Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 23.04.99 06:41
« Re: Silentbloky na přední nápravě To: PTD
Tolik peněz? Já kdyľ jsem kupoval nový přední ramena asi před rokem, tak stálo jedno kolem 1.500 Kč a ty silentbloky jsem koupil jako sadu, která obsahovala silentbloky (celkem 4 gumy), podloľky a nový matice a tahle celá sada mě vyąla bratru na cca 320,- Kč !!! -
"-- skrytý --" 22.04.99 06:49
« Re: Silentbloky na přední nápravě To: PTD
Jak ti tam dlouho ty silentbloky vydrľely. Na diesela jsme dávali nový včetně ramen, najeli tak 30.000 km a uľ jsou zase v haj... Na mým dvoulitru jsem měnil taky za nový spolu s celýma novýma ramenama, no najeto tak 11.000 km a ľe by to bylo super, to se říct nedá. Jeątě teď mám nazutý zimní protektory a jak jsou takový vachrlatý, tak se mi při určitý rychlosti (kolem 100 km/hod) klepou kola i s volantem !!! Kdyľ nazuju na elektrony s 205kama gumama tak je po problému (tam pak nastává problém jak se na dvoře vytočit a nenamohnout si svaly. -
« Bouračka
Tak jen pro orientaci co stojí díly na Sierru. Jeden ... se Š105S mi zrušil pravý předek. Kupoval jsem neznačkové: Nárazník, světlo, p.p. blatník, oranž blinkr do blatníku a chtěli za to 6050,- kč vč.DPH. Za blinkr bílý na feldu jsem dal 450kč. Na sierru 240kč... PTD