Ford Sierra
« Re: blížíme se k 10000. příspěvku
residents - taky si rád mezitím poslechnu, co se kde děje. A ten výběr stanic tady(Pha) asi bude větší a tím kvalitnější. A taky mám období: jednou několik měsíců preferuji jedno, pak zas jiné...proč si dělat násilí. Hlavně když je co poslouchat cestou. -
« Re: blížíme se k 10000. příspěvku
rbr: takže znáš. To mě těší a zároveň překvapuje. Já poslední dobou taky spíš valím rádio a vystačím si s Radiožurnálem - kvůli zprávám. Hudbu tu z rádia nemusím. Jedině, když jedu směrem k Praze a to je málokdy, tak hned ladím Rádio 1, ale už to není co to bylo dřív a je to samý house atd. Rock a alternativa úplně u nich vymizela. Pak ještě nejsou špatná rádia na jihu Čech, to jsou správní hecaři. Jinak je to všechno nudná komerce. -
« Re: blížíme se k 10000. příspěvku
rbr: pokud posloucháš masovou produkci v radiu a TV, tak Ti asi unikly The Residents (www.residents.com/ ). Nic ve zlém. Moc lidí je nezná, ale už byli 2x v Praze v Arše. Vlastně jednou hráli alá Residents Už jsme doma a teď na podzim to nevím jistě, jestli to byli oni. Nikdo totiž neví, kdo vlastně jsou. Pod tu jejich masku s jedním okem nikdo nevidí. Podle toho, že už produkují hudbu, performace atd. skoro třicet let, tak to budou už pamětníci. Když jsem začal na motorcafe, tak to byla moje nejoblíbenější skupina a žádný jiný nick mě tehdy nenapadl.