Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Kontrolka oleje
Zajdi si na chat www.fordfans.cz nebo www.fordsierra.cz. Jinak kdyz nebudu brat v potaz katastroficky scenar,mohlo by to byt odchazejici cidlo tlaku. Otevri si nalevaci vicko oleje pri volnobehu,olej by mel strikat z vahadel uvnitr. Nejlepsi by bylo zmerit skutecny tlak v jednotkach,potom je zcela jasno. -
« Kontrolka oleje
Ahoj, chtel bych se s nekym poradit. Ma 17 let starou Fiestu 1.4 a vcera mi zniceho nic zacala svitit kontrolka oleje. Ze zacatku jen pri nizkych otackach pomrkavala, casem zacala svitit stabilne. Kdyz jsem zatavil, tak po nastartovani zase zhasne, ale behem par kilometru se vse opakuje. Olej je na horni carce a vypada normalne, jeste za sebou nema ani 5000 km. Na konec tydne jsem samozrejme objednan do servisu a tak bych rad vedel co me ceka. Nedelam si iluze, ze by 17ti lete auto melo pred sebou nejakou perspektivu, ale zrovna ted ho menit nechci... Poradite nekdo? Diky
J. -
« Re: Poděkování
to co popisuješ vypadá na to, že nemáš povoleny tzv cookies - bez těch to nechodí ach jo zkus následující odkaz (vypusť mezery)
[odkaz] index.php?web_id=1 &language=CZ &akce_id=11 &action=view &page=1 &ob=id%20desc &dotaz=-1 &login=milda.sr &password=*****
mezery připosrážej a místo **** dej své heslo
pokud uvidíš vpravo nahoře svoje přihlášení tak si to ulož do oblíbených pokud ne, dej vědět -
« Re: Poděkování
Čauky, hlásím se jako milda.sr - heslo ***** a po přihlášení jsem sice vidět, že jsem on-line, ale nahoře v pr. horním rohu mi stále svítí nepřihlášen - neregistrovaný. Jinak projdu všechno, ale nemůžu psát příspěvky a nemůžu do separé. Možná je to taky heslem, tenkrát, když se začal web rozjíždět, tak jsem se nehlásil, někde byl psaný postup včetně vstupního hesla. Možná taky mě nepustí fire-wall v práci. Ale většinou mám zkušenosti, že pokud máme nějaký weby zakázaný, tak se na ně ani nedostanu. Díky za mejla. Jestli to nepůjde, tak se ozvu na telefon. -
« Poděkování
Děkuji všem za projevenou lítost za ztrátu mé Sirky a zvláště Juchuchu za vložení do kradených. Naštěstí se našla píchnutá čumáčkem ve sněhu na odstavné silnici v okolí mého města. Na to, že už jsem ji oplakal, byla v provozuschopném stavu. Teď Jarda z Veselí vyměnil všechny vytrhané zámky!! Kterej ... mohl vytrhat všechny zámky, když stačí jeden a zapalování. Ukradli nářadí, repráky (nic moc) ze zadního okna, potahy, které byly napasované z žigula a držely silou vůle, utrhli okenní zrcátko. Jinak rádio nechali včetně originál repráků ve sloupcích, Najeli 40 km. Nevím, co si mám o tom myslet.
Jinak mám nárazovky v přístupu na NET, takže dnes jsem se konečně dostal na www.fordsierra. Je to supr, jen bych se chtěl obrátit na webmastra s tím, že jsem plnohodnotně platícím členem a asi jsem prošvihl přístupy a nic mi nefunguje. Platil jsem přes ROB2, posílal peníze on. Jen jsem se zaregistroval, ale dál nic. Díky za pochopení. Mejl je v registraci. Jinak mejly můžu pouze dostávat, ale nemůžu posílat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Prodam ladene svody na sierru 1.6L 2L 8ventil nepouzite cena 4000,- tel: 603 800 765