Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant
michalidesi, na to jde napsat jen ":)"... Jasne, celou otazku jde formuloval idiotsky. Jde mi v podstate o to, jestli a/ muze Sierra diky vymeneni neceho z toho co jsem nejmenoval lepe drzet stopu, b/ jestli mi treba nereknete "to neres, to delaj' vsechny" :) -
"-- skrytý --" 28.11.03 08:12
« Re: Plastový ráměček okolo řadičky
Ano. Ten ramecek je sedy a je ze stredoveho tunelu z roku 92. Ten se ale lisi od roku 89 (90?), jak je na obrazku. Ten ramecek je take tvarove jiny. Vcera jsem se dival; drzi ho vzadu mezi radickou a stahovanim oken jeden sroub uprostred. -
Upresnim to jeste prikladem: dnes jsem jel 130 kmh do tahle pravotocive zatacce, silnice smer na Louny, v rychlym pruhu. Zatimco bych cekal, ze proste dam volant do urcity polohy a pojedu a pojedu, realita je takova, ze jsou-li na silnici byt i nepatrne hrbolky, ruka drzi volant se mi komiha ze strany na stranu. Proste to nedrzi stopu tak, jak bych cekal. Jel jsem ve vic Sirkach, nikdy to nebylo tak patrne. Proto se ptam, cim by to mohlo byt. Gumy, tlumice, ramena, brzdy - to je mozno vyloucit. -
fido: Diky za potesujici informaci ohledne volantove vule :)
daytona: Jaktoze na tom Sierra neni nejlip s podvozkem ? Zda se mi v pohode, i kdyz pravda ze by clovek nemusel citit tolik, po cem jede. Co se tyka velikosti gum, to je znama vec. Ted mam 185/70/13 a vyjety koleje mi kupodivu skoro zadny problemy nedelaji. Na 195 / 65 / 14 to bylo predtim ukrutny. A to nejpodstatnejsi, co se drzeni zatacek tyka, nerozumeli jsme si. Jde mi o to, ze kdyz projizdim takovou jako jsem popisoval, a staci i 120 km / h, a je v ni treba vlnka, prasklina nebo proste nepravidelnost, pote, co ji auto projede, jako by se mi trikrat - ctyrikrat zhouplo kolem osy jizdy a vetsinou musim rovnat. Kdyz je takovych vlnek vic, je to dost boj. Pripada mi proste, ze mam strasne volny rizeni, pritom tam ale myslim vule neni, zkousel jsem to na parkovisti a reaguje i na sebemensi pootoceni volantem. Ale jakoby nasobene - za jizdy po tech "vlnkach"... -
-
S tim pouzdrem to nejni tak zly. staci sundat z tyce volantu hridel rizeni(v mot. prostoru) a pak se nasoukat k pedalum. ta tyc jde zasouvat k volantu i u nestelovacich typu. nez jsem odjel, tak jsem to daval na jednu prostejovskou sirku...tam to vubec nebylo :-)
JINAK: co jsem se vratil, sed jsem do kombicka, tak plave predek(obzvlast nad 160 to najednou meni smer) tahne to doprava a jde to trochu ztuha. Nasi tvrdi, ze v tom nikdo ani nesedel, tak nevim. co se mi ale ted opravdu nechce, z vystehovanou dilnou, rozdelavat to a diagnostikovat, opravovat...v te kaltne...brrrrrrrr, ale asi budu muset, pac chci obout zimaky a nechci je zkurvit, natoz pristat nekde na strome. sierrka to umi, ale uz jsem to zkousel :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!