Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 13.11.03  16:21

« Re: 5-té dveře na kombíka

to rbr: lak okolo 2500,-. Není to nejlevnější, ale moje sirka si ještě zaslouží trochu péče. Nechci, aby vypadala jak nějaká slepenina. Na jaře sundám zadní nárazník a nechám ho svařit. Bude potřeba vyměnit i zadní čelo. Mezi nárazníkem a gumou 5. dveří jsem tmelil díru velkou jak pingpongový míček. Asi to pak nechám stříknout najednou se dveřma.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:17

« Re: Volnoběh

Praha 10.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:14

matpat: na finance se vykašli. Pokud toi má řídící jednotku EEC-IV (chlapi poraďte zda ji má i toto) tak to nemusí být složité. Koukni na příspěvek 8394, poslední odstavec pod DYNAMIC ENGINE RUNNING TEST. Tam Prochy stručně popsal diagnostiku, při níž je NUTNÉ nastavit volnoběh. Co takto nějaký známý, když si na to netroufneš? Odkud jsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:09

No popravde s e vtom moc nevyznam. Vim ze existujou nejaky kody, ktery se daj nejakym zpusobem zjistit. Takze predpokladam, ze s tim budu muset zajet nekam do Forda a tam mi to namerej. Jen jsem chtel vedet, na co se mam pripravit pokud jde o finance...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:06

prochy, co myslíš ty? je to náš známý problém seřízení volnoběhu po kodu 60 v dynamickém testu? Mě se takto chovalo a tuším i ty jsi o tom psal.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:05

matpat - jo jasně, A říká ti něco diagnostika? Nebo je to neznámá věc?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:04

Matpat neznám tento model. Je to s karburátorem nebo elektronickou ŘJ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:03

« Re: WEB

2rbr> mrkni se nize, psal jsem BUDOU k dispozici.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  16:03

Je to stříkačka 1.6i CVH.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:55

Prochy - kabely v pátých dveřích jsem měl taky zničený. Vyřešil jsem to 2 x flefošňůrou (od varný konvice apod. Tu jsem dal do toho ohybu + rezerva, protáhnout do dveří i pod střechu, opět rezrvy na obou koncích a pak jsem drátu po drátu spájel a zalepil. Už dlouho drží a myslím, že při vlastnostech flexošnůry by ještě měl dlouho vydržet.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:53

Prochy jaká černobílá? Kde je k vidění?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.03  15:51

Začínají mi taky fest reznout. Pravej dolní roh. Už nemá cenu je zachraňovat. Ale asi to ještě rok/dva počká. Teď musím zprovoznit vyhřejvání zadního okna. Měřením jsem zjistil, že je přešvihlej drát v tý gumový harmonice. Ta je celá divná, leze ven po každém zavření dveří a skřípne se. Chci tam dát jednu ze zadních dveří, vypadá dost podobně. S..re mě, že tam nejsou žádný konektory. A kabeláž nemá skoro žádnou vůli.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:51

Hm, to mi něco připomíná, to jsem měl taky, ale u DOHC EFI. Toto je karbec?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:50

A na kolik tě vyjde lak na pátý dveře? Předpokládám v autolakovně.
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:49

« Volnoběh

Pánové, vidím, že to tady pěkně žije. Snad mi dokážete poradit. Zaregistroval jsem následující problém s mojí Sierrou (sedan, 1.6 CVH, 1991). Za jízdy při vyřazení rychlosti jsou otáčky moc vysoko - pohybují se kolem 1500. Teprve když auto úplně zastaví, tak spadnou na normálních 800-900. Aby otáčky spadly, tak auto musí úplně stát, i při minimální rychlosti (třeba 0,5 km/h) se pořád drží vysoko. Jinak se motor chová normálně.Projevuje se to i po zahřátí motoru. Nevíte v čem by mohl být problém?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.03  15:41

Mě se nejvíc libila žlutá. Ale ta černobílá by mohla být taky fajn.
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 13.11.03  15:25

« 5-té dveře na kombíka

Dneska jsem koupil kompletní 5-té dveře za 4.000. Jsou absolutně bez koroze, jen nejsou béžové, ale fialová metalíza. Na jaře půjdou do laku a vyměním je.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:14

« Re: Duneni pri rozjezdech - pro daytonu

Tak jsem se dnes opet presvedcil o tom, ze hlasky nekterych Ford - Servisu o tom, ze se na Sierru uz nedelaji a nedodavaji zadne dily, jsou liche.
    U Charouze mi dnes potvrdili cenu na objednanou pojistkovou skrin (800.- Kc vc. DPH) a objednali samostav spojky (300 Kc). Ptal jsem se samozrejme i na dily na Sierry obecne a rekli, ze rade prodejcu se do toho nechce protoze je na Sierry zastarala a spatna katalogova dokumentace, nicmene ze drtiva vetsina veci se da po kratkem ci delsim hledani objednat i ted.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  15:00

jo jeste jsem zapomel na cernobilou. Tak se mi asi libi nejvic.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  14:58

Michal ted nema moc casu tak pisu za nej. Udelal jsem skiny pro nas novy web. Budou k dispozici zluta (orig), zelena (tu co je mozno videt), fialova a modra. Zatim se na tom jeste pracuje. Je mozne, ze grafiku jeste celou predelam, ale na to taky ted nemam moc casu. Jinak me se ta zelena taky docela libi, ale k nasemu modrymu ovalu moc nesedi :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…