Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 09.11.03  13:32

« Loga na fordsierra.cz

Pánové, mrkněte na ford-sierra.wz.cz. vytvořil jsem nějaký loga, který by se třeba daly použít posléze na fordsierra.cz, tak se k tomu vyjádřete ať už u mě na webu, nebo zde.....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.03  11:04

« Re: Skubani za studena u DOHC vyreseno?

Je možné, že by to škubání mohlo předznamenat tuto poruchu: Prý vozy s dvoulitrovým motorem se vstřikováním paliva mívají problémy s elektronickým ovládáním, časté jsou například poruchy vyvolané přerušením kontaktů, což znamená vyměnit modul.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.03  22:52

« Re: web

A to jsem chtěl brouzdat na sierra webu ale "kdosi" tam cosi tvořil! :-)))
    (Nenech se od nějakých prudičů odradit)
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.03  20:54

« web

Už mě to nebaví, každej si někde brouzdá a já abych se dřel - jdu na MATRIX a web asi nechám tak jak je teď. Co vy na to ?
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.03  19:54

« "Cossí" za 12000,-EU

Teď jsem brouzdal na www.ebay.de a tam byl Cossík vydražen za 12t EU,tak se chci zeptat-kdosi tady psal že ho má,jestli to není moc peněz? Já bych za to radši ojezdil fůru dobrejch Sirrek,ale je fakt,že bych občas snesl pod zadkem větší stádo.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.03  15:12

« Re: Duneni pri rozjezdech - pro daytonu

J77-psal jsi to sice na Daytonu,ale pokusím se taky přidat troškou do mlýna-špatný samostav by ti dělal problémy s vystavováním spojky.Při puštené spojce má za úkol jediné-velmi lehce napínat spojkové lanko.Tam nemá co dělat kravál.Mluvil jsem o Tvém autě s Michalidesem a veškeré potíže vynechávajícího motoru bych viděl v pojistkové skříni což by také vysvětlovalo problémy s tím vynecháváním motoru na nerovnostech.Pojistková skříňka je u sierry řešena neštastně-nejde vyměnit.Dá se sice povytáhnout ale je to velmi omezeno délkou drátů pod pojistkárnou.Já mám teď obnažené všechny svazky a vytáhnu jí max na 10cm nahoru.Otázkou zůstává to dunění,to bude asi nějaké mechanické klepání třeba výfuku např při ubrání plynu.
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.03  09:40

« Duneni pri rozjezdech - pro daytonu

Chtel bych se Te zeptat, onedhy jsme tu resili ze mi pri rozjezdech obcas neco duni jakoby od prevodovky / spojky, psal jsi, ze to bude asi samostav. Nevim, jestli to nejak souvisi s tim, ze mi posledni dobou cim dal castej pri jizde po nerovnostech vynechava motor - proto se chci zeptat, muze se spatna funkcnost samostavu zhorsovat ? Michalides u me objevil, ze mam v * pojistkovou skrin, a hodne, zacinam z toho vynechavani byt kvuli blizici se zime dost nervozni, protoze jestli se mi to stane treba v namrzly zataacce, muzu taky skoncit ve skarpe :-(
    Fakt nevim, jak to popsat. V dobe, kdy jsi auto videl Ty s fidem, se to stavalo tak 1x tydne, ted je to kazdodenni jistota. Nejvic se to podoba tomu, jako kdybych rychle za sebou prudce poustel a seslapaval plyn (kdyz rychle uplne pustim plyn taky mi nekde neco zaduni). A zacalo to az po vymene spojky, a to uz cestou z toho servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.03  18:23

« LED

fidoford: To je teda mazec.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  16:13

« Re: Hádanka

Jirkafing-nezdá,počet led diod je akorát spíše naopak.Led dioda svítí pod úhlem 30° což není moc,tak to chce dohnat počtem.Ta barva je ředitelná vodou,název nevím,ale mam jí celou doma což je tak na 1000 budíků i víc.Jestli si pro ní přijedeš tak ti jí dám.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  13:51

« Re: Palubni pocitac pro sierry se vstrikovanim

A co takhle na diesla? To byste tam ten počítač neměli? Taky by mě to zajímalo!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  08:23

No vyborne, myslim ze tohle je zajimave tema. Sice nejsem nejakej super bastlir, ale sel bych dotoho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.03  08:21

Pocket: Vcera jsem si na toto tema vymenil par mejlu s PKOD. Uvidime, jestli na to prijde. Ale jeste si je nech v zaloze. Jinak PKOD navrhuje svoji konstrukci s merenim ruznych teplot, lambda sondy, otacek atd... a jeste premysli o tempomatu. Jsem zvedav, co se z toho vyvine.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.03  08:09

Pocket: Na displej jsou pouzity 3 zelene LED cislicovky, jak je videt na fotkach a 5 LED na indikaci funkce.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  07:36

jo jeste se Prochy zeptam .. je podsvicenej?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  07:35

Mozna bych zkusil najit cloveka co programuje v Atmelu, znam jich hodne, jenom bude zalezet jak se jim dotoho bude chtit. V programove zalezitosti bych problem nevidel. Urcite tdo tyhle veci pujdu, zajimali by me podrobnosti vcdetne toho, jak pekne jsi to tam napasoval, kde poridil material apod. Dik
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 06.11.03  15:13

« zprevodovani

nevita jaky je pomer prevodu a diferencialu u 2.0DOHC a 2.9?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  15:01

« Re: ! ! ! SRAZ BRNO DNES ! ! !

MartinSierro: sraz v Německu, proč ne, ale abychom nemuseli platit nějakou kauci, že vezem šrot:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  14:42

Fotky PP jsem hodil do hospody na web www.fordsierra.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  14:19

« Re: Hádanka

Já tak budu teď dávat čistě bílé diody protože mám modré polepy. Ale ty ručičky budu taky natírat na modro. Fidoford: Dobrej nápad. Akorát těch diod je tam trochu moc nemyslíš :o))).
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  14:17

« Re: už jste viděli škodu 1001000100

To je bomba koukám nová vlajková loď škodovky :o))) www.auto.cz/auto.phtml?site=magazin,test…
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…