Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:30

« Re: Plastový ráměček okolo řadičky

to rbr: poslal jsem Ti 3 fotky...nevim kolik je tam videt ta radicka...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:30

« Re: Graficky navrh webu

pocket - grafika - tak jo, mě se to líbí s tím přechodem. Ale třeba máš pravdu, nemám s tím tolik zkušeností. Nekoukl jsi na to logo, o němž jsem psal? Je laděné do modra. To k té žluté zrovna nejde, ale líbí se mi to (to logo).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:27

« Re: povinne ruceni

pocket - to máš štěstí. já si s nimi přes rok dopisoval a telefonoval. Od dorbností, že nedokázali správně opsat, jaký vůz je vlastně pojištěn (sem se divil co z mé sierry papírově udělali) až po fakt, že rok mi nebyli schopni poslat složenkou se správnou výší platby (paradoxně posílali nižší, třeba i na 135 Kč). A nedokázali nikdy vysvětlit, proč tak nesmyslné částky píší. Připomíénám, že nešlo nikdy o žádné nedoplatky apod. Nakonec mi vždy dali za pravdu, ale těchj dpoisů a telefonátů. A k ničemu, je to jejich práce.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:23

no prave , ten prechod se mi moc nelibi kdz je to pres cely web, navic je to hure citelny ... mam s webama desetiletou zkusenost a za tu dobu jsme se naucil poznavat vice, co ladi oku. Pokud budete chtit pout, budete ji mit. To neznamena, kdyz se to nelibi me ze to nebude. POsilejte navrhy. KOsteji, jsem zvedav co vymyslis.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:22

klasika: rbr@fordsierra.cz

díky
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:20

Na webu ty fotky nemam, muzu to poslat ale mailem...Kam?:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:17

kostey : "malus je když" .... způsobíš vozidlem někomu škodu a pojišťovna musí plnit, pak ti může vyměřit malus, některá pojišťovna ti třeba sebere dosavadní bonus, ale některé ti třeba vyměří dvojnásobek základní pojistné částky, takže pokud je zákl. sazba 9.000,-, může ti střelit cca 18.000,-, u povinného ručení je to vcelku novinka, ale u havarijního se to používá normálně
  • « 00 Reagovat !

foto

Ja osobne nedam na Kooperativu dopustit, mam sni jenom same dobre zkusenosti. JInak naopak ja letos platim zase o 3kila min. Platim pololetne a to 3508 coz je parada.
  • « 00 Reagovat !

foto

Kdo z vás má web www.ford-sierra.wz.cz? MartinSierro nebo se pletu?

Jestli tu mohu použít tento web poro dva odkazy:

prochy - plastový rámneček mám přesně ten co je na tomto webu, sekce Můj vůz, 2, obr.zleva.

pocket a michalides - mě osobně se velice líbí logo na tomto webu (www.ford-sierra.wz.cz), sekce Loga a obrázky, "Mírně předělaqné logo".
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:11

skusim neco najit...myslim ze neco mam, ale tam jeste nebudou namontovane elektricke stahovani oken a stredni loketni operka...ale to nevadi, tak moment:)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:08

« For Pha

Před chvílí hlásili v rádiu "desítky aut" v sobě u Černého mostu, "Pha zažívá dopravní kolaps" ...kam to spěje, za chvíli budeme fakt chodit pěšky nebo kanály :-(

Jen ráno z Kla do Phy jsem se vyhýbal 3 úsekům s nehodami.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  11:05

Daytona: hlinik rulez...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:05

daytona - to může být pěkný....máš to ve fotu někde na webu?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:01

to rbr: asi radis jak o zivot:)) ze se ti zlomi i kulisa:)) Ja tam mam ramecek z lesteneho hliniku plus urizlou radicku s hlavou taky z hliniku.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:57

prochy - kůže - zatím mi to vždycky "spíchla" manželka :-)

S tím vyfocením by to bylo super. V přední části, kde je obdélníkový otvor pro ovládání oken, jsou zespodu úchyty pro 2 šrouby, kterými to přichytíš. A tuto část s úchytu mám z jedné strany odlomenou.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:54

Tenhle dopis mam doma uz asi 3 tydny. Protoze zatim nemam zadny bonus (to je tak kdyz nekdo jezdil s dlouhodobe zapujcenym autem z rodiny, takze mohu tvrdit ze Ford Sierra je moje prvni vlastni auto) a platim asi 1940Kc ctvrtletne. Je to dost, ale kdyz to prictu k porizovaci cene Forda porad se jeste usmivam a dobrych pet let jeste budu.

S tou reakci ridici jednotky to byla teorie, vznikla na zaklade vyskytu u obou mne dostupnych (N4B) modelu z nichz jeden slouzi bez vyhrad, k tomu memu chodu motoru obcas vyhrady mam.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:54

pocket - taky líbí. Jen nevím, jestli součástí návrhu je i písmo v levém menu(nabídk, select atd.). toto písmo se mi zdá dooost obyč.
    Na skutečném, současném webu se mi víc líbí přechod celého pozadí ze žluté vpravo do světle žluté vlevo. To v tvém návrhu postrádám nebo je ten přechod příliš slabý.

To se mi to kecá, když sám nic nedělám :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  10:53

Ja v nedeli nemuzu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  10:52

Kup kuzi, nejaka sikovna slecna Ti to jiste rada spichne. Jeste me napada, ze se to lisi i podle roku vyroby. Tohle je 92. Ja se na to doma kouknu, jak to vlastne presne vypada, pripadne to vyfotim.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:50

« Re: Minisraz?

jojo, normalne sice instant vubec nepiju, ale po urcitych zkusenostech jsme uz meli pripravenou pikslicku, aby sis to moh aspon poradne zesilit. KOSTEY: jojo, ani nevis, jakou jsem mel radost, kdyz jsem odjizdel ze statu. sice jsem dalsich 6 tydnu nesedel za volantem :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((… ale aspon jsem se najed. v US uz jen pri predstave, ze budes muset jist(fastfood), se ti zveda kufr
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…