Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:43

« Re: Jak je to ventily?

Dovedu - příští rok od Fida :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:42

Felicie - souhlas. Dovedeš si představit sirku, která by měla být v takovém stavu, abys ji dnes za těch 180 až 200 koupil?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:42

Jak jsem psal - asi to stihnu ale vše záleží na poloze hvězd, zda nebude Měsíc v konjunkci s Marsem a na Slunci nebudou skvrny velikosti mexického dolaru !
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:41

daytona - překlep ne. Překlep byl včera v mé paměti a teď jsem to tady paradoxně napsal vlastně správně: 24.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:39

tos udelal spatne!!:) ten clanek doporucuji vsem jako ukazku lidske blbosti. nekdo je tudiz schopen dat za Felicii 180 nebo az 200 tisic korun, a v tom clanku je presne a vystizne napsano co za to dostane. Proste *:)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:39

michalides - to je pravda, na našem-tvém webu si takovou blbost o ventilech nepřečtu(zatím) :-)

Tal jak to vidíš s 1.12.? Pečlivě tě sleduji :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:37

v pohode:) byl to jenom preklep a sranda musi byt:)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:36

daytona - tento motor byl u Lexusu (truším. abych to zas nepopletl:-(). No, zahlédl jsem tam článek o motoru pro felicii, ale raději jsem šel spát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:35

daytona - no už to vidím, já blbec měl v paměti (nevím proč) 12 ! to by mi nesedělo. A teď když jsem to psal, tak jsem to napsal 24 a ta je zřejmě to co jsem opravdu viděl...

tak sorry, ber to jako zkoušku bdělosti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:33

jinak co se tyce SM, cetli jste recenzi Felicie?? Docela jsem se bavil:))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:31

protože to není náš web !
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:31

to rbr: 6x4=24....:)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:30

Jo, teď jsme to asi spletl já, teď si nejsem jistý jeslti tamn bylo 12 nebo 24V....hm, to mě zmátlo,to bude ono. Beru zpět (proč toi tu nejde vymazat:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:28

« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant

a tady se vracime vlastne k hmotnosti, protoze tyhle bezpecnostni prvky taky neco vazi, a kvuli tomu je treba Fabia tezsi nez sirka.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:28

« Jak je to ventily?

Poradíte mi někdo? Včera jsem v SM narazil na popis auta, kde mě zarazily následující údaje: na motoru bylo napsáno" V6 24V". To bych snad měl chápat jako 6ti válec(taky jsem se to dočetl v příslušném textu) a s celkem 24 ventily. OK? Ale v dalším textu jsem se dočetl, že motor má čtyři ventily na válec....Tak buď tu někdo neumí počítat nebo těm ventilům nějak nerozumím :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:26

to kostey: to vis ze jo, ale maj taky trochu vychytanejsi karoserii, s vyssi torzni tuhosti a odolnosti proti narazu, pac vznikli v dobe, kdyz bezpecnost je velice dulezitym faktorem. Vsechny tyhle auta uz dnes uz maji v sobe integrovane deformacni zony, ktere maji za ukol jenom zachyceni silovych ucinku a jejichz stlumeni. Nejlip je na tom dnes Renault, maji nejlepsi karoserie s nejucinnejsimi deformacnimy zonami.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  10:17

« Re: Minisraz?

kostey - já vím, byl to jen fór.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 28.11.03  10:16

Daytona: Nebude to hmotností, výztuhama ve dveřích a podobnejma kravinkama? Přecijenom moje sierra má dveře uplně dutý. Clio nebo punto tam budou mít sadu lešení...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  10:14

Daytona: Mluvis mi primo z duse.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 28.11.03  10:10

« Re: Minisraz?

ne ne lidi já určitě nepojedu, musim se dát trochu do kupy...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…