Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:34

« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant

Daytona-ty jezdíš v pravém rychlém pruhu?Neblikají na tebe trochu auta že když jezdíš v protisměru?:))....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:30

« Re: zadni naprava

Daytona-Posílat Ti to nebudu páč mám modem=neštestí,pomalý.Jestli máš čas o víkendu,dal bych ti to na CD-komplet fotky.A neslintej:))...Budem dělat Michalidesovu limuzínu tak můžem pokecat,koupíme zase piwka.Tedy jestli přijdou ND-ložiska předního kola.Cosík čeká na brzy-plán na víkend jestli se ho budeš chtít zůčastnit...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:27

Sierra neni na tom nejlip s podvozkem, a cim sirsi tam das gumy, tim vic to plave ve vyjetych kolejich. S myma 15-kama (195/50) docela bojuji, obcas trvalo jezdim pouze v pravem (rychlem) pruhu na dalnici, hlavne na slovenske casti, kde v kolejich v levem pruhu stoji voda. Volant ma vuli - to dela to lozisko jak psal Fido, je to pekna pruda vymenit ho...Co se tyce drzeni zatacek, to by sirka musela neco vydrzet, tady jde pak spis o kvalitni tlumice a o kvalitne gumy, a plati, ze v zime zimni a v lete letni pneu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:19

« Re: Plastový ráměček okolo řadičky

rámeček je stejný jako s el okny i bez nich-místo spínačů je záslepka.(90-92)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:18

J77-volant by neměl mít vůli žádnou.Před cca 14dny jsem kupuval nové uložení volantu-futro.Je v místě,kde prochází volantová tyč motorovou přepážkou.Je to ze 3 kusů cena dohromady cca200,-kč.To staré mělo vůli tak 2mm,nové jde fest.Jinak bych to nechtěl měnit na pojízdném autě-není moc přístup.Byla to vůle slyšitelná-volant se dost hýbal.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  17:14

« Re: Minisraz?

willy-že bych toho svýho taky šlapacího cosíka taky vytáhl?Včera jsem zprovoznil zadní brzdy-zatím jen ruční tak už bych nemusel brzdit očima.Taky to nesmí být daleko,bez čelního okna je tam trochu průvan.
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.03  16:32

« Chovani Sierr na horsi silnici + volant

Mel bych dva dotazy pro zkusene. Prvni se tyka chovani auta na mirne zvlneny, trochu boulovaty nebo proste ne uplne hladky, rovny silnici. Je normalni, ze auto lehce poplava ? Stava se mi to nezavisle na kvalite dezenu gum i jejich rozmeru. Kdyz jedu treba 140 km / h v hodne mirny zatacce, spis rovine (delka treba 500 m), nezda se mi, ze by mi auto sedelo zrovna jiste. Muze to delat vule v rizeni, kulaky, stabilizator nebo jeho ulozeni, nebo tak neco ? (ramena jsou OK)

Druha otazka, volant musi byt uplne 100%tne pevne sedici, nebo je normalni, ze s nim jde o kousek hybat nahoru - dolu ? Stavitelny ho nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  15:47

prochy - promiň, máš pravdu. Já koukal spíš po tvaru. Teprve potom ses ty ozval, že může být šedý i černý. Tady je černý, já mám šedý. Ale koukám, že ani ta černá nemusí vypadat zle. Ty máš prosím tě jaký? Šedý? A je OK? Na co si jej ceníš?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  14:53

Nevim, jestli jsem slepej, nebo kazdej myslime neco jineho. Na obrazku, kt. jsem nasel na tom webu byl ramecek cerny. Napis mi presnou www adresu toho obrazku.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  14:44

prochy - mám 90 rok. Šedý :-)

pěkný zmatky, koukám. Šedý jak na tom webu, co jsem před obědem psal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  14:25

Rbr: Jakej rok vyroby mas? Na tom webu je obrazek modelu 89 bych rek'. Ten mam na aute i ja a je cerny. Ten co Ti nabizim je z roku 92 a je sedy, jak si ale na druhou stranu psal Ty. Je taky trochu jiny. Jsem z toho naprosto zmateny.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  14:12

mel je nahodou z jednoho bileho 5dv, ja jsem byl prave tam tak jsem si je hned rezervoval:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  14:03

hmm.. ty se mash... ja je schanim uz dlouho, ale porad byli hrozne drahy. Tohle je supr cena. Ty ale nejsou novy vid? On ti je shanel, nebo je nahodou mel? Z jara se po nich poohlednu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:59

RS prahy jsem sehnal od p. Radka obe za 1500,-, ted uz se lakujou doma, zanedlouho budou na aute:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:56

jeee .. kde jsi sehnal RS prahy ?? a zakolik?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:50

« Re: povinne ruceni

Aby s tebou nevy....li. Bonus nechají (na oko), a podle údajů na rok 2004 ti přičtou 120% :o)

Stejně to připojištění bonusy mi je divný, jaký to smysl? Na jednu starnu ti dávají slevu pomocí bonusu, na druhé straně z tebe vytáhnou nějakou tu kačku za připojištění. Musí ti nakonec na tom stejně nakonec někde odrbat(netuším jak), jinak by to nedělali.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:49

dik:) skoda ze jeste nefunguje sekce nase auta...jinak ja budu jeste jednou fotit az tam budu davat novou prevodovku a plastove RS prahy.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:41

No u ty Koop si za 350 muzes bonus pripojistit a neseberou ti ho ani po bouracce, aspon mi to psali...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:36

Trochu jsem spěchal, takže znovu a lépe: Mě ty malusy dost vystrašily....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:35

Mě ty malus dost vystaršili, když si to přtedstavím...stát se může cokoliv. A že bych potom měl platit 100, 150 nebo 200 % základní sazby !!!!!!
    Z toho pohledu se mi jako přijatelné (a zasluhující si mou další pozornost při výběru) zdají pouze Česká a Čes.podnikatelská, protože to jsou jediné dvě, kde ti "pouze" seberou bonus.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…