Ford Sierra
"-- skrytý --" 18.11.03 12:22
« Re: Studené rozjezdy stále nevyřešeny :-(
Matpat: Ted tady jednu nabizel Michalides. S tim volnobehem je to divny. Ale dalsi veci bych resil az po namontovani funkcni lambdy. Kdyztak zkus vypojit jeji konektor (dole na nosniku u preniho kola ridice, kabel vede k vyfuku na lambdu). -
« Re: Studené rozjezdy stále nevyřešeny :-(
Prochy, diky moc za sobotni servisni zasah. Motor ted slape urcite lip, rychleji reaguje na plyn, pomerne rad se vytaci a vubec jeho chod je plynulejsi. Ten problem s volnobehem se bohuzel druhy den opakoval - otacky opet padaly az po uplnem zastaveni. Dnes rano se to zase kupodivu chovalo spravne. Predpokladam, ze to muze mit na svedomi ta spatna lambda nebo ten spinac volnobehu (nebo jak to tam bylo nazvano), jak nam vypadlo behem testu... Cili musim se nekde poohlidnout po ty lambde a pak se uvidi. Jeste jednou diky. -
« Re: koupim...
Ach tak, tak to je fajn, doufejme že poloosy budou stejné - jedna pro mě nemá asi moc smysl já mám jeden typ, fido druhý (já DOHC on OHC) takže náhradních dílů je spousta cena za oba 2000,- nové stojej asi 20 - k odebrání po dohodě po víkendu (nutno demontovat z auta) -
« Re: odmlžení čelního skla
proužek nahoře nebo dole ??? nemáš mastný sklo ??? - mě to u staré sirky taky dělalo takové mapy, protože to sklo bylo celý poblitý jakousi leštěnkou a nešlo to vůbec dolu - projevovalo se to právě když si třeba zmoknul a celý auto se zevnitř zapotilo tak ty mapy od té leštěnky vylezly na povrch a trvalo dlouho než to vyschlo