Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:27

« Re: Poklice

Kdepak na poklice už na ně kašlu teď budu kupovat nový elektrony . kvůli tomu :o))). myslím že na poklice by to ani nazareagovalo.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  16:27

« Re: Minisraz?

J77: To že to je z legrace jsem předpokládal :-) Sem ale nějakej nachcípanej chci se z toho nějak vyhrabat. Teď se učim s Photoshopem a tak všelijak se flákám... Na Sraz si počám do Června.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:23

jirkaking: o otřesovém čidle ke stávajícímu alarmu taky uvažuji, ale neříkej mi, že to máš nastavený tak, abys neměl falešný pooplachy a přitom ti to zareagovalo na sebrání poklice.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:22

Lucka je moc hezke jmeno :-) Budu tam muset taky nekdy nakouknout. Ale klidne prijed, myslel jsem to v legraci :)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  16:21

Tady u nás na sídlišti má jeden týpek na 13" kolech poklice takový, že ty kola vypadaj jako 16" -> Docela se mi taky Líběj Asi si je pujčim na dobu neurčitou... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:16

třeba jezdil za tebou a zbíral je. A teď už mu chyběli jen ty dvě. Z toho si nic nedělej já si koupil tuningový měj jsem je asi měsíc a pak se taky někomu líbili :o)))). Jsou to svině. ale teď mám v autíčku k samotnému alarmu dodělány náklonová a otřesová čidla. ještě by to chtělo nějaký plamenomet ke kolům a bylo by to super.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:09

« Re: MT75

michalides. zkoušel jsem stáhnou ten manuál o MT75 na našem webu. Stáhnout jde ok, po rozbalení se objeví word dokument s obsahem a při kliknutí na nějakou stránku se to přihlašuje do exploreru.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  15:59

« Poklice

postupně jsem ztrácel poklice, takže už jsem vozil jen 2 a teď koukám z okna a zjištuju, že to už neplatí protože nemám ani jednu. Někomu se ty poslední zbejvající líbili...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  15:42

kostey - no jo, máš pravdu
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  15:40

:-) tohle je ale fakt ženská!

Děláme tu z toho chat, Sme trochu mimo téma...

• « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  15:31

Kostey: jen jestli se v tom oddělení za ženskou nevydává kdekdo...:-)
    Už jsi ji viděl, nemá místo ko. kníra?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  15:25

rbr: To ani neviš s kym si dopisuju... Menuje se Lucka, jezdní Rally jako navigatorka a Do vrchu jako řidička. Pracuje v autosalonu a .... Píšem si každej den :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  15:02

Kostey - aspoň máš více času na oddělení Hledá se spolujezdkyně...:-)
    Občas je zajímavý nakouknout, jak to tam válíš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  14:47

J77: Ty mi závidíš že se válim doma! žejo!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:54

Prochy: uteklo, neuteklo :-)
    S J77 jsme se domluvili (kvůli diagnostice pro něj) na soukromém minisrazu ve dvou (zatím) tuto neděli. Mezi Kladnem a Prahou. Tak jsem myslel, kdyby se chtěl někdo další objevit.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:52

ty bys taky porad poradal srazy .... udelame si sraz o vikendu v hospode to je lepsi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  13:50

« Re: Palivove potrubi

Teepee: No problem vyndat ho nebyl, protoze jsem odsrouboval takove ty plastove uchytky na podlaze (nektere z nich praskly ..:-( ), potom jsem to odpojil u filtru vepredu, v levem podbehu byly taky takove prichytky, no a vzadu nad napravou se ty trubky napojovaly na plastove trubicky a ty vedly tusim az k cerpadlu. Nejvetsi pakarna byla tu novou medenou trubku naohybat tak, aby byla jako ta puvodni nova, ale zvladlo se to, bracha prinesl i nejake ty original spojovaci kusy, kdy to na tech trubkach udelalo holendry, system je absolutne tesny, proste parada, jsem s tim spokojeny :-) Ted abych nekecal, ale ta komplet vymena se zmakla v lete za jedno odpoledne :-)) Me predtim nebo potom prorezla i nadr na miste, kde se z cerpadla pripojuje hadice a tam to kapalo porad, kdyz jsem mel prorezlou tu trubicku, tk tam to teklo pouze pri natlakovani cerpadlem. Nadrz bracha zaletoval a je zatim klid :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  13:47

Uteklo mi neco?
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:44

« Neco na prodej - doplnek

Pokud se tu pohybuje nejaky hudbymilovny Sirkar, ktery vozi sva CD autem a ma jich hodne, mozna bych mohl pomoci.
    Prebyvaji mi 4 + 1 pouzder na CD znacky HAMA. Proc 4 + 1 ? Protoze ctyri jsou upravene pro 16 slim-casu a to tak, ze je vystrizeny vnitrek, kde byly puvodne kapsy na CD bez obalu. Jedna Hama zbyva v puvodnim stavu (56 kapes na CD).
    Ty vystrihane necham po 70.- a za tu netknutou (jeste neni rozbalena) bych chtel 120.- Kdyztak mailujte, j77 fordsierra cz
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  13:38

Jasne, chce-li nekdo dorazit (kostej snad radeji az bude zdrav :))), necht se prida.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…