Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  12:33

« Re: Lokalita srazu

To není ąpatné, jen to datum. 15.8. je totiľ neděle, takľe bych to viděl spíąe na 14.8. Je v místě pro přespolní moľnost nějakého noclehu?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.99  22:09

« Lokalita srazu

Jen mne tak napadla hospoda "Gambrinus" v nové líąni na ulici "M. Fajmonové". Je nově postavená na bývalém parkoviąti a jeątě ho tam půl zbylo. Tak 100x50m. Má pěknou zahrádku a sedíą asi 1,5 metru od svého zaparkovaného auta. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.99  22:03

« Re: Sraz

15. srpna souhlasí, někde večer na parkingu poblíľ středu města (Brna nejlépe), u hospody, dojedem autama, pokecáme, popijeme a pak pro nás přijede domluvený odvoz kolem 11-12.00. Sraz navrhuji na 19.00 Hospoda kdekoliv s větąím parkoviątěm před. Popřemýąlím o nějaké a dám vědět. Iniciativním nápadům se meze nekladou na Brně "nikdo" netrvá. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.99  14:37

« Re: Sraz

Vrátil jsem se z dovolené v rumunských horách a uľ se těąím na ten sraz sirkařů. Tento týden to jiľ nestihneme, tak navrhuji tak druhý týden 13.-15. srpna. Co ostatní na to? Dále navrhuji uspořádat takovou menąí burzu ND, kdy by kaľdý mohl vzít nepotřebné součástky. Podotýkám, ľe to je sraz sirkařů, tak nemusíte vozit plné valníky ąrotu a plechařiny.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.99  21:02

« Re: Kde se vyráběla Sierra?

Možná ,zjistil jsem, že Ford povoluje přestavby
    3 dvéř. až komb. jako výměna karos. a tak se
    mohlo stát ,že GBC je i hatcbak vyroben v Německu. Bohužel mám nový T.P.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.99  15:39

« Sraz

Co uděláme s tím srazem? PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.99  09:51

V NSR. Komponenty se ale kupovaly z celé evropy. Stylem kdo dá nejlevněji poľadovanou kvalitu. A proto jsou blinkry z Francie, Itálie atd. A pokud je tam napsáno Ford, made in "D" tak to mohou být "OEM" produkty jiných firem. Např. Náhradní D. Motorcraft nevyrábí nic. Destičky jsou Textar, kotouče Zimmerman, výfuky Bosal (proto taky tak hnijou)a pod. Jen je na nich napsáno Motorocraft (proč asi ne rovnou Ford?) Plasty se lisují u několika malých rodinných lisovnách. Sám jsem v jedné takové pracoval. Dělali jsme tam pro Audi od krytů navijáků pásů aľ po knoflíky na palubní desce. Chlapi vedle v nástrojárně do formy vijiskřili znak Audi a uľ to frčelo. Berme to z pohledu "Globalizace", ľe to bude vąechno jednou stejně "Made in Taiwan, R.O.C"... PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.99  07:42

Tak bohuľel v Jak na to? nic není !!! Jedinný co mě napadlo, je to sice hovadina, ale ta 1.6 GBC, kterou jsem viděl byla třídveřová (Great Britain Coupé) - no blbej nápad, ale sedlo to tam ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  15:16

Tak teď jsem namátkou kouknul na ty světla: blinkry - ENGLAND, přední světla - ITALY, zadní světla - Made in France. No jeątě tam najdu něco z Etiopie a uľ mě povezou !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.99  11:12

« miro help

Ne že bych o tvém problému nečetl, ale s takovým problémrm jsem se jednak nesetkal a teké to není na řešení po Internetu. Chce to vidět, slyšet atd. Osbně bych ale nestresoval s opravou za 30.000,- Bude to nějaká prkotina. Jako všechno u Sierr... PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  10:56

Aľ přijdu dneska domů, tak se do tý kníľky mrknu, jestli to tam bude.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  10:42

Já sem se totiž kdesi dočet, že některý Mondea se vyráběj v Belgii, tak sme na to koukali a podle kódu z čísla motoru sme zjistili - Made in Germany
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  10:33

Nedíval, ale podívám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  10:21

Daline já myslim, že v číslu motoru je obsaženej kód výrobce (u Mondea určitě). Takže jestli máš Jak na to? tak by si to tam moh najít. Ale to už ses asi díval, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  10:03

Tak teď do toho asi vnesu daląí zmatek !!! Mám tady kartičku auta z někdejąího VTM (Věda a technika mládeľi), je tam vyobrazená Sierra II a mimo to, ľe tam je spousta tech. parametrů motorů, tak dole jako výrobce je uvedeno cituji: Vyrábí: FORD OF EUROPE, Genk, Belgie. No, tak co vy na to, kdo má Sierru, povinně kouknout na přední blinkry a dát vědět !!!! Fakt by mě zajímalo, kde to moje auto bylo vyrobený?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  09:57

Daline otec měl na Sierrce na zadních určitě Germany a na předních si nejsem jistej. Ale mám pocit, že kam ses podival, tam bylo Germany.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  09:39

Čau Harouąi, představ si ľe na levý, ale stejně mám na blinkrech Made in "ne v Německu". Pokud někdo uvidí Sierru, třeba na ulici, mrkněte jí na přední blinkry, co tam mají vyrobený. Ráno jsem na to zapoměl, ale musím prolézt auto a třeba najdu i něco jinýho. Jeątě kdyľ jsem měl Ladu 2107, tak to bylo auto vyrobený v rámci RVHP nebo co: motor, kastle - USSR, stěrače - Hungary, Nárazníky - Yugoslavia. Pak se něco ąprajclo a pokračovalo to: bezpečnostní pásy - Italy. No co díl, to jiná země původu. Na Sierrce jsem naątěstí naąel jenom Germany a GB. No a to jsem jí neprohlíľel důkladně? Kdoví na co jeątě přijdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  09:31

Zdar Daline, prosimtě, když řídíš, na jaký straně sedíš?.....:-))))))))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.99  06:59

To ne, ale schválně se podívejte, jakého výrobce máte třeba teď mě napadá na předních blinkrech. Já tam má Made in U.K. (nebo G.B.), ale není tam Germany. Co tam máte vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.99  07:46

Nemyslím že GBC znamená vyrobeno v Anglii
    /to by relé atd. nebylo SRN/
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…