Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:47

« Re: co se týče loga na zadní sklo a SPZ

filtr žádnej snad neni (nebo používam ještě pořád málo neslušná slova? Mám nějaká zkusit? :)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:45

« Re: blížíme se k 10000. příspěvku

jen pro zajímavost: já v práci chytnu jen rádio Proglas. (Křsťanské rádio kde se furt někdo modlí, nebo tam je nějaká mše, nebo nějaké rozhovory...)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:44

rbr: tady je jako nějaký filtr na neslušná slova?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:43

rbr: to vám v Praze závidím, že máte tematické stanice, že si může skoro (schválně píši) vybrat. Já bych si přímo podle svého gusta nevybral, ale pořád je to lepší než tady. Samý střední proud nebo vykopávky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:41

...sed ivím, že ti to propustilo to slovo: pi...y. Jak tu dnes někdo poznamenal, koukám jak Yelen (dobrá hláška :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:40

residents - taky si rád mezitím poslechnu, co se kde děje. A ten výběr stanic tady(Pha) asi bude větší a tím kvalitnější. A taky mám období: jednou několik měsíců preferuji jedno, pak zas jiné...proč si dělat násilí. Hlavně když je co poslouchat cestou.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:39

Taky chci logo. Nebyla by špatná fólie - sluneční clona na sklo do předu a průhledná dozadu. Na tu značku to je tak o pokutu. Rádi dávají za takové pičovinky (značky EU, okrasu, kraje) flastry.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:37

rbr: takže znáš. To mě těší a zároveň překvapuje. Já poslední dobou taky spíš valím rádio a vystačím si s Radiožurnálem - kvůli zprávám. Hudbu tu z rádia nemusím. Jedině, když jedu směrem k Praze a to je málokdy, tak hned ladím Rádio 1, ale už to není co to bylo dřív a je to samý house atd. Rock a alternativa úplně u nich vymizela. Pak ještě nejsou špatná rádia na jihu Čech, to jsou správní hecaři. Jinak je to všechno nudná komerce.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:32

zase ty překlepy: ....raději zapnu v autě....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:30

residents - jo tááááák, jasně. I když to nejsou zrovna moji top, ale proč ne :o)
    Já raději co nejvíc střídám, takže nakonec raději zapni vc autě rádio než konkrétní skupinu. Ale pak těch stupidních reklam...zvláště teď před vánocemi.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:29

« co se týče loga na zadní sklo a SPZ

Lidi, máte to někdo už udělaný? myslim že už někdo psal že jo. Jsem hodně pozadu když to ještě nemám? + Kdo to ještě nemá plánujete to?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:25

rbr: pokud posloucháš masovou produkci v radiu a TV, tak Ti asi unikly The Residents (www.residents.com/ ). Nic ve zlém. Moc lidí je nezná, ale už byli 2x v Praze v Arše. Vlastně jednou hráli alá Residents Už jsme doma a teď na podzim to nevím jistě, jestli to byli oni. Nikdo totiž neví, kdo vlastně jsou. Pod tu jejich masku s jedním okem nikdo nevidí. Podle toho, že už produkují hudbu, performace atd. skoro třicet let, tak to budou už pamětníci. Když jsem začal na motorcafe, tak to byla moje nejoblíbenější skupina a žádný jiný nick mě tehdy nenapadl.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:23

kostey: blbě co? :-))))

Já sám nevím, RBR je přibližně zkratka, monogram. Je to krátký a rychle se to píše.

Ale že to seš ty, tak můžeš: Romane :o)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:17

rbr: mě by zajímalo jak tě oslovovat. Třeba na srazu ti mám řikat např. "rbr pojď sem" nebo jak se to čte?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:15

Zdá se mi že v Praze pomaloučku mizí střední objemová třída. Buď kupujou lidi plečky do 1000ccm nebo pak >2000ccm.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:15

residents: hm. Jak jsi vlastně došel ke své přezdívce? Něco vyjadřuje?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:11

rbr: to je asi dáno tím rozdílem Praha x ostatní. Tady moc aut nad dvalitry neuvidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:06

Já promiň, vracím ti s , co jsem ti vzal.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:05

resident- já vídám 2.9 plnou pr...l. Pha + okolí.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:02

1,6 jezdí taky hodně. 2,4 je sesterskej motor 2,9, stejně jako 2,3 a 2,8. ale mám dojem, že byly jen ve škopkách. jednoho znám, má ho známej balonář z Chrudimi, na šestnáctkách
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…