Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:16

« Re: Dnesni navsteva servisu :)

to zas kecam!!! nejsou to inbusy, jsou to torxy!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:15

nevim ale jestli pri vymene poloos nemusi dolu naprava...rekl bych ze jo, kazdopadne je pak ta vymena snadnejsi. Nebo mozna staci sesroubovat diferak ze spodku auta, nevim. Poloosy by meli byt prisroubovane k diferaku i k naboji kola inbusema (po 6-ti inbusech na kazdem spoji). Nejdriv skus porovnat jestli mas stejne ty poloosy (tim ostatne dokazeme jedno z dvou predchozich tvrzeni o poloosach), pak vyndej ty poloosy z cerneho auta, priprav je (vymen manzety, treba je nastrikej barvou, vymen vazelinu) a pak to namontuj do sveho auta. Doporucil bych sundat celou zadni napravu a pod nim nastrikat spodek tim sprejem na dutiny.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:08

to prochy: tu matku jsme vysroubovali tak trochu sekacem a tak trochu francouzakem. Je docela na fest. Jinak menit spis celou poloosu, nejspis na te spatne budes mit vydrene i drazky na samotne konci poloosy, tak radeji menit celou poloosu. Nejlepsi je hned si koupit sadu novejch manzet, ten kloub umyt v benzinu (poradne) natrit tam novou vazelinu a dat tam ty nove manzety. Kazdopadne, skus vlezt pod auta a porovnej ty poloosy. Jestli budou mit stejnou sirku, jsou stejne.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:06

« Re: Nemůžu se přihlásit

máte používat jen malá písmena na nick a nebudete mít nikde problém :o) mě to nevymazalo ...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:03

Tak jsme se dostali zase k tematice kde nemame jasno:) Jsou 2 druhy poloos u sierry. Alespon podle mne. Jedny jsou ty tensi, maji ho 1.6, 1.8, 1.8 TD, 2.3 D, 2.0 OHC a 2.0i OHC EFI (zapomel jsem na neco??) Druhy typ je ten silnejsi, sirsi a meli by ho mit vsechny DOHC a sestivalce. Fido ale rika, ze tyhle sirsi maji pouze auta s ABS, tedy s kotoucema vzadu. Tomu ale neodpovida fakt, ze ja mam obycejne DOHC social s bubnema vzadu a mam tam ty sirsi poloosy. Tak nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:01

prochy : ve starších příspěvcích daytona psal, že matku opatrně povolil francouzákem, protože normální klíč nenašel, když se mrkneš na schéma MT75 - visí na webu, tak to uvidíš pěkně rozkreslené, mám jednu prosbu - až vyndáš to gufero, napiš jeho přesné rozměry - vnitřní průměr, vnější průměr, výšku a počet a tvar vnitřních břitů - taky bych se do toho chtěl pustit - díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  14:55

Daytona: Nemohl bys mi jeste rict cim jsi vysrouboval tu matku pri vymene toho tesneni prevodovky? Az se do toho dam, rad bych mel naradi po ruce. Je ta matka fest dotazena? Nebo prilepena tim sajrajtem v zavitu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  14:48

Tak asi jo. Asi to budou poloosy. Poloosy mam nahradni, ale jsou z DOHC s kotoucema vzadu narozdil od mych. Pujde to? Neslo by v opacnem pripade vymenit pouze to sitko s kulickami z nich? Ja to nikdy nemel rozebrane. Nejhorsi je, ze stale 100% nevim ktera ta poloosa to je. Jednou se mi zda, ze je to zprava, hned na to zleva.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:44

« Re: Motor cosworth-KO

to willy: tak to bude stejne jak u cosieho...zdalo se mi ze OHC socialka nema pomocnej hridel...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:44

Kostey: ale ono to vážně vymazalo můj nick(zřejmě v rámci přechodu systému na rozlišování malá/velká, nebo se to částečně zhroutilo). A jen díky tomu vymazání se mi taky podařilo (jak radil SM) znovu zaregistrovat stejný nick. Když to zkouším teď, znovu zaregistrovat FUNKČNÍ nick, tak mi to samozřejmě nedovolí.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:37

« Re: Motor cosworth-KO

to daytona: u OHC je rozdělovač hnanej pomocným hřídelem - auxiliary shaft - a mám silnej dojem, že i olejová pumpa, což je celkem úlet
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:35

Byl jsem trochu pozadu, zapomnel jsem si to reloudnout :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:30

to vypada na tu poloosu - zvlast kdyz to mlati v kuse. Kardan vibruje, a rana se pri akceleraci a deceleraci ozve jednou - kdyz to zabere
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  14:25

« Re: Chod motoru

to karel: vyndanej kat nevadi, kat stejne jenom brzdi:))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  13:54

to rbr: To je taky možné. Zkus se přihlásit jako Rbr a dej tam původní heslo, něco mi řiká že tě to přihlásí... (i když píšeš že jsi vždy používal malá písmena...)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  13:50

to sm and SM: No vidíš...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  13:49

J77 - OK, posílám mail.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  13:48

Když odpojíš lambdu a chod bude rovnoměrnější, je to lambda.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  13:43

Když slyším o lambdě, jestli to nesouvisí s tím že mám vysypanou cihlu z katalizátoru. Když by topo odpojení přestalo cukat, znmená to vyměnit lambda sondu, nebo je problém v MAP senzoru?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  13:30

Ad Hayes - mam. A diky za maila.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…