Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Plastový ráměček okolo řadičky
Pánové, nepřebývá někomu šedý plastový rámeček okolo řadící páky, dole se přichytává dvěma šrouby, verze s dvěma spínači el.ovládání oken? Já mám ten svůj prasklý a tak různě slepovaný. Mám 2.0 i DOHC kombi, ale myslím, že to snad je jedno. -
« Re: Rozjezdy
prochy a teepee: tak mám dojem, že nejlepší bude jednou to porovnat na nejbližším srazu...
Taky bych to vyjádřil tak, jak to teď popsal Prochy i Teepee, ale na druhou stranu si vzpomínám, že problém v nejhorším období byl tak velký, že jsem prakticky nebyl schopen odjet bez pořádnýho zhouponutí, nebo motor zhasnout a po druhí nastartovat.
Prochy - to úmyslné omezení ŘJ-ou se mi nezdá, protože stačí aby si to takto jednou zazlobilo (sekunda?) a v zápětí, při stejném sešlápnutí plynu, stejných podmínkách, to tam už není. Stejně tak při tom 2. startu.
Dvě polohy plynu? Co tím myslíš, to mi něco ušlo... -
"-- skrytý --" 26.11.03 11:44
« Rozjezdy
Rbr: Rozjezdy bez nejmensiho zavahani. Avsak po rozjezdu, nevim jestli to nazvat zavahanim, to chvilku nema ten plny zatah. Mozna je to omezene RJ, aby lidi co znaj dve polohy plynu hned ten motor nezhuntovali. Chod je ale kultivovany. Jak to maji ostatni?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Ty dve polohy plynu se tykaji nekterych typu ridicu. Cim slabsi motor a auto vetsi popelnice, tim vetsi touha zavodit. Kdekoliv a kdykoliv.