PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

10.05.00  13:50

« Re: praskání ve dveřích

TU co máš za auto? U mé 3dv 106 praskalo kdysi o 106, stačilo dotáhnout kliku zámku a byl pokoj. Občas se to ale uvolní, takže opět dotáhnout. Stalo se to jen na straně řidiče, jezdím převážně sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.00  10:56

« Re: praskání ve dveřích

Nevim, co tim praskanim myslite. Ale mel jsem uz dve 309-ky a u obou dvere takk trochu na nerovnostech klapaly. Zjistil jsem, ze je to v zamku. Nebyl uvolneny - stacilo promazat kolicek v karoserii a take zamek ve dverich grafitovou vazelinou. Ta asi vyrovnala mensi netesnosti a bylo po klepani. Byly to ale 3-dver. verze, kde jsou dvere tezsi a delsi... Tak nevim, zda jsem Vam poradil.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.00  09:45

« praskání ve dveřích

Můžete mi někdo, prosím Vás, poradit, jak mám odstranit praskání ve předních dveřích u řidiče, je to 405ka. Když je za jízdy otevřu, tak to praskání přestane. Těď , když je venku vedro, tak je to obzvlášť slyšet.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  09:21

« homepage

jsem úplně zapomněl, můžete mrknout na www.tuning.cz/peugeot205 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  09:16

« Peugeot

m: Já s kámošem nebo ještě jeden člověk tady v Praze, ale záleží co máš za pažouta...
    gogocx: taky sem ho ztratil nekde :-(
    td: jojo, pažoutí diesely žerou hodně hodně málo, 205 v D 5l při lehký noze
    cowrey: to je těžký... jestli maš stabilizátor, spojovačky atd. v pořádku, tak řízení nebo kotouče...
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.00  07:14

« tuning

nevite, kdo se u nas zabyva tuningem peugeotu?
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.99  08:58

« NEIMAN

Nemá někdo nadbytečný ovladač k infračervenýmu dálkovýmu ovládání NEIMAN. Používalo se jak vím v Citroenech BX, CX a v Peugeotu 405
    email
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  07:14

« Re: 307, 107

uz to tady bylo: www.bplorraine.fr/leininger/307.htm
    resp. .../107.htm
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.99  18:02

« 307, 107

Nenašel někdo na Internetu něco o nových přírůstcích do 7-kové řady ?
    Lze do 306-ky přidat měřič okamžité spotřeby ? Ty počítače v motoru prý takové funkce standardně mají, jen nejsou vyvedené ven, aby mohl být model s palubním počítačem příslušně drahý.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.99  16:34

« 106 xnd 2

tak uz vime co to bylo,odeslo lozisko v klice zadni napravy.Musi byt nova napravnice a mozna i kliky.Nemate to nekdo za slusnou cenu doma? moje 106 ma jeste 4 diry v disku a zabozrouti to samozrejme vymysleli tak , ze bubny z nove napravy nejdou na starou a naopak.Asi budu vozit dve rezervy. Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.99  17:18

« Re: P 605

nazdar myvale, doufam ze jeste zijes, protoze za tech cca 8 mesicu se mohlo leccos zmenit. mas jeste zajem si povidat o P 605. Tady jeden nadsenec je... ozvi se, at nepisu duchovi... caues
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.99  15:05

« 605

Panove, pojdte si nekdo povidat o zkusenostech s P 605, jednoho mam uz pres dva roky... zazitky, zkusenosti, rady/porady atp.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.99  13:29

« Re: Info

Peugeot 405
    [odkaz]
    Celkem dobry informace v anglictine.
    Ahoj
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.99  07:50

« Re: PEUGEOT 306 TD

koukni se na: [odkaz] je tam to podstatne. hlavne o predni ose, tak na tu si dej bacha, geometrii a jinak ty bezne veci. posilam ti mailem delsi clanek. michal
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.99  22:38

« PEUGEOT 306 TD

Napište mi o tomto autě a předevšim o motoru,na adresu www.zdenek.petratur@post.cz DÍKY.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.99  22:31

« Re: novinky ze Zenevy

Ten zmiňovaný motor HDi má 81kw(110koní),Mk 250Nm
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.99  22:26

« PEUGEOT 306 TD

Prosím odepište někdo.Chci koupit P 306TD rok výroby 1996,poraďte na cosi mám dát pozor,jaké se vyskytují nejčastější zavady(turbo,zimní starty,apodobné necnosti nafťáku).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  10:49

« Info

Nevite, kde se daji sehnat technicke inf. o peugeotu 405 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  10:48

« Info

Nevite, kde se daji sehnat technicke inf. o peogeotu 405 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  13:18

« Re: nafta x benzin

nazor...? ale jo. :o) neni z toho zrejme, jestli se jedna o koupi noveho breaku, ci starsiho. jestli noveho, pak bych zvoli (jedznoznacne) HDI. kdo v tom nejel, a vaha, at se v tom jde svezt. fak supr. hluk zadnej, tah odspoda, spotreba minimalni, nejvetsi kroutak pri 2200 ot., delsi servisni krok... fakt bych nevahal. ja jsem jel ve 306ce 1.6 htb. s klimatizaci. normalne na jezdeni pohoda, s klimoskou byl znat pokles vykonu. (predjizdeni....) jinak nemam moc zkusenosti s peugeotama v benzinu (106 1.1 a 206 1.4). mam 306 htb turbodiesel... :o). naprosta a maximalni spokojenost. nekdo rika, ze se nafta leje akorat do traktoru... :o) me to je jedno. ja nedam na nafticku dopustit a fakt si mysluim, ze to hdicko je genialni. ted je nejakej turbodiesel nreak 1998 na autohandl.cz ([odkaz] a nebo bezinak ([odkaz] dobrej kup preje michal.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…