Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Bez nadpisu
Nazdar
Mám sierru 2.0i DOHC rv88 a chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví v čem bude problém, protože když jedu tak se stává že najednou motor nejde vytočit ani na 3tis, jindy to zase jde. Když to nejde a podaří se to vyškrábat do otáček kolem 3 tis tak se motor probere a vyrazí a je to chvíli zase OK, jinak při tomhle problému jde motor vytočit na prázdno na 5 tis ale taky pomaleji než normálně. Prosím poraďte někdo ! -
« Bez nadpisu
Zdar
Tak mi sierra dojezdila rozlítla se klika .Takže jesi někdo chcete sierru r.v. 91 1.8td bez hlavy a proraženým blokem s technickou ještě na dva roky tak za 16 tisíc tak mi brnkněte na 603 207 551
Jo a ještě bzch věděl o sierře 2.3 d třídvéřová r.v.86 s tp za 9 tisíc ale je na ní potřeba práce
tak zdar -
« Re: rada 1.8TD
Ještě než se pustíš na tlaky válců. Doporučuji rozebrat na palivovém čerpadle - tlakový ventil. Má kulaté víčko asi 5cm a je uchycen dutým imbusem s kontramatkou. Ten ventil dle tahu turba přidává více nafty. Jsou v něm 2 membrány a časem popraskají ( mě tam tudy kapala nafta, ale nemusí) Do tohoto regulátoru vede z boku sání slabá železná trubička. Pro Orientaci ;-) . Pokud membrána popraská tlak který jde z té slabé trubičky do regulátoru netlačí na membránu a tedy nafty je málo >:D . Takže turbo jede na prázdno. Po sundání kulatého víčka (vypadne na tebe pružinka), jsou tam ještě 3 malé imbusy, pak to jde celé ven. Máš dvě možnosti , buď okamžitě koupit nové membrány, stojí 1000kč vyrábí je pouze LUCAS teď DELPHI Praha tel.:+420274784049. Nebo to udělej prozatimně jako já. Vyndej ten Imbus s kontramatkou, vypadne na tebe pružinka, tu tam nedávej a imbus našroubuj jen trochu a zajisti kontramatkou. Tím pádem bude držet jen víčko a regulátor bude neustákle otevřen. Jo ještě nezapomeň ten dutý imbus zacelit, např. stačí hermetik v tubě. Aby nekapala nafta. Auto sice v nízkých otáčkách trošku zahulí ale turbo pojede na plno. Nu a začni šetřit na membrány. Většinou každý myskí, že na 1.8TD odejde turbo, ale většinou je to tenhle regulátor. Pro sichr ještě nastartuj auto odpoj trubku od sání a zkus rukou jestli při přidání plynu saje víc. Tím odpadne chyba v turbu. Nu a pokud ani teď to auto nepojede, běž na tlaky. Já jsem 1.8TD měl, alej jsem měnil po 8500 km a jezdila jak fík, ale teď jsem koupil coswortha. Zase Turbo ale benzín. 204 kobil. Ať dobře pořídíš. A mimochodem mnohem více věcí se dozvíš na WWW.FORDSIERRA.CZ -
dcgsd 23.09.04 08:40
« Re: Chladenie
Vetsinou je zasekly termostat chladice (300,-). Druha moznost je Cidlo taploty ale to je dost nepravdepodobne. Treti moznost je problem se stabilizatorem v pristrojovce (ovlivni i palivomer). Termostat je nejlepe vyzkouset v hrnci s varici vodou a teplomerem.
Jinak koukam ze jsi se uz zaregistroval na fordsierra tak proc nehodis dotaz tam? Nejlepe do kavarny.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!