Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Dnesni navsteva servisu :)
No mel by bejt...ale co kdyz uz to nekdo sundaval, pred zpatecnou montazi treba neocistil dosedaci plochy, zustalo mu nekde nejake svinstvo, treba jenom nepatrne mnozstvi, a kardan se pak casem prizpusobil zmene...ja nevim, mozna to jsou jenom kecy...ostatne si taky myslim, ze kdyz je kardan v poho, tak by nemel byt problem dat ho zpatky v jakekoliv poloze. Kdyz je ale kardan spatnej, je to dost dobry duvod na vibrace... -
« Re: Motor cosworth-KO
S Fidem jsme se o motoru dost bavili, co s tim...Steny valcu jeste nejsou na tom spatne, ostatne rika se, ze motor cosworth je prakticky neznicitelny...Ja se bojim spis te hlavy a toho, jak byla ta voda ve ctvrtem valci, jestli nebude ta hlava prdla...Ostatne, uvidime co reknou odbornici na hlavu, a pak podle toho to asi Fido bude resit dal... -
« Re: Geometrie
Tak to jste v pohode. Chlapovi jsem predem rekl, ze chci taky aby byl volant rovne. Okomentoval to slovy "ty vole to bych zas budu delat na trikrat" a i kdyz se s tim bastlil asi pul hodiny, volant byl uplne stejne sejdrem jako pri prijezdu. Vymlouval se ze mi moc nejde rucni brzda a ze se mu to hnulo, to mu nezeru. 1. tam byla rychlost a za 2. kdyby to tak bylo, musi to za 620.- udelat znova. Lec neudalal, seru na ne, tam uz me neuvidi. Neznate nekdo nejakou rozumnou geo v Praze kde by prezili i dve-tri doladovaci navstevy ? -
« Re: Dnesni navsteva servisu :)
to J77: ja osobne nevim co na tom je, ale pry se na starsim aute pred sundanim se musi kardan oznacit, resp jeho polohu vuci prevodovce a diferaku. Tuhle info beru z druhe ruky... Jinak kdyby Ti vibroval kardan to bys citil, a to pod nohama, v sedackach, a tim vic, cim rychleji jedes. -
Docela vám závidím tu slušnou cenu. Byl jsem na geometrii - optika, za usazení a víceméně jemné doladění jsem platil 1070,- Kč. Zjistlili jen, že zadní náprava je sice v toleranci, ale jedno rameno je malinko mimo, ale nejde tím prý nic dělat. Předek OK. -
kostey 02.12.03 11:04
« Re: Nemůžu se přihlásit
všimli jste si že systém teď začal rozlišovat malá velká písmena? Předtim to nedělal, tak jestli Např. sm se registroval jako SM a celou dobu se přihlašoval jako sm ale teď mu to to sm nechtělo vzít protože byl registrovanej jako SM... Ňák sem se do toho zamotal, ale chápete, né? -
« Re: Nemůžu se přihlásit
SM . jo táááááák. To jdu zkusit.
Já včera psal příspěvek (jako rbr) a zamrzla mi stránka. Musel jsem to zavřít. A když jsem se znovu hlásil na MC, psalo, mi to že mám špatné přihlašovací údaje. jako kdybych zapomněl heslo ! Pak jsem pro jistotu resetoval PC ale vše stejné. -
J77 : asi nechápu, ale když jsem vyměňoval ramena na přední nápravě, tak jsem též jel na geometrii, nastavili seřídili a na cestu mi dali radu, že kdyby volant nebyl ve správné poloze při jízdě přímo, ať se vrátím, že mi to doladí - byl jsem dolaďovat tříkrát, až to bylo OK - cena za veškerou práci - 360,- Kč (prostě nastavení geometrie i s nejmodernějším zařízením chce trochu práce - servisáci se pořád usmívali, ikdyž nevím jestli napotřetí už to nebyla křeč)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!