Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Sraz
15. srpna souhlasí, někde večer na parkingu poblíľ středu města (Brna nejlépe), u hospody, dojedem autama, pokecáme, popijeme a pak pro nás přijede domluvený odvoz kolem 11-12.00. Sraz navrhuji na 19.00 Hospoda kdekoliv s větąím parkoviątěm před. Popřemýąlím o nějaké a dám vědět. Iniciativním nápadům se meze nekladou na Brně "nikdo" netrvá. PTD -
« Re: Sraz
Vrátil jsem se z dovolené v rumunských horách a uľ se těąím na ten sraz sirkařů. Tento týden to jiľ nestihneme, tak navrhuji tak druhý týden 13.-15. srpna. Co ostatní na to? Dále navrhuji uspořádat takovou menąí burzu ND, kdy by kaľdý mohl vzít nepotřebné součástky. Podotýkám, ľe to je sraz sirkařů, tak nemusíte vozit plné valníky ąrotu a plechařiny. -
« Re: Kde se vyráběla Sierra?
V NSR. Komponenty se ale kupovaly z celé evropy. Stylem kdo dá nejlevněji poľadovanou kvalitu. A proto jsou blinkry z Francie, Itálie atd. A pokud je tam napsáno Ford, made in "D" tak to mohou být "OEM" produkty jiných firem. Např. Náhradní D. Motorcraft nevyrábí nic. Destičky jsou Textar, kotouče Zimmerman, výfuky Bosal (proto taky tak hnijou)a pod. Jen je na nich napsáno Motorocraft (proč asi ne rovnou Ford?) Plasty se lisují u několika malých rodinných lisovnách. Sám jsem v jedné takové pracoval. Dělali jsme tam pro Audi od krytů navijáků pásů aľ po knoflíky na palubní desce. Chlapi vedle v nástrojárně do formy vijiskřili znak Audi a uľ to frčelo. Berme to z pohledu "Globalizace", ľe to bude vąechno jednou stejně "Made in Taiwan, R.O.C"... PTD
-
"-- skrytý --" 19.07.99 10:03
Tak teď do toho asi vnesu daląí zmatek !!! Mám tady kartičku auta z někdejąího VTM (Věda a technika mládeľi), je tam vyobrazená Sierra II a mimo to, ľe tam je spousta tech. parametrů motorů, tak dole jako výrobce je uvedeno cituji: Vyrábí: FORD OF EUROPE, Genk, Belgie. No, tak co vy na to, kdo má Sierru, povinně kouknout na přední blinkry a dát vědět !!!! Fakt by mě zajímalo, kde to moje auto bylo vyrobený? -
"-- skrytý --" 19.07.99 09:39
Čau Harouąi, představ si ľe na levý, ale stejně mám na blinkrech Made in "ne v Německu". Pokud někdo uvidí Sierru, třeba na ulici, mrkněte jí na přední blinkry, co tam mají vyrobený. Ráno jsem na to zapoměl, ale musím prolézt auto a třeba najdu i něco jinýho. Jeątě kdyľ jsem měl Ladu 2107, tak to bylo auto vyrobený v rámci RVHP nebo co: motor, kastle - USSR, stěrače - Hungary, Nárazníky - Yugoslavia. Pak se něco ąprajclo a pokračovalo to: bezpečnostní pásy - Italy. No co díl, to jiná země původu. Na Sierrce jsem naątěstí naąel jenom Germany a GB. No a to jsem jí neprohlíľel důkladně? Kdoví na co jeątě přijdu.