Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Pojistkovka + samostav
:(( Tak to je bomba. Pod polozkou "pojistkova skrin" za 800.- se skryvala vec, ktera je mi na prd - ten vrchni dil, do kteryho se nacvakaji vsechny kontakty ze svorkovnice zepsoda. Kdyz jsem se ptal na cenu ty svorkovnice, vyrazili mi dech. Je to soucast kabelaze, kabelaze celyho predku, a ta stoji 26 000.- Na to fakt nemam a mit nehodlam. Nema nekdo z mistnich zrucnych autoelektroodborniku nejakou vizi, jak tu moji vydrncanou pojistkovu vyresit ? -
« Re: 85/88 kW
to vfr: jde spis o to, ze on to auto mel moc rad a asi se s tim rad hral. Svedci o tom predelana RJ, sportovni podvozek, urizla radicka...a jeste mnoho dalsich veci. Ale asi nejvetsi zazitek byl kdyz jsem to auto poprve uvidel. Ma tudiz puvodni lakovani, kastle nikdy nebourana (tim myslim ani skrabanec), zadna koroze, vsechno venku i vevnitr zarilo cistotou (od te doby jeste tak ciste to auto nebylo), sedacky neposkozene...mel jsem pocit ze si kupuju nove auto:) -
« Re: v myčce
Jsou firmy ktere umej opravit zlomeny naraznik. Videl jsem opraveny naraznik na mondeo, stalo to 2000 bez lakovani, takze pocitej 4000 komplet. Ale bylo to pekne spravene. Na druhou stranu na vrakaci sezenes levneji, a jestli mas stesti, tak hned i v barve vozu. Jakou mas barvu a rocnik?? -
« Re: pražákům těm je tu hej
Mno k tomu neni co dodat, snad jen to, že naštěstí se všude ke mě chovali zatím příjemně- vyjímku tvořilo pouze Brno (neberte to všichni osobně) ale v obchodech se chovají náramně do doby než promluvím - pak okamžitě poznaj že nejsem od nich a z mě nepochopitelných důvodů se od nich už nic nedozvím. Ne že by zrovna vraždili ale je vidět na první pohled že symatiemi neoplývají. Jinde ani na Slovensku jsem to zatím nezažil. Toť mé postřehy ale věřím že když Brňák přijede do Prahy bude mít určitě stejné pocity jako já v Brně. Nevím z čeho je to v lidech zakořeněné ale nejsem sám - v Brně pražákům nadávaj že je jezděj "skupovat" a v Praze zas nemaj rádi Brňáky že tam je všecho levnější. Nejsem tohoto názoru ale bohužel znám spoustu lidí kteří tohoto názoru jsou.... -
« v myčce
ve středu jsem byl se sirkou v myčce, čekám, čekám až se auto umyje a najednou křup a kartáč mi odlomil horní levý roh na zadním nárazníku, s obsluhou jsem sepsal protokol o škodě, navštívil pojišťovnu(myčka je naštěstí pojištěna) a sepsal zápis o škodě - výměna celého nárazníku, a teď to hlavní - volal jsem k fordům pro informaci o ceně nového nárazníku vč. lakování(je v barvě vozu) - 12.500,- Kč - zůstal jsem jak se říká hledět s otevřenou h.... - teď jenom počkám až to pojišťovna uzavře(vyjádří se k náhradě, nerad bych něco doplácel) a pak s tím budu muset něco udělat - máte někdo zkušenost s tím, jestli je to možno spravit i nějakým jiným způsobem než výměnou (jedná se o roh o rozměrech cca 7 x 7 cm), díky -
« Re: Ford Capri MK3
daytona: OK, s tim jsem pocital. Vubec to prosimte neni treba lamat pres koleno, zatim ho s tim ani snad radsi nezatezuj. Beztak ma urcite prace nad hlavu, jako kazdej, kdo je v necem dobrej :-) A diky. Mozna to nakonec dopadne tak, ze nebudu hazet penize oknem a pockam si, az mi Sirka dozraje do veteranskyho veku, odvadi mi skvely sluzby a hodlam s ni nalitat 1 000 000, myslim, ze to te doby uz z ni veteran davno bude :) -
Nejlepsi je mit SPZ z nejaky diry, ktera neurazi ani nenasere. Jakmile ma clovek Prahu, Brno, Ostravu, Olomouc, a podobny, tak si v ruznych castech republiky koleduje. Ja nemam, ac Prazak, ani jedno, a jsem spokojen. V Praze na me ridici netroubi, policajti jsou hodni (no jo, buran) - teda dokud se nepodivaji do obcanky, a na Morave taktez v pohode :) -
jj stem SPZetkama je to na houby, ja mam taky prazskou ale bydlim ve Slanem. Kdyz uz vykradou nejake auto, je to zrovna moje, kdyz nekomu vezmou gumy, tak zrovna tomu prazakovi a kdyz uz jedou kolem policajti tak ti vrazi pokutu protoze parkoviste je vyhrazeny jenom pro mistni. Na mistnich policajtech uz jsem to nekolikrat resil nastesti bez pokut. V Rakovniku jsem mel jednou vypusteny kola. V Praze je to zase OK. Clovek by nerekl co takova SPZ vubec dokaze .. :( -
O vikendu jsem byl doma na slovensku, a uz potolikate jsem se presvedcil ze mit prazskou SPZ neni zrovna nejlepsi. V Praze vubec nejezdim, tak nevim jak se tady chovaj poldove, ale mimo Prahu prazska SPZ neni dobra vizitka. Nejhorsi je to na slovensku, kde Vas budou chtit pokutovat snad za vsechno (je to prece bohatej prazak). U mne to pak resi moje slovenska obcanka, ale vy si davejte bacha jestli tam pojedete. Treba musite mit z vyhlasky povinne zimni pneumatiky do konce prosince. Od ledna to uz zase neplati. Neptejte se proc:) Neberou ani oblibene 4 seasony, proste jenom zimni. Kdyz jsem mel Renaulta 25, tak jsem mel slovenskou SPZ, a v Praze na parkovisti u koleji mi vymlatili skla na prednich svetlech. Od te doby si rikam ze prazska SPZ je prece jenom lepsi... -
sm: když jseš slušnej a nehádáš se, a uvedeš důvody, a prostě to pokorně okecáš tak míň ti dát nemůžou - naopak pokud budeš drzej budeš si vyskakovat tvrdit že ty jseš king a oni h...da tak ti můžou dát i tuším 2 litry. U jaké firmy pracujete lidi? - u nás platěj i překročení rychlosti :o) samozřejmě cache - bez jakéhokoliv dokladu z "černé" pokladny....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!