Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

29.11.03  19:18

« radost za 350,-Kč

Tak jsem namontoval nové lanko na spojku a hned se mi lépe řadí.Staré lanko je někde asi prodřené,takže mi občas špatně vypínala.... No jenom jsem se s tím chtěl někomu svěřit :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.03  14:46

« Re: Superb

Tak furt ty skodovky nehante :-) Maminka ma octavku 1,9 a je to vyborna kara....jede to jak drak...skoro jak moje sierra, kdybych odpojil jeden valec. a i na zadni sedadlo bych si pohodlne sednul..........kdybych vymontoval predni sedacku :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.03  12:37

« Superb

Jinak docela jsem se zasmal pri cteni recenze na Superb na iDnesu... Autor si i pres zjevnou snahu vychvalit to auto co nejvic netroufa vynechat odstavec o jizdnich vlastnostech na horsich silnicich - to uz tedy musi stat za to. Musel jsem se smat pri cteni o tom, ze Superbu moc nesvedci pricne nerovnosti, koleje a okresni silnice. Vazne nevim, na jakym jinym aute na tom hodlaji Skodovaci konecne zapracovat. Na kvalitnich silnich jezdi dobre skoro kazda kara :)
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.03  01:12

« TAXI

Tak jsem pred chvili prijel z hospody, taxikar me vezl v sedanu '92 Sapphire - a mel to auto tak krasne mekky, to bych taky chtel !! :-) Tlumice pry takove, s jakymi to koupil, nic nevylepsovano, kola 14", pouze menil ramena a kulaky jinak jezdi a jezdi. S predchozi pry osobne nalital 280 000 a max. spokojenost - byla to prijemna debata o sympatickych vozech :)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  21:42

« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant

A "do třetice": U mojí Sierry ustaly vibrace po výměně disků. Přitom jsem na těch, které mi vrněly do volantu, žádnou chybu nenašel. Mám na nich teď zimní obutí :-( Aspoň v přes léto mám klid :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  21:37

Jo, a hlavně ten automat. Opravdu těžce návyková záležitost! To aby bylo o příspěvek víc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  21:35

Když jsem "přesedlal" z BMW na Sierru, tak jsem byl chováním trochu (hodně!) zklamaný. Proti BMW je Sierra "žvejkavá". Kladu to za vinu nejen malé tuhosti karoserie (BMW mělo za zadními sedačkami plech), ale hlavně podvozku. Přední náprava se moc nepovedla - trojúhelníkové spodní rameno by bylo určitě lepší. Celkově je to prostě měkké auto. Ale zvykl jsem si, a měnit nehodlám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  18:38

« Re: Web

Pánové nějak to tady rozjíždíte ve velkým - abych to do těch 10000 stihnul ....
    Fido: to byla reakce na to, že si někdo neuměl představit sirku za 200 papírů ... (tedy ne že bych jí od Tebe nekoupil - ale nedělám si iluze že bys jí chtěl prodávat...)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  17:55

« Re: Jak je to ventily?

Kotouce + desky jsem menil a gumy asi dva mesice pote. Krom toho je v prave tehlici komplet novy naboj. Na te strane je menene i vse gumove na brzdici. No uvidime, ono se to casem prozradi :-) Mam takovy cukani ze to bude mit co delat bud s deformaci ramen, nebo stabilizatoru, jsem zvedav, zda to budoucnost potvrdi ci ne.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 28.11.03  17:06

« Bez nadpisu

Tak jsem se převlík z pižama a šel do auta na cigárko :-) Nastartoval jsem a nechtěl se mi udržet nějakej takovej přiměřenej volnoběh, pořád bylo "málo plynu" tak jsem to nechal a chvíli to běželo tak že spíš ten motor ani nastartovanej nebyl. po přidání plynu zase pohoda. dal jsem si kolečko kolem sídliště, zastavil pustil plyn a najednou chcíp... Sem to asi rozbil, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  16:16

« Re: Minisraz?

jo, taky uz jsem z hecu zjistoval...tusim, ze kolem 250000, a jeste si nebyl jistej, jestli nahodou nemusis donyst ten starej :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  16:04

To já už jsem přes rok dračil.Myslím,že už jsem měl nové "kvalitní" Sony autorádio.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  16:02

« Re: Minisraz?

Willy-s tím motorem na tebe myslím,neboj.Akorát se lidem divím,že nechtěj prodávat motory do coswortů každý den...Koukal jsem se do katalogu na cenu novýho a docela sranda.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:46

Michalides-slušnej pokus.Jestli se dožiju důchodu tak budu jezdit v cosíku.Už z něho bude veterán jako ze mě.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:35

Moje se ještě dalších 11 měsíců vozila po švýcar.silnicích :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:20

v tu dobu...Renault 25:))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 28.11.03  15:18

oleowr1: Ne to sem nevěděl, ve volnym čase jsem si hrál v pokojíčku s Legem a večer sem se šel koukat na večerníček
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:07

to je fakt, kdyz to umre, tak to stejne zapadne nekam do archivu, a kdyz tam nekdo neco napise, tak uz stejne zadnej posledni desetitisici neni...
    PS: v tuto dobu jsem mel sirku asi mesic :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  14:04

Jak jsem zjistil, ze se hreje kotouc, hned jsem se do toho dal, ac jsem mel jine plany. Do kaluze jsem nevletel. Kotouc se zda OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  14:01

prochy - pístek brzdy - to máš asi pravdu. A když si k tomu přidáš, že bys pístek nevyčistil a vše pokračovalo dál, tak časem ti to začne ničit kotouč. Každopádně já měl zpočátku kotouč dost zkřivený.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…