Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

04.02.04  09:50

« Kontrolka oleje

Ahoj, chtel bych se s nekym poradit. Ma 17 let starou Fiestu 1.4 a vcera mi zniceho nic zacala svitit kontrolka oleje. Ze zacatku jen pri nizkych otackach pomrkavala, casem zacala svitit stabilne. Kdyz jsem zatavil, tak po nastartovani zase zhasne, ale behem par kilometru se vse opakuje. Olej je na horni carce a vypada normalne, jeste za sebou nema ani 5000 km. Na konec tydne jsem samozrejme objednan do servisu a tak bych rad vedel co me ceka. Nedelam si iluze, ze by 17ti lete auto melo pred sebou nejakou perspektivu, ale zrovna ted ho menit nechci... Poradite nekdo? Diky
    J.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  11:44

« Re: Poděkování

to co popisuješ vypadá na to, že nemáš povoleny tzv cookies - bez těch to nechodí ach jo zkus následující odkaz (vypusť mezery)

[odkaz] index.php?web_id=1 &language=CZ &akce_id=11 &action=view &page=1 &ob=id%20desc &dotaz=-1 &login=milda.sr &password=*****

mezery připosrážej a místo **** dej své heslo
    pokud uvidíš vpravo nahoře svoje přihlášení tak si to ulož do oblíbených pokud ne, dej vědět
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  11:06

Čauky, hlásím se jako milda.sr - heslo ***** a po přihlášení jsem sice vidět, že jsem on-line, ale nahoře v pr. horním rohu mi stále svítí nepřihlášen - neregistrovaný. Jinak projdu všechno, ale nemůžu psát příspěvky a nemůžu do separé. Možná je to taky heslem, tenkrát, když se začal web rozjíždět, tak jsem se nehlásil, někde byl psaný postup včetně vstupního hesla. Možná taky mě nepustí fire-wall v práci. Ale většinou mám zkušenosti, že pokud máme nějaký weby zakázaný, tak se na ně ani nedostanu. Díky za mejla. Jestli to nepůjde, tak se ozvu na telefon.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  13:54

To byl stav včera nebo teď protože ráno jsem ti přiznal teprve statut platícího ... ale když se přihlásím jako ty tak můžu všude - co ti to píše - konkrétní hlášky potřebuji ....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  13:43

To michalides. Asi jsem hodně zaspal. Sice se přihlásím, ale nemůžu do hospody, kavárny přidávat odkazy, a nemůžu do separé. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  13:26

Napiš proč se nemůžeš přihlásit - co ti to píše či nějaké chyby - já jsem se za Tebe přihlásil naprosto v pohodě bez problémů a platící samozřejmě jsi
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.04  11:10

« Poděkování

Děkuji všem za projevenou lítost za ztrátu mé Sirky a zvláště Juchuchu za vložení do kradených. Naštěstí se našla píchnutá čumáčkem ve sněhu na odstavné silnici v okolí mého města. Na to, že už jsem ji oplakal, byla v provozuschopném stavu. Teď Jarda z Veselí vyměnil všechny vytrhané zámky!! Kterej ... mohl vytrhat všechny zámky, když stačí jeden a zapalování. Ukradli nářadí, repráky (nic moc) ze zadního okna, potahy, které byly napasované z žigula a držely silou vůle, utrhli okenní zrcátko. Jinak rádio nechali včetně originál repráků ve sloupcích, Najeli 40 km. Nevím, co si mám o tom myslet.
    Jinak mám nárazovky v přístupu na NET, takže dnes jsem se konečně dostal na www.fordsierra. Je to supr, jen bych se chtěl obrátit na webmastra s tím, že jsem plnohodnotně platícím členem a asi jsem prošvihl přístupy a nic mi nefunguje. Platil jsem přes ROB2, posílal peníze on. Jen jsem se zaregistroval, ale dál nic. Díky za pochopení. Mejl je v registraci. Jinak mejly můžu pouze dostávat, ale nemůžu posílat.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  09:23

« Re: www.fordsierra.cz

Pozor!!! přihlášky na sraz 2004 na www.fordsierra.cz !!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  21:42

« www.fordsierra.cz

Asi není rozumné sem kopírovat příspěvky jen z důvodu nostalgie - případní návštěvníci by mohli nabývat dojmu, že to zde žije, takže prosím všechny kdo se s námi chtějí spojit, nechť navštíví shora uvedenou adresu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  16:06

« Re:To:jirkaking

Hospoda:Děkuji došlo v pořádku. Škoda že to někdo nemá v CZ. :o))).
    __Takhle to taky stačí . Ještě jednou moc děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  15:22

Hospoda:poslal jsem Ti to na obě adresy...snad to nevadí..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  15:05

« Re:Elektrika

Hospoda:Willy, já se na to mrknu. Jinak v Haynesovi ta nádržka v LZ blatníku je určitě (Wiring diagrams), a zapojení čidel k ESC2 by tam mělo být taky.
    __Ale jinak sis docela dal...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:55

Hospoda:pozor!!! většina serverů (smtp) nepodporuje větší velikost přílohy než 10 MB !!! takže radím rozdělit na menší kousky i když na fordsierra.cz je to neomezené (teď jsem se díval a jediné omezení je 50MB
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:49

Hospoda:Dle michala máme na fordsierra.cz neomezené místo. obrazně řečeno . :o))). Zkus to poslat na jirkakingfordsierra.cz
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  14:48

Hospoda:rozdělím to do tří částí,snad to projde teď
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:47

Hospoda:Jak se ten soubor jmenuje zkusím ho dohledat na netu. Nebo nemáš možnost to hodit někam na web. já bych si to stáhl.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:44

« Re:Elektrika

Hospoda:V haynesovi toho moc není(aspoň v tom staženým). Je to 2,0 OHC karb: motorcraft VV ISC. Lambda tam je...taková podivná - bez konektoru, vede to přímo do kabelbaumu - když ji sundáváš, zkrucuješ celej kabel - fakt inteligentní.
    __PS: celkem pozdě jsem zjistil, že pojistkovky(I. a II.) se liší úúúplně ve všem, takže jsem musel všecko vypojit z jedné pojistkovky a nacvakat do druhé.
    __Aby toho nebylo málo, tak společný napájecí kabely do pojistek jsou taky úúplně jinak, takže číselný seřazení pojistek nesouhlasí ani s I., ani s II.;
    __malý hnědý relátka jsou až u II., takže nebyly kam dát(rozkuchal jsem tu základní desku z II. část jsem po vybroušení a spasování přilepil tekutým kovem do volnýho místa k I. a spasoval a zabrousil, aby to na chlup sedlo do krabice). Dál: u II. maj relátka plastový zacvakávací patice, u I. jdou kontakty přímo do desky..další úprava :-)
    __Dál: zadní stěrač u II. nemá relé, ovládá se páčkou(u téhle nebyl), ostřikovač přepólováním proudu - u I. má relé, ovládá se tlačítkem, ostřik má zvlášť nádržku s motorkem v LZ blatníku.....takže vykuchání tohoto svazku z I. elektriky, a napojení společné kostry, osvětlení přístrojovky a napájení stěračů a ostřikovačů do II.
    __
    __No to jsem se rozepsal :-) zajímavý, že? no už to mám v autě, částečně rozvedený, ale je to skoro to jediný, co tam je, takže příp. úpravy(viz lambďa) nebudou problém
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  14:38

Hospoda:Většina serverů do 5 MB.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:37

Hospoda:Tak to vypadá že na přístup z vnější sítě je to omezeno. Kolik máme na jirkakingfordsierra.cz ???? Neví to někdo ???
    __
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  14:26

« Re:To:prochy

Hospoda:Podle mne to bude neco podobnyho jako RS2000,ten ma taky dve sondy na svodech,akorat ma jen 4 hrnce. Takze jedna pro 1a4 a druha pro 2a3 valec.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…