Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  12:02

« Re: Dnesni navsteva servisu :)

No mel by bejt...ale co kdyz uz to nekdo sundaval, pred zpatecnou montazi treba neocistil dosedaci plochy, zustalo mu nekde nejake svinstvo, treba jenom nepatrne mnozstvi, a kardan se pak casem prizpusobil zmene...ja nevim, mozna to jsou jenom kecy...ostatne si taky myslim, ze kdyz je kardan v poho, tak by nemel byt problem dat ho zpatky v jakekoliv poloze. Kdyz je ale kardan spatnej, je to dost dobry duvod na vibrace...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:58

« Re: Motor cosworth-KO

S Fidem jsme se o motoru dost bavili, co s tim...Steny valcu jeste nejsou na tom spatne, ostatne rika se, ze motor cosworth je prakticky neznicitelny...Ja se bojim spis te hlavy a toho, jak byla ta voda ve ctvrtem valci, jestli nebude ta hlava prdla...Ostatne, uvidime co reknou odbornici na hlavu, a pak podle toho to asi Fido bude resit dal...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:53

já kdykoliv jsem sundával kardan, tak jsem to neřešil a fpoho. nevím, ale myslím, že když je vyváženej sám o sobě, což by měl, tak je to jedno, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:51

« Re: Geometrie

Dá se to udělat, hned, když to někdo udělá pořádně, nemusíš tam už jezdit
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:51

Daytona: Presne tak to ale je. Do 50 km / h - jen nepatrny vrneni, 50 - 100 km / h - trosku patrnejsi vrneni, od takovych 120 vys skace cely auto fakt jako svine. Klidne to muzem nekdy projet, tohle to dela vzdycky i na hladky silnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:49

Tak to jste v pohode. Chlapovi jsem predem rekl, ze chci taky aby byl volant rovne. Okomentoval to slovy "ty vole to bych zas budu delat na trikrat" a i kdyz se s tim bastlil asi pul hodiny, volant byl uplne stejne sejdrem jako pri prijezdu. Vymlouval se ze mi moc nejde rucni brzda a ze se mu to hnulo, to mu nezeru. 1. tam byla rychlost a za 2. kdyby to tak bylo, musi to za 620.- udelat znova. Lec neudalal, seru na ne, tam uz me neuvidi. Neznate nekdo nejakou rozumnou geo v Praze kde by prezili i dve-tri doladovaci navstevy ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:48

to J77: ja osobne nevim co na tom je, ale pry se na starsim aute pred sundanim se musi kardan oznacit, resp jeho polohu vuci prevodovce a diferaku. Tuhle info beru z druhe ruky... Jinak kdyby Ti vibroval kardan to bys citil, a to pod nohama, v sedackach, a tim vic, cim rychleji jedes.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  11:44

« Re: Nemůžu se přihlásit

myslim že to chápeš dobře, ale mohu se klidně s tou mou teorií plést. Zkus se přihlásit jako SM s původnim heslem. Co to udělá?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:35

kostey : chceš mi tím naznačit, že teď jsem registrován jednou jako "sm" a jednou jako "SM"? pokud tomu tak je skutečně, mám vlastně kompletní patent na sm - nebo se pletu?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:26

Docela vám závidím tu slušnou cenu. Byl jsem na geometrii - optika, za usazení a víceméně jemné doladění jsem platil 1070,- Kč. Zjistlili jen, že zadní náprava je sice v toleranci, ale jedno rameno je malinko mimo, ale nejde tím prý nic dělat. Předek OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  11:06

Jo me taky ten volant aretovali, ale asi ne rovne. Takze podle jejich rady jsem tam jel znovu. A +/- OK.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  11:04

všimli jste si že systém teď začal rozlišovat malá velká písmena? Předtim to nedělal, tak jestli Např. sm se registroval jako SM a celou dobu se přihlašoval jako sm ale teď mu to to sm nechtělo vzít protože byl registrovanej jako SM... Ňák sem se do toho zamotal, ale chápete, né?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:01

Jezdím k jednomu maníkovi na digi geometrii a vždycky mi zaaretuje volant nějakým přípravkem a není problém....geo je taky supe , nikdy nebyl problém.....250,-
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:00

« Diagnostika - FUTURA

Posílám ti zatím slíbený postup při testech - česky. Koukni na to předem, pokud ti něco nebude sedět, dej mi vědět a rozebereme to.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:44

Koukám, že v přehledu přihlášených ještě jsem jako rbr2. Že bych si chvíli psal sám se sebou?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:43

chtěl jsem napsat....vymazal.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:41

SM - teda já čumím.....měl jsi pravdu. takže já jsem se vlastně včera takto vamazal? To je pěkný bor...l
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:40

SM . jo táááááák. To jdu zkusit.

Já včera psal příspěvek (jako rbr) a zamrzla mi stránka. Musel jsem to zavřít. A když jsem se znovu hlásil na MC, psalo, mi to že mám špatné přihlašovací údaje. jako kdybych zapomněl heslo ! Pak jsem pro jistotu resetoval PC ale vše stejné.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:33

rbr2 : asi třikrát mi to nevzalo sm, tak jsem se normálně zaregistroval znovu jako sm a bez problémů to prošlo, duplicitní nick nehlásil - zdá se, že to prostě někde upadlo na zem
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  10:31

J77 : asi nechápu, ale když jsem vyměňoval ramena na přední nápravě, tak jsem též jel na geometrii, nastavili seřídili a na cestu mi dali radu, že kdyby volant nebyl ve správné poloze při jízdě přímo, ať se vrátím, že mi to doladí - byl jsem dolaďovat tříkrát, až to bylo OK - cena za veškerou práci - 360,- Kč (prostě nastavení geometrie i s nejmodernějším zařízením chce trochu práce - servisáci se pořád usmívali, ikdyž nevím jestli napotřetí už to nebyla křeč)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…