Ford Sierra
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
ten ramecek tam dal nemec a vyrobil si ho sam spolu s hlavou radici paky...vse hlinik...dekuju mu za to! Gumy jsou TOYO PROXIES S1 195/50 R15 letni, lepsi gumy jsem nikdy nemel, spolu se sportovnim podvozkem s tlumicema Koni drzi perfekne. Kdyz jsem to auto kupoval, byli na ne tyhle gumy a byli naprosto nove. -
« Re: povinne ruceni
Taky o tom uvazuji, mel bych platit s 4letym bonusem u Koop nejakych 6950, u Alianz je to pro Teplice ten nejnizsi tarif za 6090. 9kilo je 9kilo. A to me jeste stve Koop s tema jejich kecama: Kooperativa má nejvyšší bonus na trhu, který činí ročně 10 procent a ve čtvrtém a pátém roce pojištění dosahuje dokonce 15 % ročně. Za pět let "jízdy bez nehod" tak může sleva na pojistném dosáhnout až 60 procent. ale v realu mam po 4letech bonus 20 procent jako u kazdy jiny. Psal jsem jim mejl, jak mi to muzou vysvetlit, jsem zvedavej, co z nich vypadne. -
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
daytona - ty fotky šli někjak dýl....
Pěkný, to si dělal sám? vypadá to dobře, taky to sedí přesně?
Jo a pěkný gumy. Myslím doslova "pěkný". Co to je zač? Já mám český Bravuris (na léto) a konečně jsem opravdu spokojen. Podle mě první, co se Barumu fakt povedly.
Povinný ručení - byl jsem si pro Svět motorů - budu studovat ty pojišťovny
« Re: povinne ruceni
Byl jsem do letoška v Kooperatuvě a končím! 1. Zmršili mi číslo kastle (2x), obsah válců - napsali 1850 místo 2280, ale sazbu nesníšili :))),navíc mají úředníky jak fík, paní mi ještě radila, jak správně zrušit smlouvu, ochotně vše vypsala a poradila, která pojišťovna je nejlepší. Asi půjdu k Allianz nebo ČSOB. -
« Re: povinne ruceni
Kazdopadne nebourejte na Slovensku. Pride mi ze jsou to skoti:)) Holka ktera me nabourala mela Allianz (slovenskej!!) ale trvalo to 5 mesicu nez mi dorazili prachy, pritom pripad byl uzvrenej po 10 dnech (nenahlasil jsem zraneni- moji zlomenou ruku). Kvuli tomu jsem prosvihnul Coswortha r.v.1989, sice jenom zadokolku a bez dokladu, ale
za 30 tis. -
« Re: povinne ruceni
To je ale takhle se skoro kazdou pojistovnou. Me se na Koo libilo to, ze u pojistny udalosti ti prijde jmeno a kontakt na cloveka, ktery vse vyrizuje. Mluvis jenom snim a nemusi si te prehazovat. Ja mam sni zkusenot, ze kdyz do me kamos naboural tak jsem an ne tlacil ze potrebuju rychle rpachy na opravu. Kazdy den jsem tam volal a tak na ne tlacil ze mi zapomeli odecist amortizaci a zaplatili mi vice, nez byla skutecna skoda. Resp, odrel mi naraznik za 8k, amortizace byla 8 let, cena mela byt asi 4.5k no a prisla mi slozenka na 11k. Byl jsme fakt spokojen. No ale pokud tu nehod nezavinis (vetsinou) tak stejne vymahas tu pojistovnu kde je pojisten vinik. Takze stejne vetsninou koncim handrkovanim v Ceske pojistovne.