Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Poklice
třeba jezdil za tebou a zbíral je. A teď už mu chyběli jen ty dvě. Z toho si nic nedělej já si koupil tuningový měj jsem je asi měsíc a pak se taky někomu líbili :o)))). Jsou to svině. ale teď mám v autíčku k samotnému alarmu dodělány náklonová a otřesová čidla. ještě by to chtělo nějaký plamenomet ke kolům a bylo by to super. -
"-- skrytý --" 26.11.03 13:50
« Re: Palivove potrubi
Teepee: No problem vyndat ho nebyl, protoze jsem odsrouboval takove ty plastove uchytky na podlaze (nektere z nich praskly ..:-( ), potom jsem to odpojil u filtru vepredu, v levem podbehu byly taky takove prichytky, no a vzadu nad napravou se ty trubky napojovaly na plastove trubicky a ty vedly tusim az k cerpadlu. Nejvetsi pakarna byla tu novou medenou trubku naohybat tak, aby byla jako ta puvodni nova, ale zvladlo se to, bracha prinesl i nejake ty original spojovaci kusy, kdy to na tech trubkach udelalo holendry, system je absolutne tesny, proste parada, jsem s tim spokojeny :-) Ted abych nekecal, ale ta komplet vymena se zmakla v lete za jedno odpoledne :-)) Me predtim nebo potom prorezla i nadr na miste, kde se z cerpadla pripojuje hadice a tam to kapalo porad, kdyz jsem mel prorezlou tu trubicku, tk tam to teklo pouze pri natlakovani cerpadlem. Nadrz bracha zaletoval a je zatim klid :-) -
« Neco na prodej - doplnek
Pokud se tu pohybuje nejaky hudbymilovny Sirkar, ktery vozi sva CD autem a ma jich hodne, mozna bych mohl pomoci.
Prebyvaji mi 4 + 1 pouzder na CD znacky HAMA. Proc 4 + 1 ? Protoze ctyri jsou upravene pro 16 slim-casu a to tak, ze je vystrizeny vnitrek, kde byly puvodne kapsy na CD bez obalu. Jedna Hama zbyva v puvodnim stavu (56 kapes na CD).
Ty vystrihane necham po 70.- a za tu netknutou (jeste neni rozbalena) bych chtel 120.- Kdyztak mailujte, j77 fordsierra cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!