Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: zadni naprava
Daytona-Posílat Ti to nebudu páč mám modem=neštestí,pomalý.Jestli máš čas o víkendu,dal bych ti to na CD-komplet fotky.A neslintej:))...Budem dělat Michalidesovu limuzínu tak můžem pokecat,koupíme zase piwka.Tedy jestli přijdou ND-ložiska předního kola.Cosík čeká na brzy-plán na víkend jestli se ho budeš chtít zůčastnit... -
« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant
Sierra neni na tom nejlip s podvozkem, a cim sirsi tam das gumy, tim vic to plave ve vyjetych kolejich. S myma 15-kama (195/50) docela bojuji, obcas trvalo jezdim pouze v pravem (rychlem) pruhu na dalnici, hlavne na slovenske casti, kde v kolejich v levem pruhu stoji voda. Volant ma vuli - to dela to lozisko jak psal Fido, je to pekna pruda vymenit ho...Co se tyce drzeni zatacek, to by sirka musela neco vydrzet, tady jde pak spis o kvalitni tlumice a o kvalitne gumy, a plati, ze v zime zimni a v lete letni pneu... -
« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant
J77-volant by neměl mít vůli žádnou.Před cca 14dny jsem kupuval nové uložení volantu-futro.Je v místě,kde prochází volantová tyč motorovou přepážkou.Je to ze 3 kusů cena dohromady cca200,-kč.To staré mělo vůli tak 2mm,nové jde fest.Jinak bych to nechtěl měnit na pojízdném autě-není moc přístup.Byla to vůle slyšitelná-volant se dost hýbal. -
« Chovani Sierr na horsi silnici + volant
Mel bych dva dotazy pro zkusene. Prvni se tyka chovani auta na mirne zvlneny, trochu boulovaty nebo proste ne uplne hladky, rovny silnici. Je normalni, ze auto lehce poplava ? Stava se mi to nezavisle na kvalite dezenu gum i jejich rozmeru. Kdyz jedu treba 140 km / h v hodne mirny zatacce, spis rovine (delka treba 500 m), nezda se mi, ze by mi auto sedelo zrovna jiste. Muze to delat vule v rizeni, kulaky, stabilizator nebo jeho ulozeni, nebo tak neco ? (ramena jsou OK)
Druha otazka, volant musi byt uplne 100%tne pevne sedici, nebo je normalni, ze s nim jde o kousek hybat nahoru - dolu ? Stavitelny ho nemam. -
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
prochy - promiň, máš pravdu. Já koukal spíš po tvaru. Teprve potom ses ty ozval, že může být šedý i černý. Tady je černý, já mám šedý. Ale koukám, že ani ta černá nemusí vypadat zle. Ty máš prosím tě jaký? Šedý? A je OK? Na co si jej ceníš? -
"-- skrytý --" 27.11.03 14:25
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
Rbr: Jakej rok vyroby mas? Na tom webu je obrazek modelu 89 bych rek'. Ten mam na aute i ja a je cerny. Ten co Ti nabizim je z roku 92 a je sedy, jak si ale na druhou stranu psal Ty. Je taky trochu jiny. Jsem z toho naprosto zmateny. -
« Re: povinne ruceni
Aby s tebou nevy....li. Bonus nechají (na oko), a podle údajů na rok 2004 ti přičtou 120% :o)
Stejně to připojištění bonusy mi je divný, jaký to smysl? Na jednu starnu ti dávají slevu pomocí bonusu, na druhé straně z tebe vytáhnou nějakou tu kačku za připojištění. Musí ti nakonec na tom stejně nakonec někde odrbat(netuším jak), jinak by to nedělali. -
« Re: povinne ruceni
Mě ty malus dost vystaršili, když si to přtedstavím...stát se může cokoliv. A že bych potom měl platit 100, 150 nebo 200 % základní sazby !!!!!!
Z toho pohledu se mi jako přijatelné (a zasluhující si mou další pozornost při výběru) zdají pouze Česká a Čes.podnikatelská, protože to jsou jediné dvě, kde ti "pouze" seberou bonus.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!