Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:52

« zobrazení

sakra, nějak se mi to rozesralo. ten širokej sloupec s příspěvkama se rozšířil, takže se tam nevleze a je tam lišta na posouvání, takže když si chci přečíst příspěvek, tak s tím musím šibovat jak osel. nevíte někdo, jestli se s tím dá něco udělat????
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:43

« Re: řízení

tak mám vzadu nový gumy, vepředu zánovní, všechno vyvážený, nadusíkovaný.... a chová se to dobře. ještě zejtra geoška.........no pak bych měl něco udělat s ventilovým víkem, předníma poloosama, Z tlumičema, Z nárazníkem, Z stěračem, spínačema na okna, řidičovou sedačkou................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:31

« Re: Vše nejlepší sirkám a sirkařům

chvilku pracuju...:)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:29

Vy jste se fakt nemohli dočkat....chvilku natírám vrata...... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:13

A máme tady druhý vánoce :-)))))))))))))

Ať nám sirky slouží!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  16:11

Amen
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:10

« Vše nejlepší sirkám a sirkařům

Přeji sirkám a sirkařům (myšleno autům i majitelům) vše nejlepší a a ať jim vše slouží jak má.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:08

« Re: co se týče loga na zadní sklo a SPZ

rbr: přesně tak taky si to z autoškoly pamatuji. Jenže vysvětluj to tunerům. Vždy mě pobaví, když některý vytuněnec se snaží to osolit a nějak se mu to začne hádat, akorát to řve a nic víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:08

« Re: blížíme se k 10000. příspěvku

kostey - to děláš v kostele s takovýma stěnama? A do pytle, končím s psaním a budu jen koukat......
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:06

Mě zase fascinuje tuning typu: urvat výfuk (nebo alespon vyvrtat, případně do tlumiče naházet matky) aby to víc řvalo, hůř jelo a spolykalo víc benzínu..... A pak s tím do půlnoci jezdit po sídlišti....

Možná se pletu, ale když jsem já kdysi dělal autoškolu, tak jsem se učil, že jak na stav výfuku, tak na "bezdůvodné pojíždění v obci" (tak nějak to psali) byly předpisy.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:04

Já už taky asi povalím. Nemám na to nervy a nemám nachystanou žádnou slavnostní řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  16:03

Pod zemí ne ale jsou tam 0,5 - 1,5m široký stěny, okno do dvora a na oknu mříže. Do toho dvora se nedostanu ani abych tam dal větší anténu.

Lidi i přes mojí neschopenku jdu na hokej (pozval mě šéf) tak zatim zdar. + asi taky neuvidim překlenutí desetitisícovky... Zdar

• « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  16:00

rbr: možná tomu příjde kostey časem na chuť. Ještě tady chybí nějaká jehovistická stanice nebo něco speciálního multilevlového, to by pak byl teprve výplach:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:59

rbr: já pro blbosti jiný lepší a výstižnější výraz neznám. Stejně tak neuznávám nejrůznější mračítka, nálepkový tuning modré světýlka (za to bych bral hned papíry).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:57

kostey - to mi neříkej, že nechytneš nic jinýho. To sedíš někde pod zemí?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:57

residents - já žil do teď v domnění, že jo. Podobně jako na příliš dlouhá slova. A když se podíváš zpět, každé vulgárnější slovo autor příspěvku vždy "poonačil", např. prd*l. Ale asi jsem se spletl, do *!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:55

Já netušil, že to masírují i v Praze. No občas tam i pustí nějakou hudbu. O pane, o pane, o pane atd. Texty jsou fakt dokonalé.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.12.03  15:52

Pracuju v Rytířský ulici v centru Prahy a tam je takový podloubý, a skrz to projde signál jen Proglasu... Asi se dám na víru.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:50

kostey: raději nepoužívej, ať nás pak ostatní nekamenují. Už tak si vyslechnem, že tady tak kecáme offtopic.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  15:48

Kostey: nekecej to děláš v kostele nebo arcibiskupství, kde mají rušičku na vše ostatní. Nebo jsi někde poblíž jejich silného vysílače (mimochodem podle mě značně překračují povolený výkon).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…