Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 19.01.05  10:41

« Re:

nojo, asi to Jirkaking vcera zakrik. Hodinu na to uz web nesel.
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.05  09:58

« Bez nadpisu

Jestli spáchal harakiri, tak doufám, že ještě předtím někoho jmenoval za správce webu, jinak jsme v pytli. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.05  09:35

« Re: web

taky mi to nejde, michalides asi spáchal harakiri :(
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.05  08:15

« web

Kurnik chlapi, nějak se nemůžu na web fordsierra.cz přihlásit, nejde to jen mě nebo ještě někomu jinýmu? Vůbec to nebere můj nick
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.05  10:23

« Re: Re: Re:

Všichni Go na :arrow: WWW.FORDSIERRA.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 11.01.05  13:39

« Re: Re:

jo presne tak www.fordsierra.cz
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 29.12.04  15:58

« Re:

Nejak nam rubrika zapadla tak ji zachranuju. Pripadne dotazy sem nebo na ->
    ....................Vše o Ford Sierra najdete...
    WWW.FORDSIERRA.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 24.11.04  07:04

« Re:

DOHC z 88. je jeste karbec bez katu. To bych zkusil palivovy filtr a nasledne palivovou cestu. nebo zapalovani
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.04  00:51

« Bez nadpisu

Nazdar
    Mám sierru 2.0i DOHC rv88 a chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví v čem bude problém, protože když jedu tak se stává že najednou motor nejde vytočit ani na 3tis, jindy to zase jde. Když to nejde a podaří se to vyškrábat do otáček kolem 3 tis tak se motor probere a vyrazí a je to chvíli zase OK, jinak při tomhle problému jde motor vytočit na prázdno na 5 tis ale taky pomaleji než normálně. Prosím poraďte někdo !
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.04  22:08

« Bez nadpisu

Zdar
    Tak mi sierra dojezdila rozlítla se klika .Takže jesi někdo chcete sierru r.v. 91 1.8td bez hlavy a proraženým blokem s technickou ještě na dva roky tak za 16 tisíc tak mi brnkněte na 603 207 551
    Jo a ještě bzch věděl o sierře 2.3 d třídvéřová r.v.86 s tp za 9 tisíc ale je na ní potřeba práce
    tak zdar
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.04  13:53

« Bez nadpisu

....................Vše o Ford Sierra najdete... :arrow: :arrow: :arrow:
    WWW.FORDSIERRA.CZ
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.04  11:51

« WEB

....................Vše o Ford Sierra najdete...:arrow: :arrow: :arrow:
    WWW.FORDSIERRA.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.04  13:49

« Re: Manuál

Manuál na 1.8TD mám . Ale je jen přístupný řádně registrovaným členům na WWW.FORDSIERRA.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.04  13:43

« Re: rada 1.8TD

Ještě než se pustíš na tlaky válců. Doporučuji rozebrat na palivovém čerpadle - tlakový ventil. Má kulaté víčko asi 5cm a je uchycen dutým imbusem s kontramatkou. Ten ventil dle tahu turba přidává více nafty. Jsou v něm 2 membrány a časem popraskají ( mě tam tudy kapala nafta, ale nemusí) Do tohoto regulátoru vede z boku sání slabá železná trubička. Pro Orientaci ;-) . Pokud membrána popraská tlak který jde z té slabé trubičky do regulátoru netlačí na membránu a tedy nafty je málo >:D . Takže turbo jede na prázdno. Po sundání kulatého víčka (vypadne na tebe pružinka), jsou tam ještě 3 malé imbusy, pak to jde celé ven. Máš dvě možnosti , buď okamžitě koupit nové membrány, stojí 1000kč vyrábí je pouze LUCAS teď DELPHI Praha tel.:+420274784049. Nebo to udělej prozatimně jako já. Vyndej ten Imbus s kontramatkou, vypadne na tebe pružinka, tu tam nedávej a imbus našroubuj jen trochu a zajisti kontramatkou. Tím pádem bude držet jen víčko a regulátor bude neustákle otevřen. Jo ještě nezapomeň ten dutý imbus zacelit, např. stačí hermetik v tubě. Aby nekapala nafta. Auto sice v nízkých otáčkách trošku zahulí ale turbo pojede na plno. Nu a začni šetřit na membrány. Většinou každý myskí, že na 1.8TD odejde turbo, ale většinou je to tenhle regulátor. Pro sichr ještě nastartuj auto odpoj trubku od sání a zkus rukou jestli při přidání plynu saje víc. Tím odpadne chyba v turbu. Nu a pokud ani teď to auto nepojede, běž na tlaky. Já jsem 1.8TD měl, alej jsem měnil po 8500 km a jezdila jak fík, ale teď jsem koupil coswortha. Zase Turbo ale benzín. 204 kobil. Ať dobře pořídíš. A mimochodem mnohem více věcí se dozvíš na WWW.FORDSIERRA.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.04  09:25

« Re: Re:

vdaka
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 23.09.04  08:56

« Re:

Do kavarny, hospody a urcite jeste nekam muzes uz ted. Jen mas omezeny pristup k placenym slozkam (skladiste atd). Prihlaseni je v hornim pravem rohu po kliknuti na "neprihlasen"
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.04  08:54

« Bez nadpisu

este nemam zaplateny prispevek ;-). Chcel som cez Internet Banking ale ono to chce zadat aj mesto kde je otvoreny ucet a to netusim. Takze musim si najst cas a ist do banky...
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 23.09.04  08:40

« Re: Chladenie

Vetsinou je zasekly termostat chladice (300,-). Druha moznost je Cidlo taploty ale to je dost nepravdepodobne. Treti moznost je problem se stabilizatorem v pristrojovce (ovlivni i palivomer). Termostat je nejlepe vyzkouset v hrnci s varici vodou a teplomerem.
    Jinak koukam ze jsi se uz zaregistroval na fordsierra tak proc nehodis dotaz tam? Nejlepe do kavarny.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.04  08:15

« Chladenie

Zdravim,
    este raz sa chem opytat ohladom ukazovatela teploty chlad. kvapaliny. Rucicka ukazuje max na biele pole, do Normalu niky nedoje. Cim to je?
    Vdaka,
    S.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 21.09.04  11:37

« Re: Prirucka

Nahodou nemam, ale hodne informaci na jiz zde mnohokrat chvalenem webu www.forsierra.cz. Neco mozna najdes na [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…