Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:09

« Re: Tuning

Je tu dobrej chat,kde jsou ostatní??
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:08

Stříkám to sprejema,najlíp se se s ním dostanu.Musím se podívat jak se mu nadává ale jde opět přelakovat,není to jako resistin na který se pak nalepí prach.Přelákovával jsem tím i vrstvu nepřelakovatelnou(bitumen)a taky to drží.Už mi to drží přes měsíc a je to jak nový.Najel jsem s tím už 30 metrů-3x z garáže a zpátky.Jo,taky to bylo jednou přes noc venku(měnili jsme Michalidesovi ložisko).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:07

schválně se mrkni na mobile.de, tam jsou nášupový trabanty...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:03

To dal kámoš čuchnout trabantu v zimě a na jaře si cvičně vyměnil motor.Trabant je stejně super já si ho snad někdy koupím...moc nereznou,moc nebrzdí,dobře se převrací,7 lidí taky uveze...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:03

myslíš kosíka, ne kundičku? :-) No jo, mě to teď sedí na * úúúplně :-((((........hele, budem dávat dokupy toho černýho třídveřáka, nevíš náhodou, čím by bylo nejlepší natřít/nastříkat plechový části podvozku(nápravy atd)???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  22:00

Willy-po výměně zadních pružin a tlumičů to je vysoký jak stepní koza.Možná až tam zpátky nandám co tam bylo(blbosti jako motor,převodovky,kardany,sedačky aj)tak to bude jiný...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:58

no asi ta tvoje slečinka potřebuje po ránu čuchnout trrochu éterrru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:57

J77-já mám taky výbavu čalamádu(chamade).jsem s ní nadmíru spokojený,dnes na horách mi to chytlo hned po 3 startování a 4 nažhavení na 1 válec,po dvou vteřinách na 2 po dalších 5 sec.na 4 válce.Proč se vlastně bavím o pí_č_ch a ne o autech?Třeba o sirkách..:o((( PS-do rendl mě vyšel na 30000,- i s novýma gumama,palubkou,kabeláží a čelním oknem.Zjistil jsem,že bez sitiče to není ono a bez ostřikovačů taky ne.Zima ale už končí tak to nějak doklepu :o((( Musím začít vozit noviny a zapalovač....nabo Pepo podpalovač...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:56

???????? Co jsem si všim, všecky kombíky maj zvedlou *(kvůli nákladu), a kosíci sedí na *....to by asi moc neštymovalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:09

Takovej Cosworth - combi, to by byla naloz !! :))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:08

fido: Kamarad R19 ma, sedana - CHAMADEho. Prekvapive se mu to vylozene nesype, ale stal ho 70 000.- a to auto nic neumi, jede sotva prumerne, nenasel jsem na nem vubec zadnou vyhodu oproti beznejm sunkam typu Feldy, Fabky. A jezdit s tim tolik a tak casto, jako se da s 14-15 let starou Sirkou, stal by vecne v servisu :)
    Na druhou stranu kamarad rikal, ze kdyby kupoval auto ted, sel by asi do Sirky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:06

Taky proč dělali cosworthy jenom sedany(ty poslední)a staré 3 dveřáky?Ty ostatní kastle se jim asi moc nelíbily...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  21:02

J77-náhodou takový rendl R19 je hezký auto!Bojím se o něho opřít i kolo...Musím zaklepat,ale poslední týden vydržel přes 1000km.Máš pravdu je to Francie a nikdy víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  20:16

« Re: Skubani pri prejezdu nerovnosti - konec testu

J77: Lambda sondy se zřejmě vyrábějí s různou charakteristikou - lineární, exponenciální, nebo logaritmický průběh. Pokud místo sondy s exp. průběhem dáš sondu s průběhem logaritmickým, počítač dostává špatné informace - byl nastaven na exp. průběh sondy. PS: Vycházím z toho, co Ti řekli. Odborně erudovaní mě možná vyvedou z omylu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.03  20:01

« Hlava

Fidoford: Informoval jsem se na cenu té hlavy V6 Cosworth. Kompletní je u Ford za "směšných" 82.000,- Kč. Uf!!! Asi i s DPH - neměl jsem sil se optat. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  19:58

Sierra v provedení kombi se mi (až na ty okapové lišty) líbí hlavně proto, že záď není "přilepená", jako u mnoha jiných kombi. Vyrobit sedan, potom ho za zadními dveřmi uříznout, a přilepit další kus plechu, to je hnus. Ono je to pro výrobce mnohem jednodušší, než vymýšlet nový tvar zadních dveří, návaznost linií, atd. Proto se mi líbí i kombi např. od BMW, nebo Audi. Vše tak, jak má být.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  19:51

« Re: Termostat

Neoriginal mě stál cca 130,- Kč. Není to překlep, funguje stále. A byl s povrchovou úpravou, nejen holá měď. Originál mi nabízeli za cca 890,- Kč. "Pane, to je originál, žádná kopie!" Si můžou ....
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.03  18:20

« Skubani pri prejezdu nerovonsti - konec testu

Planovanych 14 dni testovaciho jezdeni s odpojenou lambdou uplynulo, neskublo to ani jedinkrat, takze je to jasny :)

A co se jinak lambdy tyka, ptal jsem se (nezavislych zdroju) jestli muzu koupit univerzalni z druhovyroby a bylo mi receno, ze radsi ne - Ford pry narozdil od vsech ostatnich vyrobcu pouziva obracenou krivku (to jsem nepochopil), takze vetsina "druhovyrobnich" lambd udajne na autech nefunguje tak, jak ma.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.03  17:41

Sierry - kombiky hodnotim vysoko hlavne proto, ze jsou to spolu s kombajnama od Mercedesu, Audi, BMW a Volva jediny hezky. A to jeste Volvo + BMW zdalek ne vse. Zbytek je hnusota sama, od asijskych kar az po Francii. Nepocitam samozrejme wagony ze zamori, ty jsou fajn :-) Nicmene Sirka je krasnej kombik, odpredu dozadu i zleva doprava :)
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 07.12.03  17:13

Bohužel hatchback je vypadá chvilkama jak ufoun, ale když se řádně zatmaví světla, tak je to takovej přijatelnej ufoun. Ale jinak 1.sedan 2.-3.hatchback+kombajn
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…