Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: povinne ruceni
pocket - to máš štěstí. já si s nimi přes rok dopisoval a telefonoval. Od dorbností, že nedokázali správně opsat, jaký vůz je vlastně pojištěn (sem se divil co z mé sierry papírově udělali) až po fakt, že rok mi nebyli schopni poslat složenkou se správnou výší platby (paradoxně posílali nižší, třeba i na 135 Kč). A nedokázali nikdy vysvětlit, proč tak nesmyslné částky píší. Připomíénám, že nešlo nikdy o žádné nedoplatky apod. Nakonec mi vždy dali za pravdu, ale těchj dpoisů a telefonátů. A k ničemu, je to jejich práce. -
« Re: Graficky navrh webu
no prave , ten prechod se mi moc nelibi kdz je to pres cely web, navic je to hure citelny ... mam s webama desetiletou zkusenost a za tu dobu jsme se naucil poznavat vice, co ladi oku. Pokud budete chtit pout, budete ji mit. To neznamena, kdyz se to nelibi me ze to nebude. POsilejte navrhy. KOsteji, jsem zvedav co vymyslis. -
kostey : "malus je když" .... způsobíš vozidlem někomu škodu a pojišťovna musí plnit, pak ti může vyměřit malus, některá pojišťovna ti třeba sebere dosavadní bonus, ale některé ti třeba vyměří dvojnásobek základní pojistné částky, takže pokud je zákl. sazba 9.000,-, může ti střelit cca 18.000,-, u povinného ručení je to vcelku novinka, ale u havarijního se to používá normálně -
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
Kdo z vás má web www.ford-sierra.wz.cz? MartinSierro nebo se pletu?
Jestli tu mohu použít tento web poro dva odkazy:
prochy - plastový rámneček mám přesně ten co je na tomto webu, sekce Můj vůz, 2, obr.zleva.
pocket a michalides - mě osobně se velice líbí logo na tomto webu (www.ford-sierra.wz.cz), sekce Loga a obrázky, "Mírně předělaqné logo". -
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
prochy - kůže - zatím mi to vždycky "spíchla" manželka :-)
S tím vyfocením by to bylo super. V přední části, kde je obdélníkový otvor pro ovládání oken, jsou zespodu úchyty pro 2 šrouby, kterými to přichytíš. A tuto část s úchytu mám z jedné strany odlomenou. -
Tenhle dopis mam doma uz asi 3 tydny. Protoze zatim nemam zadny bonus (to je tak kdyz nekdo jezdil s dlouhodobe zapujcenym autem z rodiny, takze mohu tvrdit ze Ford Sierra je moje prvni vlastni auto) a platim asi 1940Kc ctvrtletne. Je to dost, ale kdyz to prictu k porizovaci cene Forda porad se jeste usmivam a dobrych pet let jeste budu.
S tou reakci ridici jednotky to byla teorie, vznikla na zaklade vyskytu u obou mne dostupnych (N4B) modelu z nichz jeden slouzi bez vyhrad, k tomu memu chodu motoru obcas vyhrady mam. -
« Re: Graficky navrh webu
pocket - taky líbí. Jen nevím, jestli součástí návrhu je i písmo v levém menu(nabídk, select atd.). toto písmo se mi zdá dooost obyč.
Na skutečném, současném webu se mi víc líbí přechod celého pozadí ze žluté vpravo do světle žluté vlevo. To v tvém návrhu postrádám nebo je ten přechod příliš slabý.
To se mi to kecá, když sám nic nedělám :o) -
« Re: Minisraz?
jojo, normalne sice instant vubec nepiju, ale po urcitych zkusenostech jsme uz meli pripravenou pikslicku, aby sis to moh aspon poradne zesilit. KOSTEY: jojo, ani nevis, jakou jsem mel radost, kdyz jsem odjizdel ze statu. sice jsem dalsich 6 tydnu nesedel za volantem :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((… ale aspon jsem se najed. v US uz jen pri predstave, ze budes muset jist(fastfood), se ti zveda kufr
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!