Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:25

« Re: povinne ruceni

ČSOB - 5500,- ,zato dost blbý podmínky po bouračce. Allianz 6090, zase lepší malus. Rozmyslit se není jednoduché, zvlášť když nerad bourám....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:19

« Re: Plastový ráměček okolo řadičky

daytona - fakt hezký.
    Budu si už muset taky najít příležitost udělat fotky svý káry.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:03

ten ramecek tam dal nemec a vyrobil si ho sam spolu s hlavou radici paky...vse hlinik...dekuju mu za to! Gumy jsou TOYO PROXIES S1 195/50 R15 letni, lepsi gumy jsem nikdy nemel, spolu se sportovnim podvozkem s tlumicema Koni drzi perfekne. Kdyz jsem to auto kupoval, byli na ne tyhle gumy a byli naprosto nove.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:44

Taky o tom uvazuji, mel bych platit s 4letym bonusem u Koop nejakych 6950, u Alianz je to pro Teplice ten nejnizsi tarif za 6090. 9kilo je 9kilo. A to me jeste stve Koop s tema jejich kecama: Kooperativa má nejvyšší bonus na trhu, který činí ročně 10 procent a ve čtvrtém a pátém roce pojištění dosahuje dokonce 15 % ročně. Za pět let "jízdy bez nehod" tak může sleva na pojistném dosáhnout až 60 procent. ale v realu mam po 4letech bonus 20 procent jako u kazdy jiny. Psal jsem jim mejl, jak mi to muzou vysvetlit, jsem zvedavej, co z nich vypadne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:43

Už mi taky přišly vypadá to opravdu moc pěkně.
    To SM: Já sem vůl, taková prkotina a mě to nenapadlo . no jasně kopírovat do wordu :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:40

daytona - ty fotky šli někjak dýl....

Pěkný, to si dělal sám? vypadá to dobře, taky to sedí přesně?

Jo a pěkný gumy. Myslím doslova "pěkný". Co to je zač? Já mám český Bravuris (na léto) a konečně jsem opravdu spokojen. Podle mě první, co se Barumu fakt povedly.

Povinný ručení - byl jsem si pro Svět motorů - budu studovat ty pojišťovny
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:33

« Re: MT75

jirkaking : stránku po stránce jsem zkopíroval do Wordu
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:28

juchuchu - to je PŘESNĚ ono!!!!!!!!!!! Stejné zkušenosti. Aspoň že v závěru poradí, jak od nich.....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:22

Byl jsem do letoška v Kooperatuvě a končím! 1. Zmršili mi číslo kastle (2x), obsah válců - napsali 1850 místo 2280, ale sazbu nesníšili :))),navíc mají úředníky jak fík, paní mi ještě radila, jak správně zrušit smlouvu, ochotně vše vypsala a poradila, která pojišťovna je nejlepší. Asi půjdu k Allianz nebo ČSOB.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:18

« Re: MT75

Jakým způsobem je stažený ten manuál na MT75 chtěl bych si z těch stránek stáhnout manuál na 1.8TD. [odkaz] 18td-schulung/html/vorwort.htm bez mezery u 18td.
    poraďte plís .
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  12:12

Ještě nic nepřišlo .....
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  11:55

« Re: Graficky navrh webu

Pocket: Zkus se podívat na ten tvůj návrh když hodíš barvy do negativu... Příjde mi to zned zajímavější
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:45

to jirkaking: mas to tam:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:41

Posket: Mohl by jsi mi taky poslat ty fotečky jsem sám zvědav jak to vypadá. Předem moc díky hlavacej@sce.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:40

Kazdopadne nebourejte na Slovensku. Pride mi ze jsou to skoti:)) Holka ktera me nabourala mela Allianz (slovenskej!!) ale trvalo to 5 mesicu nez mi dorazili prachy, pritom pripad byl uzvrenej po 10 dnech (nenahlasil jsem zraneni- moji zlomenou ruku). Kvuli tomu jsem prosvihnul Coswortha r.v.1989, sice jenom zadokolku a bez dokladu, ale
    za 30 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:40

To se ti nedivím, že tě Koo tím nárazníkem potěšila :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  11:39

pocket: růžová by nebyla?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:34

no jeste chci podotknout ze web bude mit nekolik skinu vcetne modre. Tento je zakladni, pak bude do modra, cervena, fialova a cernobile.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:33

To je ale takhle se skoro kazdou pojistovnou. Me se na Koo libilo to, ze u pojistny udalosti ti prijde jmeno a kontakt na cloveka, ktery vse vyrizuje. Mluvis jenom snim a nemusi si te prehazovat. Ja mam sni zkusenot, ze kdyz do me kamos naboural tak jsem an ne tlacil ze potrebuju rychle rpachy na opravu. Kazdy den jsem tam volal a tak na ne tlacil ze mi zapomeli odecist amortizaci a zaplatili mi vice, nez byla skutecna skoda. Resp, odrel mi naraznik za 8k, amortizace byla 8 let, cena mela byt asi 4.5k no a prisla mi slozenka na 11k. Byl jsme fakt spokojen. No ale pokud tu nehod nezavinis (vetsinou) tak stejne vymahas tu pojistovnu kde je pojisten vinik. Takze stejne vetsninou koncim handrkovanim v Ceske pojistovne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  11:33

mrknu
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…