Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

05.11.03  06:33

« už jste viděli škodu 1001000100

V sekci testy je super škodovka! Dobrej černej humor, a docela bych tam povinně ty papaláše povozil!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  18:41

« Re: Hádanka

Hmmm, 260Km/h by se mi také líbilo (pochopitelně, i s tím autem) A je to úplně nové, že? Pouhý jeden kilometr najeto! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  18:03

« Re: Hádanka

Čistokrevná sirka-mírná úprava,ještě jedny budíky na ND a trocha umu(ne rumu).To není všechno,co dalšího je jiné?Ps-2 věci
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  17:55

« Re: Hydroštely DOHC

Tak tam asi byl nějaký bordel v olej.kanálku pro nějaký hydroštel.Jízdou se to propláchlo a je klid
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  17:49

« Re: All: kdo máte doma poškozenou lambdu?

Futura-palubní počítač(ukazatel spotřeby)je prakticky nesehnatelný.Do DOHc jsem ho scháněl přes 3 roky a nic-nový za 15000,-.Mělo ho jen pár škopků,v sirce jsem ho neviděl,ale na schematu z 90-91 ho mám.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  17:44

« Re: stěrače př. světlometů

Motorek je umístěný pod světlem a je na něm přidělaný-musí se sundat přední maska,blinkr a celé světlo.Jde to dost blbě,je to ježek v kleci.Mám dojem když jsem ho sundaval,že se nejdříve musí povolit ten motorek od světla,světlo přizvednout a pak možná půjde ven.Ruce do ohně za to nedám,je to bezmála rok co jsem to dělal.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  17:40

Stěrače světel mají doběhové kontakty jako u stěračů oken.Pravý(tak na 50%)motorek má ještě další kontakt spoštějící ostřikovač pro světla.Kostra k těmto stěračům je za jedním předním světlem ze strany motoru-vedle chladičovky.tam jsou kostřící místa těchto stěračů,předních světel,předních mlhovek apod.Pokud chceš nějaké podrobnosti vzhledem k zapojení,musel bych se mrnout do schemat.Jak se chovají by mohl říci i Michalides,ten je na autě má ve funkčním stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  16:41

« Re: Reklama Globus + včerejší klip v TeleTele

Dá se na to mrknout i přes web na stránkách Novy v archívu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  15:29

oleowr1 kontox? ten neznám. Nemyslíš Kontaktol? Ale to je podle mě svinstvo.
    prochy jo zapomněl jsem: měděný sprej jsem nakonec v OBI našel. Jen nebyl v auto-moto (a to mě v minulosti zmátlo) ale mezi barvy-laky.
    Ukostření lambdy: no a právě proto jsem udělal prvně ukostření výfuku(části pod parohama), na převodovku. Měl jsem to zcela bez kontaktu. A teď to dodělám na tu lambdu(to jsem zas neměl odvahu ani vhodný stahovací pásek). Snad to zachráním. A nebo to má za sebou...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  15:10

Futura: pekny odkaz!
    Rbr: Ano. Me taky vychazi, ze signalove minus lambdy je spojene s kostrou (na vyfuku).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  15:03

na zadním okně nemám stěrač - sedan, mrknu se jestli je rozebiratelný
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 04.11.03  14:54

Zadní je slisovaný a je nerozebíratelný, nicméně rozebraný jsem ho částečně měl a pak jsem ho lepil sekundovým lepidlem. Prostříkni motorem nejdřív nějakým Kontoxem nech vysušut a pak můžeš zkusit WD-čko.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  14:51

oleowr1 a v zadním okně jsi měl motorek otevřený? taky mi to vzadu občas "nedojede", ale podle mě se dovnitř moc nedostaneš. Že by jen to "prolít" WDčkem nebo podobně?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  14:21

Jo,to by mozna slo,ale bude asi potiz v tom,jestli analogovy ukazatel zachyti to kmitani signalu,ty Led blikaji nahoru a dolu v postupny rade,rucicka nevim,jak by se chovala. Co se tyce pohlednosti,tak by to asi zapadlo vic,to jo. Jinak ja mam merak v krabicce,ta je v tunelu, z ni 10 diod na dlouhym dratu,muzes si je dat,kam je libo,dal jsem si je pred saltrpaku dolu,vidim,ale nerusi. Taky jsem dal normalni a ne vysocesvitivy.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 04.11.03  14:09

Stěrače přední světel na svém autě nemám a rozebrané jsem je ještě neměl.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  14:06

kde ho najdu a jak vypadá? musím ten motorek vykuchat ze světlometu?
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 04.11.03  14:04

Na motorku stěračů (platí i pro př. a zadní sklo) by měl být doběhový kontakt. Tem máš asi zaoxidovaný.
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.03  13:52

« stěrače př. světlometů

jestli někdo z vás má stěrače a ostřikovače př. světlometů, poraďte. Normálně má fungovat takto : při zapnutý světlech zmáčknu ostřikovač př. skla, spustí se ostřikovače a stěrače př. světlometů a po vykonání 2-3 cyklů se mají vrátit do původní polohy. Bohužel někdy se mi stane, že se nevrátí a zůstanou viset v poloze, kdy jsem pustil páčku ostřikovačů. Naposled se mi to stalo včera, přijel jsem domů a stěrače zůstaly viset. Pár minut jsem se motal kolem auta a zničehonic dokončily svůj cyklus a vrátily se do původní polohy. Motor neběžel a klíče ze spínací skříňky byly vytaženy. Tipoval bych to na nějakou "kostru", ale nic se mi nepodařilo najít. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  13:51

futura: jasně, nemyslel jsem to až jako ekonoměr. A taky mě napadlo, zbyl mi domu analogový ukazatel úrovně za starého magnetofonu. Podsvětlený, na konci má červené pole. Vyvést signál lambdy (přes trimr a tranzistor abych nezkreslil původní signál lambdy pro ŘJ) do něj. Možná by to víc opticky zapadlo k ostatním budíkům než barevné ledky. A asi by to nakonec mohlo být jednoduší, samozřejmě, chtělo by to vyhrát si s citlivostí pomocí trimrů.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  13:19

« Re: stírání zadního okna

Já mám taky kombi a na zadní okno taky moc neprší jen občas setřu. Ale to bude asi tím pytlem co se tvoří za autem. Zástěrky mám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…