Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  14:21

« Re:To:jirkaking

Hospoda:tohle mi přišlo zpátky :This message was created automatically by mail delivery software.
    __
    __A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    __recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    __
    __ hlavacejsce.cz
    __ SMTP error from remote mailer after MAIL FROM: SIZE=16502602:
    __ host sgsex.sce.cz [62.84.155.130]: 534 SIZE=Message too big.
    __
    __------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
    __------ The body of the message is 16289389 characters long; only the first
    __------ 106496 or so are included here.
    __
    __zkusím to poslat ještě jednou....
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  14:17

« Re:To:prochy

Hospoda:za katalyzátorem to snad nebude,to měly až pozdější ročníky(a névím jestli Scorpia vubec),to se mi víc líbí ta druhá řada válců..
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:16

Hospoda:Ještě nic nepřišlo asi tam máš pořádnej kus ledu :o)))). Budu holt čekat pro sicht mail ještě jednou HLAVACEJSCE.CZ
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  14:13

Hospoda:2.9i 12V je starej motor známej taky ze sierry. Tam je lambda na obou svodech. Tehdy se ještě na emise nehledělo tak přísně, aby se hlídala funkce katu druhou lambdou za ním. U V6 tedy třetí či třetí a čtvrtou?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  14:13

Hospoda:Nevádí ,i přesto dík,můžu vědět z jaké dokumentace,vycházíš?Popř.odkuď si jí stáhl?Jsem z toho jelen,nerad bych při pokusech něco odpálil :-( proto sháním co se dá.Největší sranda je ze v šech těch pinů(kromě 49) vedou modré dráty(s různým proužkem) a 6 se lehce při zadávání zamění za 9 aa obráceně...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:08

Hospoda:V totmo případě jde o lambdu pro \
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  14:07

Hospoda:vonVichousch: Určitě někde v motor. prostoru najdeš konektor tý druhý lambdy. Koukni na barvy drátů.
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 28.01.04  14:00

« Re:motorcafé

Pochvaly - co se chytlo:Super! Za cvíli máme 11.000.....
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:56

Hospoda:vonVichousch - co říkáš, zní logicky. Ty barvy na to napovídají, že by to mělo být tuším od měření rychlosti.
    __Já vycházím u druhé lambdy jen z dokumentace, osobně znám jen první lambdu (mám 2.O I DOHC). Takže s tou druhou ti asi víc neporadím.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  13:48

Hospoda:nemáš už jí tam?mám anténu jeden velký kus ledu tak to trochu blbne...
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  13:46

Hospoda:Pravě jsem se vrátil z podauta,málem jsem tam umrzl..
    __Mám motor 2.9i 6V 12v a dvě lambdy. s tou 29 a 49 máš pravdu,49 je zem to jsem původně neuvažoval,ale fakt to vypádá že ta druhá lambda má signál vedený na 39 (modro -černý drát... .Na ten pin 56 vede modro-zelený drát,ktery společně s modro-žlutým drátem z pinu 55 vede v zeměném kabelu někam k motoru...Nechtěl bych teda něco odpálit...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:42

Hospoda:vonVichousch: Pošleš mo tu příručku ????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  13:41

« Re:Elektrika

Hospoda:A co Heynes? Tam to zapojení bude. Co to je za motor? Já měl za to, že ESC 2 žádnou lambdu nemaj, jen dolaďujou volnoběh a říděj zapalování. Ale to jen střílím od boku. V Heynesovi to je popsané.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:31

« Elektrika

Hospoda:Nevíte někdo o schématech na I. sirrku? v Koppovi jsou jen na II. a je tam spousta věcí jinak. A ještě: diagnostika ESC2?? lambda...dávám dohromady tu černou(I.) s elektrikou z II.(má lambdu). Na dvoře mi stojí ještě kolegova 3dv.(I.) taky s ESC, ale bez lambdy....důvod otázky: lambdu tam nechci :-)....a rozebírat tu jeho asi nebudu :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:11

« Re:Tak jsem zasu tu

Hospoda:Tě tu vítám(asi jeko první). Spousta věcí nových, rozkoukej se.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:09

« Tak jsem zasu tu

Hospoda:Tak jsem se vrátil z Francie. I když byl nejvyšší
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  13:07

Hospoda:56 je pro druhou lambdu, pokud je! Scorpia apod.
    __Jinak ta 29 a 49 je 100%, z dokumentace i z osobn zkušenosti (bohužel několikanásobné zkuzšenosti). O jakém motoru mluvíme?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  12:46

Hospoda:To:rbr fakt je to na pin 56?Mám pocit(nejsem si jistej mám to auto teprve od listopadu a je to muj 1.Ford),že mi na pin 56 vede nějáké jiné čidlo(otáčení klikovky?).chtěl jsem to změřit voltmetrem...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  12:46

« oprava

Hospoda:tak jsem si přivezl sirku z nemocnice - následek předvánoční bouračky - psal jsem tady o tom, ještě mě čeká přestupková komise, aby určila viníka
    __jinak oprava : přední nárazník nový, metalický lak, LP blatník vyklepat a nalakovat, přední sklo ze zeleným odstínem práce, všeho všudy 18.000,- - teď čekám kdy a kolik pošle kooperativa (pojišťovna škůdce), nechal jsem to zlikvidovat rozpočtem na opravu
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  12:45

Hospoda:Určitě , je to prac. mail. Tam se vejde i 150 MB :o))). Ještě jednou moc děkuji.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…