Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: řízení
tak mám vzadu nový gumy, vepředu zánovní, všechno vyvážený, nadusíkovaný.... a chová se to dobře. ještě zejtra geoška.........no pak bych měl něco udělat s ventilovým víkem, předníma poloosama, Z tlumičema, Z nárazníkem, Z stěračem, spínačema na okna, řidičovou sedačkou................................… -
« Re: co se týče loga na zadní sklo a SPZ
Mě zase fascinuje tuning typu: urvat výfuk (nebo alespon vyvrtat, případně do tlumiče naházet matky) aby to víc řvalo, hůř jelo a spolykalo víc benzínu..... A pak s tím do půlnoci jezdit po sídlišti....
Možná se pletu, ale když jsem já kdysi dělal autoškolu, tak jsem se učil, že jak na stav výfuku, tak na "bezdůvodné pojíždění v obci" (tak nějak to psali) byly předpisy. -
kostey 05.12.03 16:03
« Re: blížíme se k 10000. příspěvku
Pod zemí ne ale jsou tam 0,5 - 1,5m široký stěny, okno do dvora a na oknu mříže. Do toho dvora se nedostanu ani abych tam dal větší anténu. Lidi i přes mojí neschopenku jdu na hokej (pozval mě šéf) tak zatim zdar. + asi taky neuvidim překlenutí desetitisícovky... Zdar
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!