PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: výkonnost Peugeotu 106 s obsahem 1,0
...ja jsem sice "pezoti ridic" ale ne 106ky.
tu znam jen z dovolene - 3dvere, 1.0 sketch. jezdili jsme 2+2 a vykonem to je auto v pohode. po dalnici tech 120 v pohode, o meste ani nemluvim. vsechno mu dele trva, ale to je jasna vec jiz pri vyberu auta. myslim ze je to naprosto srovnatelne se vsemi temi korsami, fiesty, klii.... rozjedem to o 106! (nebo radsi x06 (x>1) :o)) michal. -
« Re: výkonnost Peugeotu 106 s obsahem 1,0
S tím výkonem to nebude tak zlé. Nemůžu sice přesně říct jak je to s akcelerací 1,0 sám mám
1,2 , ale myslím si že to bude podobné. Ve městě ten výkon stačí pokud nejsi "hvízdač kol". Mimo město záleží kdo nebo co se v autě veze. Pokud jedu sám v pohodě po dálnici 130-150 , když jedu s plně naloženým autem tak je max 120, do kopce samozřejmě méně (-20 až 30km/h) to víš jsou to oba
malé motory a tak ten výkon nikde nenaženou. Výhodou u 1,0 je cena povinného ručení a spotřeba.
« Re: 106 XN 1992
Doporučuji servis ( zrecyklují starý olej, vymění filtr a to vše za 15 minut ). Auto se musí zvednout a na to jsou v servisu vybaveni. Záleží ale kolik chcete do oleje investovat , minerální je levnější než syntetika. Mám 106 a používám minerální olej ARAL (stojí mě tak 600 ). Syntetický olej může stát klidně i 2x tolik. -
« výkonnost Peugeotu 106 s obsahem 1,0
Ještě by mne zajímal váš názor na výkonnost Peugeotů, ten můj se mi zdá trochu pomalejší. Mám chabé zkušenosti, srovnávám to s Fiatem 127 z roku 1972 (stejný obsah), ten mě vozil trochu svižněji. Ten ještě jezdí, ale je silně prorezlý. Dlouho jsme vybírali, nakonec zvítězila 106-ka, tak doufám že bude dobrá! -
« vykonnost Peugeotu 106 s obsahem 1,0
"-- skrytý --" 28.07.99 18:04
« Peugeot 604 604 604
Už jste ho někdy viděli? Já před pěti lety a hned koupil. Úžasné auto - 604 SL, šestiválec, větší než T 613, 200 km/h, klima, el. střecha, el. okna, posilovač, kufr na šest mrtvol apod. A rok výroby ? 1975 pánové ! Moc hezké nedělní auto. No ale teď těch aut mám moc a dělám hlavně do anglickejch, tak je k mání. Brno. Klidně mi napište. buzek@agfoods.cz