Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« cukani
to kostey: jak jsme se o tom bavili, muze to delat palivovy filtr, palivove cerpadlo, palivove potrubi pod autem...na tyhle veci bych myslel prvne...chce to ale pod auto a hledat, prace na delsi dobu. Myslim si ze zapalovani muzeme vyloucit, kdyz tam mas karbec navic tam nemas ani EEC II kterej by Ti do toho kecal, tak hledal bych spise chybu v palivovem systemu. -
« Re: Minisraz?
Moje nejvetsi laska se jmenuje taky Lucka:) Svoje auto jsem pojmenoval taky po ni:) Bez legrace. Ona ale rallye nejezdi, zato ma jednoho opravdovyho kone, chodi na zavody koni.
Jinak willy: WILKOMMEN:)) Dalsi jinak: minisraz kdy a kde??? Ze bych se pridal??? Dalsi jinak: mam najeto 230 000, nepripada mi ze by motor mlel z posledniho...:) -
« Re: kontrolky + kontrolka dveří
Martinsierro-co ti to dělá?Svítí ti kontrolka otevřených dveří stále?Špatný spínač ve dveřích pokud ano.Dá se opravit-bude prasklá packa co ho drží.Tento spínač je stejný(jeho základ)jako spínač osvětlení kufru u obyčejné(nemusí být Ghia)4 dvéř sirky.Přehodí se pouze pouzdro toho spínače.Fotky mám,dělal jsem to nedávno,mohu popsat.Jestli počkáš,něco bych sesmolil i s fotkama a následně by se to hodilo na web.To znamená po 1.12.03 -
kostey 26.11.03 16:43
« Re: Minisraz?
Já bych se divil kdybych si na ní vůbec někdy "sáhnul" já. Bavíme se spíš o svých milovaných protějškách, o problémech v práci a tak podobně... Takže vlastně to je vlastně jen Kdosi na NETU komu si postěžuju, ona napíše ať se na to podívám z tý lepší strany a k tomu připíše jak před chvílí prodala Passata v plný výbavě i s GPS a já že passaty nesnášim a ona že má ráda Touareg........... (Fakt tu z toho dělám CHAT o jinym tématu) - sorry kluci
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!