Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.99  10:03

« Fotky Sierry

Kdo chce vidět mojeho současného miláčka, nebo i ty předchozí, tak na mé web sites (www.mujweb.cz/www/dalinb/daliuvod.htm)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.99  09:34

« Re: Změna stálého převodu

To mas nejake divne, moje toci 3000 pri 130 ....
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.99  10:21

« Změna stálého převodu

Mám 1,8 TD kombi a zdá se mi, ľe to má krátkou pětku. Při rychlosti cca 130 jsou otáčky 3,5 tis. a to se mi zdá na diesla při pětce moc. Myslím, ľe ten motor má na víc. Nemáte zkuąenosti se změnou stálého převodu (na těľąí). Jde to?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.99  09:24

« Re: Silentbloky na přední nápravě To: anonymek

V Českých Budějovicích - firma BAS
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.99  09:15

« Re: Silentbloky na přední nápravě To: Dalin

Kde jsi tu sadu kupoval?
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.99  07:50

« Motor

Pánové !
    Před týdnem mi praskl držák motoru /silenblok,
    motor/ Jeto normální nebo mám největší past
    v republice ? Mám 2,3 D.
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.99  07:35

« Přední náprava

Nedávno jsem dělal předek, sice nějakou Španělskou druhovýrobou ,ale za slušný ceny :
    gumy ramen 401kč ,rameno 1200kč.
    Od té doby jsem najel asi 15000km( po Praze )
    a zatim dobrý .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.99  06:41

« Re: Silentbloky na přední nápravě To: PTD

Tolik peněz? Já kdyľ jsem kupoval nový přední ramena asi před rokem, tak stálo jedno kolem 1.500 Kč a ty silentbloky jsem koupil jako sadu, která obsahovala silentbloky (celkem 4 gumy), podloľky a nový matice a tahle celá sada mě vyąla bratru na cca 320,- Kč !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.99  17:14

Je to tak, mně vydržely asi 90.000,- (taky koukám). Kupuji je v Brně za asi 1100kč pár. Výměna svépomocí. Vyndám čep a osku ramena, sundám rameno ze stabilizátoru, nová guma s podložkou a zpět. Ve dvou lidech dvě hodiny. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.99  13:35

S tím nic nenaděláą, to je známá bolest vąech sier.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.99  06:49

Jak ti tam dlouho ty silentbloky vydrľely. Na diesela jsme dávali nový včetně ramen, najeli tak 30.000 km a uľ jsou zase v haj... Na mým dvoulitru jsem měnil taky za nový spolu s celýma novýma ramenama, no najeto tak 11.000 km a ľe by to bylo super, to se říct nedá. Jeątě teď mám nazutý zimní protektory a jak jsou takový vachrlatý, tak se mi při určitý rychlosti (kolem 100 km/hod) klepou kola i s volantem !!! Kdyľ nazuju na elektrony s 205kama gumama tak je po problému (tam pak nastává problém jak se na dvoře vytočit a nenamohnout si svaly.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.99  17:17

« Silentbloky na přední nápravě

Budu muset asi vyměnit silentbloky na stabilizátoru přední nápravy. Už to bouchá a kola nedrží geometrii. Ono to je pořád něco :-) PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.99  14:30

« Re: Motory - diesly u Sierry

do sier se davali 2.3D ktery byly pak nahrazeny 1.8TD jiny diesly urcite ne. (v evropske verzi)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.99  11:37

« Re: silentbloky

To jsem taky slyąel a dokonce rodiče mají Sierru 2.3 D a tam tuąím to brácha dělal. Dva silentbloky ze ąkodovky na sebe a ąlo to tam a jezdí to.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.99  11:22

« silentbloky

Budu muset asi menit silentbloky motoru(1,8 TD). Znamy mi rikal, ze je mozne pouzit silentbloky ze skodovky a to tak, ze se daji dva na sebe.
    Mate s tim nekdo zkusenost?
    Nevite na kolik prijdou "original" na sierru?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.99  09:53

« Re: Výfuk

Dej tam příątě raději Walker od ELITU, je komplet v pozinku, tak by měl něco vydrľet. Jinak dnes začíná akce ELITu - bezplatný test tlumičů. Doporučuji.
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.99  12:50

« Výfuk

Na Sieře mne trochu mrzí neustále odpadávající výfuk. Mám dva a půl roku jetého "Bosala" za 7.000,- a teď je na druhém vaření. Rezne ve sjce trubek. No není to holt originál Ford. Ten urezne až za tři roky...PTD
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.99  13:51

« ND

Díly motoru 1,8 TD - AT hlava u nás 35.000, Rakousko 13.000, sada na překroužkování u nás 6.500, Rakousko 4.000 atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.99  10:14

« Re: Bouračka

Daląí ceny ND: přední sklo tónované - cca 2.800,-, guma kolem skla - cca 2.100,-, práce na výměnu a lepení - 1.400,- Kč. Ceny včetně DPH.
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.99  09:52

« Bouračka

Tak jen pro orientaci co stojí díly na Sierru. Jeden ... se Š105S mi zrušil pravý předek. Kupoval jsem neznačkové: Nárazník, světlo, p.p. blatník, oranž blinkr do blatníku a chtěli za to 6050,- kč vč.DPH. Za blinkr bílý na feldu jsem dal 450kč. Na sierru 240kč... PTD
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…