Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Poděkování
to co popisuješ vypadá na to, že nemáš povoleny tzv cookies - bez těch to nechodí ach jo zkus následující odkaz (vypusť mezery)
[odkaz] index.php?web_id=1 &language=CZ &akce_id=11 &action=view &page=1 &ob=id%20desc &dotaz=-1 &login=milda.sr &password=*****
mezery připosrážej a místo **** dej své heslo
pokud uvidíš vpravo nahoře svoje přihlášení tak si to ulož do oblíbených pokud ne, dej vědět -
« Re: Poděkování
Čauky, hlásím se jako milda.sr - heslo ***** a po přihlášení jsem sice vidět, že jsem on-line, ale nahoře v pr. horním rohu mi stále svítí nepřihlášen - neregistrovaný. Jinak projdu všechno, ale nemůžu psát příspěvky a nemůžu do separé. Možná je to taky heslem, tenkrát, když se začal web rozjíždět, tak jsem se nehlásil, někde byl psaný postup včetně vstupního hesla. Možná taky mě nepustí fire-wall v práci. Ale většinou mám zkušenosti, že pokud máme nějaký weby zakázaný, tak se na ně ani nedostanu. Díky za mejla. Jestli to nepůjde, tak se ozvu na telefon. -
« Poděkování
Děkuji všem za projevenou lítost za ztrátu mé Sirky a zvláště Juchuchu za vložení do kradených. Naštěstí se našla píchnutá čumáčkem ve sněhu na odstavné silnici v okolí mého města. Na to, že už jsem ji oplakal, byla v provozuschopném stavu. Teď Jarda z Veselí vyměnil všechny vytrhané zámky!! Kterej ... mohl vytrhat všechny zámky, když stačí jeden a zapalování. Ukradli nářadí, repráky (nic moc) ze zadního okna, potahy, které byly napasované z žigula a držely silou vůle, utrhli okenní zrcátko. Jinak rádio nechali včetně originál repráků ve sloupcích, Najeli 40 km. Nevím, co si mám o tom myslet.
Jinak mám nárazovky v přístupu na NET, takže dnes jsem se konečně dostal na www.fordsierra. Je to supr, jen bych se chtěl obrátit na webmastra s tím, že jsem plnohodnotně platícím členem a asi jsem prošvihl přístupy a nic mi nefunguje. Platil jsem přes ROB2, posílal peníze on. Jen jsem se zaregistroval, ale dál nic. Díky za pochopení. Mejl je v registraci. Jinak mejly můžu pouze dostávat, ale nemůžu posílat. -
« Re:Elektrika
Hospoda:V haynesovi toho moc není(aspoň v tom staženým). Je to 2,0 OHC karb: motorcraft VV ISC. Lambda tam je...taková podivná - bez konektoru, vede to přímo do kabelbaumu - když ji sundáváš, zkrucuješ celej kabel - fakt inteligentní.
__PS: celkem pozdě jsem zjistil, že pojistkovky(I. a II.) se liší úúúplně ve všem, takže jsem musel všecko vypojit z jedné pojistkovky a nacvakat do druhé.
__Aby toho nebylo málo, tak společný napájecí kabely do pojistek jsou taky úúplně jinak, takže číselný seřazení pojistek nesouhlasí ani s I., ani s II.;
__malý hnědý relátka jsou až u II., takže nebyly kam dát(rozkuchal jsem tu základní desku z II. část jsem po vybroušení a spasování přilepil tekutým kovem do volnýho místa k I. a spasoval a zabrousil, aby to na chlup sedlo do krabice). Dál: u II. maj relátka plastový zacvakávací patice, u I. jdou kontakty přímo do desky..další úprava :-)
__Dál: zadní stěrač u II. nemá relé, ovládá se páčkou(u téhle nebyl), ostřikovač přepólováním proudu - u I. má relé, ovládá se tlačítkem, ostřik má zvlášť nádržku s motorkem v LZ blatníku.....takže vykuchání tohoto svazku z I. elektriky, a napojení společné kostry, osvětlení přístrojovky a napájení stěračů a ostřikovačů do II.
__
__No to jsem se rozepsal :-) zajímavý, že? no už to mám v autě, částečně rozvedený, ale je to skoro to jediný, co tam je, takže příp. úpravy(viz lambďa) nebudou problém
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
J.