Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 01.09.99 09:25
« Náhradní díly - nabídka
Kdo má zájem, ozvěte se? Mám na prodej tyto NDS: komplet zadní světla (1986) - 300,-/ks, karburátor WEBER 2V - ISC (krokový motůrek)(1986) - 900,- Kč, kompletní levé dveře, včetně skla a elektr. spouštění oken a tapecírunku na 3 dveřový model (1986) - 1200,- Kč, plynové lanko (1986 - k WEBER 2V - ISC) - 100,- Kč, spojkové lanko (1986) - 150,- Kč, spodní díl rozdělovače (1986)(elektronika) - 200,- Kč, topení (1986)- 300,- Kč, ventilátor topení (1986) - 200,-, zadní nárazník (3 dveř. verze, lakovaný, červený, mírně poškozený v oblasti vyústění výfuku - není to ani vidět, když se stojí za autem) - 500,- Kč, zadní nádržka ostřikovače + motůrek - 250,- Kč, benzínový pumpa (mechanická, 1986) - 100,- Kč. Kdo má zájem ozvěte se zde, nebo na Dalibor.Benych@seznam.cz. Díky. -
« pumpa
Tak jsem včera vyměnil vodni pumpu a říkal jsem si , ľe pro letoąek budu mít pokoj.Jenľe dám zpátky pumpu a hle, lehce začalo chrčet loľisko na vývěvě. Uvidíme, jestli to rozchodí, spíą ale ne. Jeątě vyváľit kola a lehce stočit kotouče a doufám, ľe pro letoąek to bude vąe. Jinak ta pumpa byla originál z roku 1987 a tudíľ se divím, ľe to vůbec tak dlouho vydrľela. Odeąlo klasicky těsnění kolem poháněcí hřídelky a pak voda odtéká ven speciálním kanálkem, aby se nedostala do loľiska. Oprava je moľná, ale kdyľ vemu cenu práce co by s tím byla oproti ceně nové pumpy, tak je to lepąí rovnou celý vyměnit. Jinak k těm hlavám, je normální, ľe se kaľdá nová hlava musí přebrousit.
PTD
-
« HN Motor
No problem. Jezdim jen tam nebo co normakně nevedou tak mě koupí někde jinde. Nechci jim dělat reklamu, ale osobně s nima mám jen ty nejlepąí zkuąenosti. Líbí se mi, ľe na Sierry mají vąechno skladem a kdyľ něco koupím co nepasuje, tak to vemou zpátky bez řečí a dají jiný díl. Viz pumpa. Skladem a za chvíli si pro ni jedu. Fakt je, ľe hlavu jsem u nich nekupoval (jeątě ľádnou jsem u nich nekupoval) ...:-) tak nemohu posoudit co mají za hlavy. Jinak mezi náma, stejně je to vąechno "Taiwan" PTD -
« Re: (HNmotorshit)
Pokud mohu doporučit, tak si kupte hlavu (nejen) venku. Kupoval jsem hlavu jako AT díl (austausch)v Rakousku a je OK. Funguje prostě, za starou vám dají novou (resp. repasovanou) a příjde vás to podstatně méně než u těch zlodějů tady. Příklad hlava na 1,8 TD tam vyšla na cca 12 tis. Kč a tady chtěli za AT 35 tis. Kč (svině). -
« Re: (HNmotorshit)
Jo a bacha na Hnmotor,pred casem jsem koupil hlavu valcu na moji sirku,po jeji montazi s novym tesnenim chcala voda do motoru - sundal jsem ji a dal otestovat u nas na utrazvuku - byla zkroucena s vnitrni vzduchovou bublinou!Zaruka pry neni mozna!.Cau -
« Oprava starteru
Včera jsem se vrhl na starter a zjistil jsem, ľe po vymene uhlíků jsem ąpatně zafixoval signalni kablik od tapalovaci skříňky (je přidělán systémem "fajfky" a on časem vycouval aľ na kraj a občas měl kontakt a občas ne. Přeąrouboval jsem hlavní přívod, očistil a řádně zafixoval kablík a je to ok. Zjistil jsem ale, ľe mi teče voda z pod vodní pumpy, takľe právě na www.hnmotor.cz objednávám novou . PTD -
« Ucpávače na chladiče
Mají jeden problém. Vodní pumpě nedělá moc dobře zvýąená hustota chladící kapaliny a při extrémním zatíľení motoru se projeví i horąí chladící vlastnosti motoru. Mně taky to někde teče ale nenaliju tam nic. Raději doleju vodu a jak se k tomu dostanu tak najdu ąpatné místo a spravím to. Myslím ľe teď to bude těsnění pod pumpou, nebo celá pumpa. Nicméně ľeně jsem do Fiata Ritmo 85S nasypal v největąí krizi ten aluminiovej ąedej práąek a chvíli to bylo OK. Ale jí se prodíral spodek chladiče nebo» po sedmnácti letech plastová podloąka "vysublimovala" a chladič dřel o plechový profil a tak jsem to zaletoval a bude na chvíli pokoj. Kdybych tam dal z vrakoviątě originál podloľku za 20kč nebo její substituci, tak je po problému. Nejhorąí je, ľe spousta sloľitě vyhlíľejících problémů má za příčinu nějakou prkotinu. Jen na to přijít jakou. Proto se asi říká , ľe se má u práce přemýąlet...:-) Nice Day PTD
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!