Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Tuning
Stříkám to sprejema,najlíp se se s ním dostanu.Musím se podívat jak se mu nadává ale jde opět přelakovat,není to jako resistin na který se pak nalepí prach.Přelákovával jsem tím i vrstvu nepřelakovatelnou(bitumen)a taky to drží.Už mi to drží přes měsíc a je to jak nový.Najel jsem s tím už 30 metrů-3x z garáže a zpátky.Jo,taky to bylo jednou přes noc venku(měnili jsme Michalidesovi ložisko). -
J77-já mám taky výbavu čalamádu(chamade).jsem s ní nadmíru spokojený,dnes na horách mi to chytlo hned po 3 startování a 4 nažhavení na 1 válec,po dvou vteřinách na 2 po dalších 5 sec.na 4 válce.Proč se vlastně bavím o pí_č_ch a ne o autech?Třeba o sirkách..:o((( PS-do rendl mě vyšel na 30000,- i s novýma gumama,palubkou,kabeláží a čelním oknem.Zjistil jsem,že bez sitiče to není ono a bez ostřikovačů taky ne.Zima ale už končí tak to nějak doklepu :o((( Musím začít vozit noviny a zapalovač....nabo Pepo podpalovač... -
fido: Kamarad R19 ma, sedana - CHAMADEho. Prekvapive se mu to vylozene nesype, ale stal ho 70 000.- a to auto nic neumi, jede sotva prumerne, nenasel jsem na nem vubec zadnou vyhodu oproti beznejm sunkam typu Feldy, Fabky. A jezdit s tim tolik a tak casto, jako se da s 14-15 let starou Sirkou, stal by vecne v servisu :)
Na druhou stranu kamarad rikal, ze kdyby kupoval auto ted, sel by asi do Sirky :) -
« Re: Skubani pri prejezdu nerovnosti - konec testu
J77: Lambda sondy se zřejmě vyrábějí s různou charakteristikou - lineární, exponenciální, nebo logaritmický průběh. Pokud místo sondy s exp. průběhem dáš sondu s průběhem logaritmickým, počítač dostává špatné informace - byl nastaven na exp. průběh sondy. PS: Vycházím z toho, co Ti řekli. Odborně erudovaní mě možná vyvedou z omylu. -
Sierra v provedení kombi se mi (až na ty okapové lišty) líbí hlavně proto, že záď není "přilepená", jako u mnoha jiných kombi. Vyrobit sedan, potom ho za zadními dveřmi uříznout, a přilepit další kus plechu, to je hnus. Ono je to pro výrobce mnohem jednodušší, než vymýšlet nový tvar zadních dveří, návaznost linií, atd. Proto se mi líbí i kombi např. od BMW, nebo Audi. Vše tak, jak má být. -
« Skubani pri prejezdu nerovonsti - konec testu
Planovanych 14 dni testovaciho jezdeni s odpojenou lambdou uplynulo, neskublo to ani jedinkrat, takze je to jasny :)
A co se jinak lambdy tyka, ptal jsem se (nezavislych zdroju) jestli muzu koupit univerzalni z druhovyroby a bylo mi receno, ze radsi ne - Ford pry narozdil od vsech ostatnich vyrobcu pouziva obracenou krivku (to jsem nepochopil), takze vetsina "druhovyrobnich" lambd udajne na autech nefunguje tak, jak ma. -
Sierry - kombiky hodnotim vysoko hlavne proto, ze jsou to spolu s kombajnama od Mercedesu, Audi, BMW a Volva jediny hezky. A to jeste Volvo + BMW zdalek ne vse. Zbytek je hnusota sama, od asijskych kar az po Francii. Nepocitam samozrejme wagony ze zamori, ty jsou fajn :-) Nicmene Sirka je krasnej kombik, odpredu dozadu i zleva doprava :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!