Ford Sierra
« Superb
Jinak docela jsem se zasmal pri cteni recenze na Superb na iDnesu... Autor si i pres zjevnou snahu vychvalit to auto co nejvic netroufa vynechat odstavec o jizdnich vlastnostech na horsich silnicich - to uz tedy musi stat za to. Musel jsem se smat pri cteni o tom, ze Superbu moc nesvedci pricne nerovnosti, koleje a okresni silnice. Vazne nevim, na jakym jinym aute na tom hodlaji Skodovaci konecne zapracovat. Na kvalitnich silnich jezdi dobre skoro kazda kara :) -
« TAXI
Tak jsem pred chvili prijel z hospody, taxikar me vezl v sedanu '92 Sapphire - a mel to auto tak krasne mekky, to bych taky chtel !! :-) Tlumice pry takove, s jakymi to koupil, nic nevylepsovano, kola 14", pouze menil ramena a kulaky jinak jezdi a jezdi. S predchozi pry osobne nalital 280 000 a max. spokojenost - byla to prijemna debata o sympatickych vozech :) -
« Re: Chovani Sierr na horsi silnici + volant
Když jsem "přesedlal" z BMW na Sierru, tak jsem byl chováním trochu (hodně!) zklamaný. Proti BMW je Sierra "žvejkavá". Kladu to za vinu nejen malé tuhosti karoserie (BMW mělo za zadními sedačkami plech), ale hlavně podvozku. Přední náprava se moc nepovedla - trojúhelníkové spodní rameno by bylo určitě lepší. Celkově je to prostě měkké auto. Ale zvykl jsem si, a měnit nehodlám. -
« Re: Jak je to ventily?
Kotouce + desky jsem menil a gumy asi dva mesice pote. Krom toho je v prave tehlici komplet novy naboj. Na te strane je menene i vse gumove na brzdici. No uvidime, ono se to casem prozradi :-) Mam takovy cukani ze to bude mit co delat bud s deformaci ramen, nebo stabilizatoru, jsem zvedav, zda to budoucnost potvrdi ci ne. -
kostey 28.11.03 17:06
Tak jsem se převlík z pižama a šel do auta na cigárko :-) Nastartoval jsem a nechtěl se mi udržet nějakej takovej přiměřenej volnoběh, pořád bylo "málo plynu" tak jsem to nechal a chvíli to běželo tak že spíš ten motor ani nastartovanej nebyl. po přidání plynu zase pohoda. dal jsem si kolečko kolem sídliště, zastavil pustil plyn a najednou chcíp... Sem to asi rozbil, co?