Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:53

« Re: 5-té dveře na kombíka

Řekl bych stěrač jde zprava. Kolik jich máš vpravo? Já na to o víkendu kouknu a pak napíšu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:51

Rbr: Ted jsem to spocital. Podle toho, co jsi napsal to musi byt 7. Pocitej se mnou: repro (2), vyhrivani (1), napajeni anteny (1), zem (1), sterac (1) a spinac osvetleni (1). 2+1+1+1+1+1=7.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:48

Pokud mluvíš konkrétně o levé straně, určitě tudy jde i zem a signál rozpojení 5.dveří. Stěrač je tuším zprava.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:47

Já to nechal přímo jako 2x flexy, bez harmoniky, ta už byla potrhaná. Nechal jsem velkou smyčku v tom prostoru u pantů. A vstupy do dveří a auta jsem "zaplácl" kouskem silikonu. A uvnitř dveří jsem nechal hooodně velkou rezervu, až se to časem v ohybu přeláme, tak to popotáhnu a přepájím jen jednu stranu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:47

Ted Ti to z hlavy nereknu. Ale odpovida to +/-. Repro (2), napajeni anteny (1), vyhrivani (1) a dal nevim. To jsem nezjistoval. Je to vse original. Jeste to prepocitam.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:40

Jo a ještě napájení zesilovače antény. Ale všechno to vychází..možná koukni dovnitř, do dveří, co kam vede, třeba tam bude něco slepýho
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:38

Ty tam máš něco navíc?! To není možné, světla jsou dole, horem jdou repro, stěrač, vyhřívání okna, zem, spínač osvětlení při otevřených dveřích....víc snad ne. A to se rozdělí vpravo a vlevo...není tam něco dodělávanýho? Nebo opravovanýho náhradním kablíkem? Já tehdy šel jeden drát po druhým, vše si zmapoval a přesně to odpovídalo. A tak jsem to nahradil 2 x 3 kablíky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:33

Tam kde je hadicka, tedy nalevo 7.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:31

« Re: Postup po resetu ŘJ ¨podle dokumentace Fuel and exhaust

Tak jsem to nestih'.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:31

prochy - jo, snad jsou rozjezdy vyřešený. Ty tam máš 7 kabelů? Bavím se o harmonice nahoře u pantu 5. dveří? Já to dělal vlevo, bylo jich tam šest. Dokonce jsem měl proměřený, kterej kam vede. Na levo je mimo kabely i hadičko pro ostřikování, napravo je pak navíc anténa. I bez antény jsi napočítal 7?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:31

Faudy: Jasne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  13:28

faudy - jo, držet.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:25

Rbr: Ja jsem tech kabelu v ty harmonice napocital rovnych 7. To se Ti ty flexy do ni vesly? Ze by si je natahl mimo?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:20

« Re: Volnoběh

Cidlo rychlosti v prevodovce ma snad vetsina novych sierr. Alespon podle dokumentace od Fida. Pred nekolika mesici se tady o tom mluvilo a ja jsem to tam nasel. Takze motor (ridici jednotka)vi, ze se auto hybe. Je to snad kvuli hluku pri volnobehu.

Jinak taky si myslim, ze je spatne nastaven volnobeh.
    matpat: Ja jsem taky z Prahy 10, tak jestli chces, muzu Ti projet ten test. Kdyztak zavolej na 608833210 a domluvime se.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  13:06

« Re: Hlásím kód 11

Rbr: Takze lambda je OK. U me jsou studeny rozjezdy porad OK. Snad jsme to skubani za studena vyresili.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  12:47

I s prilohou to prislo. To drzet na 1200ot se mysli ze to mam drzet plynem?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  12:46

faudy - udělal jsem ještě jeden pokus
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  12:39

faudy ten mail ti přišel i s přílohou? Já to stále nevidím v odeslané poště...Mám tu nějaký hokej v PC
    Tady jsem psal o resetu, trochu jsi to zjednodušil: motor musí být zahřátý, pak 3 min volnoběhu, (teď by měl mít tu teplotu) 2 min držet na 1200 ot - motzor se znovu učí hodnoty pro volnoběh (nezaměňovat s nastavením volnoběhu v servisním modu!) Pak to projet - prvních asi 8 km "rozličným" provozem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  12:13

Mam to dik. Jestli tomu rozumim, po pripojeni baterie nastartovat, pockat 3min az se to ohreje, pak jeste dalsi 2 min az si to ocucha cidla a pak to 8km projet.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  11:37

« Re: Tak znovu servisní mod, volnobvěh a posilovač řízení

faudy měl bys to tam mít...i když....dej kdyžtak vědět, asi se to nedaří "odejít"..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…