Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:35

« Leštěnka z WS Hodonín

daytona - jak to dopadlo s tou leštěnkou z WS, co jste se bavili s juchuchu? Koupil jsi ji?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  08:28

« Re: Studené rozjezdy stále nevyřešeny :-(

Rbr: Tak uz si tu lambdu uzemnil?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  08:25

Kratas: Klidne se ozvi. Asi by to chtelo cele promerit a udelat diagnostiku. Ja jsem po tom ukostreni jeste ihned udelal reset jednotky, nastaveni volnobehu (uz vzpominanych 3 min volnobehu, 2 min 1200 rpm a 8 km rozlicne jizdy), a pote dynamicky test s naslednym nastavenim volnobeznych otacek. Je ale mozne, ze treba budes mit stejny problem jako Rbr, tzn. sondu bez propojeni sig. zeme na plášť lambdy. Tel:608833210
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:20

kratas - gumy v konektrou lambdy jsem si taky nevšimnul. Ty jsi ale s někým dělal test, že? A hlásí ti to 37 jestli pamatuju. Já si taky udělal kostru na plášť lambdy a bylo to k ničemu, zřejmě mi chybí spojení plášť - vodič. Asi by v tvém případě chtělo proměřit, zde tu kostru teď na vodiči z lambdy opravdu máš - ale raději někým zkušenějším, mohl by sis nadělat víc škody. Ty jsi někde z Moravy, tuším.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:15

« Re: Demontáž šíbru

sm - ty panty taky trochu slyším - nějak by se to snad mohlo dát seřídit, na těch patnech je takový jezdec, s ryskama....nenašel jsem to v dokumentaci popsané ale je fakt, že když ty jezdce posunuješ dopředu, okno jde více ztuha a zpevní se jeho uložení.
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:13

« Studené rozjezdy stále nevyřešeny :-(

rbr, prochy: Ani nevíte jak vám závidím, že už jste ty rozjezdy vyřešili. Mně se v pátek konečně podařilo dát dohromady ukostření lambdy (na plášť lambdy jsem přichytil drát kovovým páskem a připojil ho na blok motoru - přesněji na jeden ze šroubů olejové vany), ale změna veškerá žádná. Nic se tím nezhoršilo ani nezlepšilo ani o trochu. Tak už nevím. Ještě mám podezření na konektor lambda sondy - jde jaksi podezřele zlehka rozpojit a vytáhnout. Prý by v něm mělo být nějaké gumové těsnění, které jsem ale u sebe nenašel. Že by byl pes zakopaný tady? Nejhorší je, že teď vůbec nemám čas si s tím hrát, musím momentálně řešit spoustu jiných věcí. Jen mě tak napadá - ve středu večer jedu do Prahy a budu tam do neděle. Pokud bych měl některý večer čas (jedu tam totiž pracovně a přes den budu hodně vytížen), nenašel by se někdo s většími zkušenostmi, kdo by na to se mnou ještě kouknul?Začínám už málem propadat zoufalství :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:12

J77 - nevím, jak clonu používáš ty, ale já ji měl 100% stejně zasuntou do střechy - její přínos jsem nějak nepostřeh. Je pravda, že teď, po jejím vyndání, je více slyšet proudění vzduchu okolo šíbru. Tak uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 18.11.03  07:26

Mě to ani nerachotí, ani neprotíká, takže tak nějak nevidím důvos to demontovat...spíš naopak...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  07:05

mě nerachotí clona, ale okno, na těch pantech co zvedají a posunují celé okno, už jsou tam "vychozený" součástky - lze s tím něco udělat?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.03  13:25

Clona pryc ? Neni to skoda ? Je sice fakt, ze delala kraval ve vsech Sirkach ve kterych jsem kdy sedel, ale na druhou stranu je to zarny priklad toho, v cem jsou Sirky lepsi nez rada tehdejsich i dost soucasych aut - je to skvelej napad a doklada, jak moc si namahali hlavu, kdyz tu karu vymysleli. To dneska nejak postradam...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.03  00:00

fidoford no a na konec jsi to oddělal nebo ne? Já to chtěl celý vytáhnout, protože mi to hnusně rachotilo...

Ta žebrovaná clona rachotila nejvíc, tak jsem ji dal pryč. Vyškrábal jsem spoustu letité špíny, všechno pěkně promazal a teď to jezdí jak...
    Rozdělával jsem to na dva pokusy...teď už vím jak na to, tak můžu poradit dalším.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  17:41

Mě to taky nešlo utrhnout.Asi to bude na nějakém lepidle-tmelu.Co jsi s ním měl?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  15:22

« Re: Volnoběh

matpat: no vidíš, že to půjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  15:16

« Re: Volnoběh

prochy: to bych byl moc rad. urcite se jeste ozvu (ted jsem to zkousel, ale nedovolal jsem se). diky.
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.03  14:54

« Demontáž šíbru

Jinak, pánové, kdo byste měl potřebu demontovat/montovat šíbr a nemáte s tím zkušenost, dělal jsem to tento víkend. Takže jsem schopen případně poradit + na co si dát pozor. Zpočátku mi to vůbec nešlo, bylo to uvnitř přilepený (asi špínou) a já stále koukal, kde to pořád drží.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  14:46

« Re: 5-té dveře na kombíka

Ahaaaa. A v tom vraku ještě je elektrika? Třeba 6 nebo 7 kablíků vlevo vzadu? Fakt mě zajímá, co tam může být "navíc". Udělám si přes víkend jasno u sebe, co tam opravdu jde.
    Co Matpat, ozval se? Půjdete na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  14:30

Vyndal jsem ji z vraku. Myslim tu harmoniku, co tam jde elektrika k centralu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  14:24

Kterou harmoniku ze zadních dveří myslíš? To zase nebudeš mít kryté kablíky v těch dveřích, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  14:05

Kolik jich je je asi celkem jedno. Zachovam vsechny, co tam vedou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  14:04

To by se mi asi nelibilo. Pokusim se tam narvat tu harmoniku ze zadnich dveri, vypada skoro stejne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…