Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  13:24

« Re: blížíme se k 10000. příspěvku

oleowr1: Jo to máš asi pravdu, ale asi jen tak odpočítat nepujdou. Nemužem si "hrát" že příspěvek č. 10003 je ten desetitisícátej. ty 9912,9913,9914,... je asi plejtvání místem stejně tak jako tenhle příspěvek.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 05.12.03  13:17

« Re: blížíme se k 10000. příspěvku

10.000 příspěvků sice ano, ale měly by se odpočítávat příspěvky jako 9912, 9913, 9914 ....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  12:47

« Re: světla

No, taky budem potřebovat páreček starejch H3H4...kdyby byly za slušnou cenu
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  12:47

daytona: kéž by byl ten čumák jedinej starej prvek na mym aute... :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  12:41

no jo, na tvoje auto to je problem, mas ten starej cumak...
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  12:38

« světla

asi si nějaké "pujčim" na vrakáči a uvidim jestli budou lepší... (bude to levnější) :)
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  12:37

« blížíme se k 10000. příspěvku

Ani nevim proč to sem píšu, asi se těšim na nové stránky a myslim si že to timhle urychlim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.03  11:31

« Re: Motor cosworth-KO

Presne to jsem mel na mysli.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.03  11:31

Ceny (kdyz se secte vse dohromady) spis nez jak na vrakaci jako za nove neznackove. Pouzitelne max na nejaky nesehnatelny ci astronomicky drahy svetla.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:30

kostey : taky jsem řešil problém se svítivostí a přišel jsem na to, že už jsou poněkud opotřebovaný zrcadla a poškrábaný skla od odletujících kamínků, tak jsem to vyřešil jinými halogeny H4 80/100W s takovým modrobílým světlem(nejsou schváleny pro provoz), teď když bliknu dálkový, tak je to docela slušná palba, 2x100W + dálkový(mám světlomety se dvěma dírami) H3 2x60W = 320W
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:29

tak jak jsem koukal na jejich ceny jsou skoro jako ceny novejch Carello z Elitu:))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:26

Kdysi tady byl link na firmu co dělá repase světlometů [odkaz] , ale ceny nic moc. Výjde to jak na vrakáči. Spíš vhodné pro nedostatkové (veteráni atd.)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  11:17

Daytona: To moc vtipný neni :((((
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:16

kostey:)))))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  11:09

já je umyl a svítí to furt na p*ču.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:07

Mě to poslední dobou vůbec nesvítilo. tak jsem umyl světla a svítí to parádně :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:06

Já jsem dřív měl neštelovací H3H4 a teď mám štelovací a dvoj je to taky jen vpravo. ale vypadá to, že je to tak origo schválně
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.03  11:06

« Re: svetla s pridavnyma dalkacema:)

Jeden par navic mam, ale v slusnym stavu nejsou, to rikam predem. Na Tvojeho krasavce bych je nedaval. Max kdyby nekdo boural a potreboval svitit.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  11:03

Taky mám tu verzi s přídavným dálkovým, ale bohužel jen na pravé straně. Před pár měsící jsem tam dal žárovku a fakt to svítí velice dobře. Na technickou to raději odpojím... Zatím si toho nikdo nevšiml, že je každé světlo jiné.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.03  11:03

Sviti to moc pekne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…