Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
kostey 07.12.03 11:00
« Re: Tuning
Já viděl včera Škopka s čirejma zadníma světlama a fakt mu to docela slušelo, ale na sirce si to představit nedokážu a myslim že by jí ani neslušely. Sierra nemá jen pěknej kukuč, ale i prdelku... :-) + Co se týče designu v jakym pořadí se vám líběj tipy karoserií? Mě osobně: sedan, hatchback, Combi... -
« WEB po stopadesate....
Tak jsem se po dlouhe dobe dostal zase na nas web a s hruzou jsem zjistil ze ho nikdo za me jeste nedodelal !!! tak to budu muset asi dodelat ja....
planuji tomu venovat celou nedeli tak uvidime jestli to dokazu zprovoznit alespon do faze hrube kostry ktera se bude dat pouzivat -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 06.12.03 12:35
Mám to stejný akorát jen přední okna v el. a POUZE decentní zadní křídlo..taky jsem viděl pár mračítek na sirkách, ale nic moč :(( ... ale decentní přední+zadní spoiler + pěkný elektrony..to určitě..tojo. Ale jak už tady bylo řečeno SIRKA má moc pěknej přední kukuč... NEKAZIT !!!! :) -
S tim mracenim bych to jeste byt Tebou promyslel, na malokrterym aute jsou mracitka pekny, respektive mi pripadaji hnusny skoro na kazdym - a Sirka ma predni svetla naramne sympaticky, podle meho bys tomu akorat ublizil :-) Ale jestli citis ze nemuzes jinak, jak libo :) -
« Tuning
Mam sirku 92´Ghia V plne vybave,kotouc,abs,servo,sibr,okna 4x v el.,zrc.v el.,klima,stav.sedacku,pristrojovku ze Scorpia.,del.sedacku a nema to chybu!Motor 2,0 DOHC 85 KW-120 ps.Mam v planu ji zamracit,prerdni,zadni spoiler,prahy,alu,kridlo,lak a hura na sraz!!! -
Je to fakt k smichu, co si nekdo predstavuje pod pojemem tunning, zvlaste pak majitele ne-aut typu Felicie a podobnych pekacu. Clovek nevi jestli ma brecet, kdyz vedle nej takovadle slatanina uhani 115 kmh a v prvnim vetsim kopci mizi s 80tkou za krkem kdesi ve zpetnym zrdcatku :) -
« Tuning
Když vidím ty bradavice nalepené na kapotě (falešné odvětrání motorového prostoru), tak se fakt směju. Zejména, když si to někdo nalepí na Š 120 a ještě obráceně. Nechápu ..... Doufám, že jsem nikoho neurazil ..... Decentní a funkční tuning beru, ale šest antén nebo křídlo suplující aerodynamickou brzdu .... :-)) A k modrým LED: Jedu v noci, najednou vidím za sebou modré světlo. Klidím se tady ke straně v domnění, že jede sanita, a on to "natuněný" GOLF (či co to bylo za plečku) No, asi se mi smál.....
Fidoford: Ceny si určitě zjistím (asi hned zítra), a uvidím. Láká mě to, láká, ale jsme zase u těch peněz. No, zase by to jelo..... Ach jo!
Všem: Jsme tady fakt všichni dobře postižení! :-) Kéž by nám to vydrželo!
-
« Re: blížíme se k 10000. příspěvku
Koukám, že jste to tady pěkně zamořili příspěvky o ničem hlavně když jste se dočkali již v pátek - ale s tím naším webem budete mít smůlu - přes týden jsem na to ani nehráb, dneska jsme za pomoci Fida opravili moje nemocné levé přední kolo (výměna celého ramena + ložisko) a když jsme to všechno dali dohromady a jeli se projet, tak ani mě ani fida nenapadlo "dotáhnout kolo" - výsledek: štefty jsou takový sjetý - půjdou pryč. Ještě že mi neupadlo kolo :o) .... třeba na NovoŘeporyjské .... to bych už asi nepřežil ....
Mě se zezačátku nejvíc líbil hatchback, ale až si budu kupovat něco novýho tak to bude sedan... + Hatchback neni žádný UFO!!!