Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: 5-té dveře na kombíka
Já to nechal přímo jako 2x flexy, bez harmoniky, ta už byla potrhaná. Nechal jsem velkou smyčku v tom prostoru u pantů. A vstupy do dveří a auta jsem "zaplácl" kouskem silikonu. A uvnitř dveří jsem nechal hooodně velkou rezervu, až se to časem v ohybu přeláme, tak to popotáhnu a přepájím jen jednu stranu. -
Ty tam máš něco navíc?! To není možné, světla jsou dole, horem jdou repro, stěrač, vyhřívání okna, zem, spínač osvětlení při otevřených dveřích....víc snad ne. A to se rozdělí vpravo a vlevo...není tam něco dodělávanýho? Nebo opravovanýho náhradním kablíkem? Já tehdy šel jeden drát po druhým, vše si zmapoval a přesně to odpovídalo. A tak jsem to nahradil 2 x 3 kablíky... -
prochy - jo, snad jsou rozjezdy vyřešený. Ty tam máš 7 kabelů? Bavím se o harmonice nahoře u pantu 5. dveří? Já to dělal vlevo, bylo jich tam šest. Dokonce jsem měl proměřený, kterej kam vede. Na levo je mimo kabely i hadičko pro ostřikování, napravo je pak navíc anténa. I bez antény jsi napočítal 7? -
"-- skrytý --" 14.11.03 13:20
« Re: Volnoběh
Cidlo rychlosti v prevodovce ma snad vetsina novych sierr. Alespon podle dokumentace od Fida. Pred nekolika mesici se tady o tom mluvilo a ja jsem to tam nasel. Takze motor (ridici jednotka)vi, ze se auto hybe. Je to snad kvuli hluku pri volnobehu.
Jinak taky si myslim, ze je spatne nastaven volnobeh.
matpat: Ja jsem taky z Prahy 10, tak jestli chces, muzu Ti projet ten test. Kdyztak zavolej na 608833210 a domluvime se. -
« Re: Postup po resetu ŘJ ¨podle dokumentace Fuel and exhaust
faudy ten mail ti přišel i s přílohou? Já to stále nevidím v odeslané poště...Mám tu nějaký hokej v PC
Tady jsem psal o resetu, trochu jsi to zjednodušil: motor musí být zahřátý, pak 3 min volnoběhu, (teď by měl mít tu teplotu) 2 min držet na 1200 ot - motzor se znovu učí hodnoty pro volnoběh (nezaměňovat s nastavením volnoběhu v servisním modu!) Pak to projet - prvních asi 8 km "rozličným" provozem.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!