Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  13:16

« Re: Rozjezdy

Oznacil bych to slovy, ze je to nepatrne linejsi. Ta lenost se postupne vytrati. Ale skutecne je to neptatrne. Rozhodne zadne houpani nebo chcipani, toho jsem si driv uzil dost.
    Ty dve polohy plynu se tykaji nekterych typu ridicu. Cim slabsi motor a auto vetsi popelnice, tim vetsi touha zavodit. Kdekoliv a kdykoliv.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:16

« Re: MT75

je to na webu, vzhledem k tomu, že tam nic jiného není, nedá se to přehlédnout
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:15

michalides : abych to zbytečně nekomplikoval mrkni se na www.sierra-freunde-deutschland.de/schulu… je tam ještě dobře udělaný DOHC a 1,8 TD - a zkus to stáhnout a dát taky na web -
    to all : dobrý by bylo kdyby někdo udělal překlad do ČJ
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:10

« Minisraz?

J77 - možná bychom pak mohli dát vědět o našem nedělním minisrazu Pha- Kla na téma diagnostika, pokud se nic nezmění.
    Třeba by se někdo chtěl přidat.
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:07

« Plastový ráměček okolo řadičky

Pánové, nepřebývá někomu šedý plastový rámeček okolo řadící páky, dole se přichytává dvěma šrouby, verze s dvěma spínači el.ovládání oken? Já mám ten svůj prasklý a tak různě slepovaný. Mám 2.0 i DOHC kombi, ale myslím, že to snad je jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:05

super - cpu to na web, časem zařádím do příslušné sekce - stáhněte si to z webu
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:00

willy : právě tady ti to hlásí, že máš full mailbox
    michalides : poslal jsem ti na fordsierraweb .... - OK ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:56

tak mi to pliz zkus hrknout jeste na "otras zavinac seznam cz" dikec
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:55

pošli to mě - dám to na web ještě před dokončením ....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:50

prochy a teepee: tak mám dojem, že nejlepší bude jednou to porovnat na nejbližším srazu...

Taky bych to vyjádřil tak, jak to teď popsal Prochy i Teepee, ale na druhou stranu si vzpomínám, že problém v nejhorším období byl tak velký, že jsem prakticky nebyl schopen odjet bez pořádnýho zhouponutí, nebo motor zhasnout a po druhí nastartovat.

Prochy - to úmyslné omezení ŘJ-ou se mi nezdá, protože stačí aby si to takto jednou zazlobilo (sekunda?) a v zápětí, při stejném sešlápnutí plynu, stejných podmínkách, to tam už není. Stejně tak při tom 2. startu.
    Dvě polohy plynu? Co tím myslíš, to mi něco ušlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

willy : k tobě to neprošlo, ale vůbec netuším proč
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: když jsme u tech kilometrů

Kostey: tvůj motor bych tipoval na nějakých 15000. kilometrů :o) ten ještě něco nalítá ...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:43

Diky, uz se to pokousim prekonvertit do PDF v nejaky unosny kvalite. Dam vedet pokud se to povede.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:29

Taky mam nepatrnou prodlevu, druhy N4B ktery mam v dosahu dela na chlup to same. Ale je to tak nepatrne, ze laik nad motorem, resp. z mista ridice se to skoro nepozna.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:27

« Re: cukání nad 4 tis.

No ja bych zacal palivovym filtrem. Filtron PP825, Champion C102. Snad si to pamatuji spravne.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  12:19

« Re: cukání nad 4 tis.

oprava: Ne kolem čtyř tisíc ale nad 4 tis.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  12:18

« cukání

lidičky: Kolem 4tis. otáček mi začne auto trochu jakoby kuckat, jako by neteklo dost benzínu, může to být čerpadlem?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  11:50

Jeste si myslim, ze u zadnyho auta nejde studeny motor tak jako teply.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  11:44

« Rozjezdy

Rbr: Rozjezdy bez nejmensiho zavahani. Avsak po rozjezdu, nevim jestli to nazvat zavahanim, to chvilku nema ten plny zatah. Mozna je to omezene RJ, aby lidi co znaj dve polohy plynu hned ten motor nezhuntovali. Chod je ale kultivovany. Jak to maji ostatni?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  11:39

« Re: Konecne doma

Taky te zdravim a vitam! Ale ja bych uz naopak uvital poradnej mraz a snih.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…