Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04 14:13
« Re:To:prochy
Hospoda:Nevádí ,i přesto dík,můžu vědět z jaké dokumentace,vycházíš?Popř.odkuď si jí stáhl?Jsem z toho jelen,nerad bych při pokusech něco odpálil :-( proto sháním co se dá.Největší sranda je ze v šech těch pinů(kromě 49) vedou modré dráty(s různým proužkem) a 6 se lehce při zadávání zamění za 9 aa obráceně... -
neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04 13:46
« Re:To:prochy
Hospoda:Pravě jsem se vrátil z podauta,málem jsem tam umrzl..
__Mám motor 2.9i 6V 12v a dvě lambdy. s tou 29 a 49 máš pravdu,49 je zem to jsem původně neuvažoval,ale fakt to vypádá že ta druhá lambda má signál vedený na 39 (modro -černý drát... .Na ten pin 56 vede modro-zelený drát,ktery společně s modro-žlutým drátem z pinu 55 vede v zeměném kabelu někam k motoru...Nechtěl bych teda něco odpálit... -
« Elektrika
Hospoda:Nevíte někdo o schématech na I. sirrku? v Koppovi jsou jen na II. a je tam spousta věcí jinak. A ještě: diagnostika ESC2?? lambda...dávám dohromady tu černou(I.) s elektrikou z II.(má lambdu). Na dvoře mi stojí ještě kolegova 3dv.(I.) taky s ESC, ale bez lambdy....důvod otázky: lambdu tam nechci :-)....a rozebírat tu jeho asi nebudu :-))) -
« oprava
Hospoda:tak jsem si přivezl sirku z nemocnice - následek předvánoční bouračky - psal jsem tady o tom, ještě mě čeká přestupková komise, aby určila viníka
__jinak oprava : přední nárazník nový, metalický lak, LP blatník vyklepat a nalakovat, přední sklo ze zeleným odstínem práce, všeho všudy 18.000,- - teď čekám kdy a kolik pošle kooperativa (pojišťovna škůdce), nechal jsem to zlikvidovat rozpočtem na opravu
__
__A message that you sent could not be delivered to one or more of its
__recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
__
__ hlavacejsce.cz
__ SMTP error from remote mailer after MAIL FROM: SIZE=16502602:
__ host sgsex.sce.cz [62.84.155.130]: 534 SIZE=Message too big.
__
__------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
__------ The body of the message is 16289389 characters long; only the first
__------ 106496 or so are included here.
__
__zkusím to poslat ještě jednou....