Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 07.12.03  14:44

« Re: Tuning

J77: to víš že vim...
    Mě se zezačátku nejvíc líbil hatchback, ale až si budu kupovat něco novýho tak to bude sedan... + Hatchback neni žádný UFO!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  12:30

co mě se týká: sedan, kombík, třídveřák(ale starej)..........pak dlouho nic, ....a pak hatchback. Neberte si to nikdo osobně
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  12:20

kostey: Dobre vis, ze mam kombajna :-) A Sierracky kombiky jsou moc pekny :-) Hatchback vypada jako UFO.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  12:20

« Re: Termostat

Doufam ze si to pamatuju spravne, ale neoriginal me stal neco kolem 350.- a orignial kostuje priblizne dvojnasobek.
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.03  12:15

« Termostat

Včera som vydoloval s motora termostat. Ten tesniaci krúžok som viacmenej vyškrabal, bol totálne rozpadnutý. A otvára pri 95°C, v studenom stave je dokonca mierne pootvorený. Origo Motorcraft. Koľko si mám pripraviť za nový?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 07.12.03  12:09

J77: To si piš, že mám... Ale až si časem budu kupovat DOHCčko v ghia výbavě z roku 9x tak to bude sedan... + mě se kombajny moc nelíběj, doufám že ho nemáš :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  11:40

Karoserie: 1.-2. combi + sedan, 3. 3-dverak, 4. hatchback. P100 nehodnotim, ale byla by vysoko :-) Doufam ze nemas hatchback, kosteyi :)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 07.12.03  11:00

Já viděl včera Škopka s čirejma zadníma světlama a fakt mu to docela slušelo, ale na sirce si to představit nedokážu a myslim že by jí ani neslušely. Sierra nemá jen pěknej kukuč, ale i prdelku... :-)

+ Co se týče designu v jakym pořadí se vám líběj tipy karoserií? Mě osobně: sedan, hatchback, Combi...

• « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  00:00

« Re: Sraz

Sraz bude, neboj, vse bude na nasich strankach ....
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.03  00:00

« WEB po stopadesate....

Tak jsem se po dlouhe dobe dostal zase na nas web a s hruzou jsem zjistil ze ho nikdo za me jeste nedodelal !!! tak to budu muset asi dodelat ja....
    planuji tomu venovat celou nedeli tak uvidime jestli to dokazu zprovoznit alespon do faze hrube kostry ktera se bude dat pouzivat
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.03  23:50

« Sraz

Kdy planujete sraz "SIRKARU"?Byl by to muj prvni sraz a rad bych vas poznal.Asi az na jare,ze?
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.03  23:41

« Tuning

Pry se do Skorpiku davala.Uz je zakulacena a lze ji videt na Ford strankach.Usporadani tach.,otackomer,vse je stejne,tlacitka na vyhrivani pred. a zad.skla+mlhovky jsou plocha a vypada to moc pekne.Steim zamracenim mate asi pravdu-ma pekne kukadla :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.03  21:55

přístrojovku ze scorpa??
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 06.12.03  12:35

Mám to stejný akorát jen přední okna v el. a POUZE decentní zadní křídlo..taky jsem viděl pár mračítek na sirkách, ale nic moč :(( ... ale decentní přední+zadní spoiler + pěkný elektrony..to určitě..tojo. Ale jak už tady bylo řečeno SIRKA má moc pěknej přední kukuč... NEKAZIT !!!! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.03  09:09

S tim mracenim bych to jeste byt Tebou promyslel, na malokrterym aute jsou mracitka pekny, respektive mi pripadaji hnusny skoro na kazdym - a Sirka ma predni svetla naramne sympaticky, podle meho bys tomu akorat ublizil :-) Ale jestli citis ze nemuzes jinak, jak libo :)
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.03  01:20

« Tuning

Mel jsem nissan 100NX,to je dobra kara,potom Nissan 200SX,ale to je des!Napred odejde turbo a po 140 000KM se vam zarucene zadre klika a protoci ojnice.Potom nasledovala Sierra a jsem spokojen.Mam druhou,posledni model hatchback a jsem velmi spokojen!
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.03  01:06

« Tuning

Mam sirku 92´Ghia V plne vybave,kotouc,abs,servo,sibr,okna 4x v el.,zrc.v el.,klima,stav.sedacku,pristrojovku ze Scorpia.,del.sedacku a nema to chybu!Motor 2,0 DOHC 85 KW-120 ps.Mam v planu ji zamracit,prerdni,zadni spoiler,prahy,alu,kridlo,lak a hura na sraz!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  21:49

Je to fakt k smichu, co si nekdo predstavuje pod pojemem tunning, zvlaste pak majitele ne-aut typu Felicie a podobnych pekacu. Clovek nevi jestli ma brecet, kdyz vedle nej takovadle slatanina uhani 115 kmh a v prvnim vetsim kopci mizi s 80tkou za krkem kdesi ve zpetnym zrdcatku :)
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.03  20:25

« Tuning

Když vidím ty bradavice nalepené na kapotě (falešné odvětrání motorového prostoru), tak se fakt směju. Zejména, když si to někdo nalepí na Š 120 a ještě obráceně. Nechápu ..... Doufám, že jsem nikoho neurazil ..... Decentní a funkční tuning beru, ale šest antén nebo křídlo suplující aerodynamickou brzdu .... :-)) A k modrým LED: Jedu v noci, najednou vidím za sebou modré světlo. Klidím se tady ke straně v domnění, že jede sanita, a on to "natuněný" GOLF (či co to bylo za plečku) No, asi se mi smál.....
    Fidoford: Ceny si určitě zjistím (asi hned zítra), a uvidím. Láká mě to, láká, ale jsme zase u těch peněz. No, zase by to jelo..... Ach jo!
    Všem: Jsme tady fakt všichni dobře postižení! :-) Kéž by nám to vydrželo!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.03  17:44

« Re: blížíme se k 10000. příspěvku

Koukám, že jste to tady pěkně zamořili příspěvky o ničem hlavně když jste se dočkali již v pátek - ale s tím naším webem budete mít smůlu - přes týden jsem na to ani nehráb, dneska jsme za pomoci Fida opravili moje nemocné levé přední kolo (výměna celého ramena + ložisko) a když jsme to všechno dali dohromady a jeli se projet, tak ani mě ani fida nenapadlo "dotáhnout kolo" - výsledek: štefty jsou takový sjetý - půjdou pryč. Ještě že mi neupadlo kolo :o) .... třeba na NovoŘeporyjské .... to bych už asi nepřežil ....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…