Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

13.04.04  13:16

« Re: Scorpio Combi 2.3 & Mondeo Combi 2.0

určitě Scorpio, sháněl jsem to v kombajnu a nakonec jsem skončil v Mondeu ale není to prostorově ono. Táta má Scorpio sedan a toho místa, no pohádka :P .I když motor má 2,9...... . >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.04  11:05

« Scorpio Combi 2.3 & Mondeo Combi 2.0

Ahoj,
    Jaký je Váš názor na výše uvedená auta? Které z nich byste si vybrali za cca 120-160 tis.? Díky všem za odpověď. (nyní mám Sierru 2.0 dohc combi)
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.04  20:26

« Bez nadpisu

Ahoj. Mám prosbu. Víte někdo co s vibracemi kastle 1,8 TD v nízkých zatížených otáčkách. Na kardan to nevypadá. Poraďte, díky.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 02.04.04  06:35

« Re: Re: Re:

no v motoru jsou pro vymezeni ventilovych vuli takove olejove pistky, tem se rika hydrostely a ty se zanaseji az prestanou vuli vymezovat, vznikne mezera a ozyva se klepani. Vetsinou staci hydrostely vycistit a vratit na puvodni misto. Postup jak na to jsem popisoval na www.fordsierra.cz v kavarne a kopie je ve skladisti
    hodne stesti
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:04

« Re: Re:

No a co mam tedy přesně vyčistit?motor jsem jeste neměl vubec rozdělaný! :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 29.03.04  17:24

« Re:

klepani se asi bude zhorsovat a je lepsi s tim delat neco ted nez pozdejc menit pulku veci. Vetsinou pomuze vycisteni.
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.04  13:58

« Bez nadpisu

konečně jsem vyměnil to výfukový těsněni a ejhle,už mi vubec neskáčou otáčky.motor si potichounku bublá,akorát me sere to mírné klepání,ale čert to vem. :shock: včera večer při cestě domu jsem sierrku aji pěkně prohnal a byl jsem mile překvapen:asi 200km/h >:-[] .ješte chystam hodit na zadek 205 gumy,ma s tím někdo mile zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 23.03.04  15:10

« Re:

no motor byl konstruovanej na mineral tak ho tam leju i ja. Polo je v poho ale plnou bych tam nedal (lada do noveho ci po generalce ci do cosika)
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  14:37

« Bez nadpisu

a jeste dotaz.predchozi majitel lil do motoru polosintetiku a ja se ptal ve fordu, a ti mi rekli ze tam patri plna sintetika.co je na tom pravdy.a napadlo me,jestli to nemuze byt take tou pricinou toho tukani. :?
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  14:32

« Bez nadpisu

je to DOHC.jenze ono to fakt vypada na jeden z ventilu.z tema otackama,zkusim vymenit tesneni za beranama,bo se zda ze profukuje a pak se uvidi.ale to tukani,to fakt nevi. :(
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 23.03.04  14:23

« Re:

co mas za motor? o tomto se dost psalo na fordsierra.cz nebo drive tady. Pokud mas DOHC tak tu tukani delaji vetsinou hydrostely a mozna pujdou vycistit (popis tamtez)
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  14:05

« Bez nadpisu

potrebuju radu od nejakeho zkuseneho fordaka.mam sierru 2.0i CLX r.v. 91,auto samo o sobe v dobrem stavu,ale trosinku me pozlobivava motor.napr pri volnobehu mi celkem skacou otacky a z pod vika ventilu se oziva znacny tukot.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 19.03.04  13:27

« Re: Re:

Ale fakt už sem nevlezu!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.03.04  22:16

« Re:

no fuj pěkně to motorcafe pos......... už sem nevlezu. Najdete mě na www.fordsierra.cz
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 01.03.04  07:03

« Bez nadpisu

no jak tak tady na to koukam tak MC konci ale www.fordsierra.cz uz jede.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.02.04  13:51

« www.fordsierra.cz

jen a jen www.fordsierra.cz !!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.04  13:31

« Re: Combi

Mitsi: Jasně že jo. A jsou věci, kterým se člověk nevyvaruje, byť by byl sebezkušenější. Jedna mi vytanula zrovna na mysli, protože se stala včera. Jedu se projet kousek od nás do vesniček a když jsem se dostal do esíček mezi svodidla a viděl autobus, tak jsem ještě na prosvítajících asfaltových pásech dobrzdil tak na 50 a byl nucen zajet víc doprava do břečky. Ale silnice byla poměrně dost klopená a poté co jsem minul autobus, už jsem téměř nebyl schopen z břečky vyjet. Poté, co jsem víc přitáhnul volant, tak to paradoxně začalo ještě víc sklouzávat k mantinelu a měl jsem zcela seriózní strach o to, že fakt přijedu domů s odřeným bokem. Tak jsem radši dal volant zpátky a snažil se to rozumě vést rovně. Pak přišla jako z čistého nebe záchrana v podobě asfaltového flíčku pod levým předním kolem, tak jsem trochu stáhnul řízení doleva a ten flíček mě odtamtud prostě vyškubnul. Jinak fakt nevím, co bych tam dělal a přitom to vypadalo jako normální silnice, na který člověka nemůže nic zaskočit.

Ledu a sněhu se taky nebojím, spíše z něj mám radost, protože se můžu zdokonalit. Troubům, kteří mi chtějí tvrdit, jak se třiadvacet let staré auto s třiapůllitrem a zadním náhonem nedá v zimě řídit, prostě ukazuju celou zimu záda, na sněhu se dá i hodně přes 100, když člověk nemá blbej zvyk lepit se na zadek auta přede mnou a umí dobrzdit do zatáčky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.04  10:08

Rychlost je věc relativní! Opravdu mne baví ti, co jedou po zasněžené dálnici 70 (a tím silně zdržují, poněvadž se dá jet třeba i hodně nad 100), a pak se vymáznou ve výjezdu z dálnice a přitom se diví proč, když vlastně jeli "pomalu a opatrně" (i 50 by v tom výjezdu bylo možná za daných podmínek moc)...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  19:29

Watt: Na čistý ledovce je i 10 km/h moc, byl jsi moc rychlej a to neokecáš :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  18:47

Jel jsem jenom 30 km/h na čistý ledovce po projetí zatáčky na rovince jsem dostal smyk.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…