Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  12:38

« Re: Studené rozjezdy stále nevyřešeny :-(

poznámka: na studeném motoru se můžou otáčky držet výše i déle - záleží jak je motor "vymrzlý"
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  12:28

matpat: promiň, nepleteš si to s běžným chováním volnoběhu po nastartování? Prvně se to po startu má vyšplhat na 1 200 ot(dejme tomu i 1 5000), po několika sekundách pak klesnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  12:22

Matpat: Ted tady jednu nabizel Michalides. S tim volnobehem je to divny. Ale dalsi veci bych resil az po namontovani funkcni lambdy. Kdyztak zkus vypojit jeji konektor (dole na nosniku u preniho kola ridice, kabel vede k vyfuku na lambdu).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  12:17

matpat - se zkus domluvit s michalodesem, pár příspěvků nazad ji nabízel.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:55

Prochy, diky moc za sobotni servisni zasah. Motor ted slape urcite lip, rychleji reaguje na plyn, pomerne rad se vytaci a vubec jeho chod je plynulejsi. Ten problem s volnobehem se bohuzel druhy den opakoval - otacky opet padaly az po uplnem zastaveni. Dnes rano se to zase kupodivu chovalo spravne. Predpokladam, ze to muze mit na svedomi ta spatna lambda nebo ten spinac volnobehu (nebo jak to tam bylo nazvano), jak nam vypadlo behem testu... Cili musim se nekde poohlidnout po ty lambde a pak se uvidi. Jeste jednou diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:34

« Re: koupim...

Ach tak, tak to je fajn, doufejme že poloosy budou stejné - jedna pro mě nemá asi moc smysl já mám jeden typ, fido druhý (já DOHC on OHC) takže náhradních dílů je spousta cena za oba 2000,- nové stojej asi 20 - k odebrání po dohodě po víkendu (nutno demontovat z auta)
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 18.11.03  11:29

no mam 5tidver. Jestli se nepletu tak mam diferak z tve 2.9tky. Vcera jsem ho menil a az na jeden detail byl stejnej jako z DOHCka.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:20

na jaký auto ??? sorry ale teď dělám hlavně do webu takže mi detaily jako co vlastníš trochu unikají - pokud máš sedan, tak mám
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:18

« Re: odmlžení čelního skla

proužek nahoře nebo dole ??? nemáš mastný sklo ??? - mě to u staré sirky taky dělalo takové mapy, protože to sklo bylo celý poblitý jakousi leštěnkou a nešlo to vůbec dolu - projevovalo se to právě když si třeba zmoknul a celý auto se zevnitř zapotilo tak ty mapy od té leštěnky vylezly na povrch a trvalo dlouho než to vyschlo
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 18.11.03  11:16

« koupim...

no kdyz ted nefunguje inzerce na webu tak to napisu sem: schanim zadni poloosu bez znatelne vule. Zatim jednu. Nabidky a upresneni nutneho minima na pkod@emial.cz Dik vsem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  11:16

O vikendu jsem lambdu rozkuchal. Ten sedej drat je primo prilisovanej na ten plášť.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:16

« Re: Kdyz uz se bavime o sibru ...

2 polohy jsem ještě u nikoho nikdy neviděl - že by nějaká předělávka z jiného auta ???
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:15

« Re: Kdyz uz se bavime o sibru ...

s tím šíbrem - nevím zda-li je to 360 ale je tam určitě jen jeden stupeň - jinak asi 1/2 sekundy (elektrika)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  11:15

Zajimavy hlavne bylo, ze to normalne bez cukani jezdilo. Alespon, co me v tom Matpat provez.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:14

michalides & prochy: další potvrzení propojení kostry v lambdě -tak to mi tehdy ve Ford Charouz fakt dal špatnou (jinou) lambdu?! Čemu už má člověk věřit? A ještě to stojí hříšný prachy..
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:14

No právě, že se mi neztrácí vůbec nic. Je na skle takovej proužek na levé straně, kterej ne a ne a ne pryč. Pravá strana je úplně bez problémů. Asi je to někde ucpaný, ale kde?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:08

ta labmda - změřeno - odpor mezi kablíkem zemění a pláštěm 0,0prd takže zemní úplně nádherně. ten zemnící vodič je na lambdě chycen trochu bokem - je vidět že vede na plášť
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:05

neztrácí se ti voda z chladící soustavy ? mě kdysi prasknul radiátor topení - a fungovalo to jako dokonalý mlžič předního skla ....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:04

Michalides: jo tak to jsou slušný ceny! Jak se zdá, já to snad nakonec nepotřebuji....musím to zaklepat. Zdá se, že jsem JEN neměl propojení z pláště lambdy do sig.země.
    Ale to ti asi doma dlouho nevydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  11:01

Prochy: hm, tak to je síla, to ti asi byl Matpat hoooodně vděčný. A myslím, že ten stav zapadá do toho, co jsme tady probírali.
    Ty jsi měl vlastní MAP na výměnu? To se pak dělá, když máš z čeho měnit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…