Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  10:46

« Re: Graficky navrh webu

Me se to libi (ostatne jako vse, co jsem od Pocketa zatim videl). Mam rad nepreplacany design. A kombinace barev vylozene ladi. Pockete jen tak dal.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:45

« Re: povinne ruceni

minisraz - oprava - 9:30 je teprve odjezd z Phy, takže na místě tak 10, 10:30. Špatně jsem si to v mailu přčečetl :-(

Kdyby jste se někdo fakt chtěl přidat, tak dejte vědět, do Pá.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  10:45

Pocket: včera večer jsem si nainstaloval Photoshop 7 a pokud teď zrovna nepíšu do diskuze tak se pokoušim taky něco spáchat, ale jde mi to pomalejc než jsem si představoval.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  10:42

« Re: Minisraz?

willy: Jo jo amerika je země snů...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:41

willy - takový mexický kafe musí v noci fakt potěšit.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:39

« Re: Plastový ráměček okolo řadičky

prochy :-))))))

Pod rámečekm mám přichyceného něco, čemu se při troše fantazie dá říkat koženka. Netušil jsem, že v tomto se o liší. Koženka se v některých švech začíná párat, tak jsem ji chtěl zahodit a koupit tu gumu. Takže taková záměna by asi nešla?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:38

holt kafe si budem muset udelat na nejake sirce, co ma motor :-)) .........ale jinak ti dam recept na vyborny mexicky kafe: vemes kelimek s vodou, das do mikrovlnky, az je voda tepla(rozhodne ne horka, uz vubec ne varici), nasypes zanedbatelny mnozstvi nescafe :-))))) mnaaam! to je specialita v nekterych podnicich, jako napriklad nocni autobusaky a tak
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:37

Dnes rano mi prisel dopis od ceske pojistovny a mam tam to, ze zakladni sazba pro muj vuz je 8256 CK...
  • « 00 Reagovat !

foto

2Kostey> proc se mi omlovas, naopak jsem rad. Kazdy mame jiny styl. Rad privitam dalsi pripominky. Jenom upozornuji nato, ze ten navrh je prazdny, neni tam text, reklamy apod features, takze zase aby to pak nebylo moc preplacany.
  • « 00 Reagovat !

foto

willy - a s těma brzdama, co přebíhají dopředu se neboj. Tady to není moc z kopce :-)
    I když, možná ať si vezmou boty s pořádnou podrážkou, něco jako zimní pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  10:35

« Re: Plastový ráměček okolo řadičky

Závisí na tom, jaký je to typ. Jestli s gumou na rad. pace, nebo s kozenkou. Ten na tu kozenku bych Ti mohl venovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:35

« Re: Rozjezdy

Muj stary karbec byl "elektronicky rizeny", ja jsem se ale tomu nazvu vicemene smal:) elektronika tam tudiz ridila pouze (a jenom) krokovy motor, ktery jinou funkci nemel, nez nastavovat volnobezne otacky. A to tak, ze vysouval kovovy jazycek proti dorazu tahla plynu, v zavislosti na frekvenci zapalovani (t.j. na otackach motoru). Tot vse. Jednou se mi ten malinkej krokovej motor zadrel, vyhodil jsem ho a nastavil pevny doraz tahla. Tim jsem sice o trochu zvysil volnobezne otacky (z 850 asi na 950) ale jinak nic zavazneho to nebylo. Po zakoupeni noveho krokoveho motoru ale volnobezne otacky byly presne a porad 850 pri teplem motoru a vubec nekolisali nebo nezvysovali se. Samotna EEC-II tam nahrazovala klasicke tyristorove zapalovani. A pritom udaje brala pouze z podtlaku sani!!! (nebyl to ten klasickej velkej senzor jak u EFIny na te trubce) ale ze sani vedla hadicka primo do tela EEC-II. Tam nevim co bylo, nikdy jsem tu krabici nerozebiral:) Prechod z volnobehu do otacek: na to mel vliv pouze predstih, ktery sel manualne nastavit otacenim rozdelovace. Vetsi predstih: auto jezdilo jak drak, slo samo do otacek, zralo vic a obcas bylo slyset strileni do vyfuku. Pri nastaveni mensiho predstihu to do otacek neslo, bylo line jako prase, zralo to ale min, a klepali ventily. Predstih se nastavil na pevno!!! To je rozdil, protoze DOHC EFI (nevim jestli OHC EFI taky...) ridi nastaveni predstihu podle potreby v nejakych mezich, ridi to EEC-IV. A konecne na otazku jak rychle zareaguje RJ na zmenu a vysle signal...podle mne sakramentsky rychle, jsou to prece elektricke impulzy, a jestli EFIna nejde hned za plynem, tak za to muze spis to, ze RJ dostane nejake spatne udaje a podle toho vysila chybove pokyny, rozhodne bych nepredpokladal ze ty signaly jsou pomale.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:34

willy- to máš dobrou úpravu, tu šlapací. Ale když to nejde využít ani na to ohřátí vody....že bysme si aspoň udělali kafe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  10:34

Pocket: fakt nic proti ale mě to příjde takový chudý, (nemastný, neslaný) promiň
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:31

kostey - opak bonusu. Tedy platíš víc, když zaviníš nehodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

Brzdy ma normal cosw. ...ale motorem brzdi pouze v pripade, ze ti co tlaci, prebehnou dopredu a oprou se o kapotu
  • « 00 Reagovat !

foto

sm - to máš pravdu, taky vždy jen koukám na bonusy. Ten malus soi člověk nějak nepřipouští a pak se může divit. Předpokládám, že v tom srovnání budou ceny na rok 2004. kouknu na to.

Teepee - promiň. Ono to zatím není na 100 %. Zatím jsme domluveni asi na 09:30, místo mezi Pha a Kla, kde se dá čumět do motoru bez zvědavců - takže nám vyšlo parkoviště u odbočky na Lidice. Je to dost velký prostor. Kdybych disponoval garáží či něčím podobným, nabídl bych.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  10:30

sm: prosimtě asi sem hloupej ale co znamená "MALUSŮM"
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:29

« Graficky navrh webu

S Michalem davame dohromady novy vzhled naseho webu a protoze je to pro nas vsechny zakladam tento prispevek aby jste se k memu navrhu vsichni vyjadrili. Odkaz na obrazek je [odkaz] . Mozna bude potreba odkaz do IE zkopirovat. Kdyby jste nekdo prisli s jinymi navrhy, budu to jen vitat. Zatim cus Pocket
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:29

v kooperative je bordel prevelikej...urcite jsem na srazu prezentoval zimni historii o rozbiti, ocenovani, a vyplaceni moji sirrky + dovoz druhe kastle z dojclandu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…