Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Skubani za studena u DOHC vyreseno?
Je možné, že by to škubání mohlo předznamenat tuto poruchu: Prý vozy s dvoulitrovým motorem se vstřikováním paliva mívají problémy s elektronickým ovládáním, časté jsou například poruchy vyvolané přerušením kontaktů, což znamená vyměnit modul. -
« Re: Duneni pri rozjezdech - pro daytonu
J77-psal jsi to sice na Daytonu,ale pokusím se taky přidat troškou do mlýna-špatný samostav by ti dělal problémy s vystavováním spojky.Při puštené spojce má za úkol jediné-velmi lehce napínat spojkové lanko.Tam nemá co dělat kravál.Mluvil jsem o Tvém autě s Michalidesem a veškeré potíže vynechávajícího motoru bych viděl v pojistkové skříni což by také vysvětlovalo problémy s tím vynecháváním motoru na nerovnostech.Pojistková skříňka je u sierry řešena neštastně-nejde vyměnit.Dá se sice povytáhnout ale je to velmi omezeno délkou drátů pod pojistkárnou.Já mám teď obnažené všechny svazky a vytáhnu jí max na 10cm nahoru.Otázkou zůstává to dunění,to bude asi nějaké mechanické klepání třeba výfuku např při ubrání plynu. -
« Duneni pri rozjezdech - pro daytonu
Chtel bych se Te zeptat, onedhy jsme tu resili ze mi pri rozjezdech obcas neco duni jakoby od prevodovky / spojky, psal jsi, ze to bude asi samostav. Nevim, jestli to nejak souvisi s tim, ze mi posledni dobou cim dal castej pri jizde po nerovnostech vynechava motor - proto se chci zeptat, muze se spatna funkcnost samostavu zhorsovat ? Michalides u me objevil, ze mam v * pojistkovou skrin, a hodne, zacinam z toho vynechavani byt kvuli blizici se zime dost nervozni, protoze jestli se mi to stane treba v namrzly zataacce, muzu taky skoncit ve skarpe :-(
Fakt nevim, jak to popsat. V dobe, kdy jsi auto videl Ty s fidem, se to stavalo tak 1x tydne, ted je to kazdodenni jistota. Nejvic se to podoba tomu, jako kdybych rychle za sebou prudce poustel a seslapaval plyn (kdyz rychle uplne pustim plyn taky mi nekde neco zaduni). A zacalo to az po vymene spojky, a to uz cestou z toho servisu. -
« Re: Hádanka
Jirkafing-nezdá,počet led diod je akorát spíše naopak.Led dioda svítí pod úhlem 30° což není moc,tak to chce dohnat počtem.Ta barva je ředitelná vodou,název nevím,ale mam jí celou doma což je tak na 1000 budíků i víc.Jestli si pro ní přijedeš tak ti jí dám. -
"-- skrytý --" 07.11.03 08:21
« Re: Palubni pocitac pro sierry se vstrikovanim
Pocket: Vcera jsem si na toto tema vymenil par mejlu s PKOD. Uvidime, jestli na to prijde. Ale jeste si je nech v zaloze. Jinak PKOD navrhuje svoji konstrukci s merenim ruznych teplot, lambda sondy, otacek atd... a jeste premysli o tempomatu. Jsem zvedav, co se z toho vyvine. -
« Re: Palubni pocitac pro sierry se vstrikovanim
Mozna bych zkusil najit cloveka co programuje v Atmelu, znam jich hodne, jenom bude zalezet jak se jim dotoho bude chtit. V programove zalezitosti bych problem nevidel. Urcite tdo tyhle veci pujdu, zajimali by me podrobnosti vcdetne toho, jak pekne jsi to tam napasoval, kde poridil material apod. Dik
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!