PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Oprava mé 106-ky
Pro ty z Vás, kteří jste reagovali na mé problémy (hlavně Hafík) mám informaci: mám kompletně přetahanou elektřinu, čímž se mimo jiné zprovoznila nefungující dodatečná 12V zásuvka a palivoměr. Původní Bosch vstřikovací jednotka prý chvíli dávala palivo a chvíli nedávala, dal mi tam za 500,- repasovanou a prý je tím škubání vyřešeno. Zatím jsem se s tím párkrát rozjel bez nejmenších problémů, uvidím dále, budu informovat Hafíka, který má občas podobný problém. Oleje mi tam prý ti původní umělci taky dali víc tím, že původní asi nenechali úplně vytéci - také jsem se divil - výměna oleje asi za 15 minut, tak ho odsál a změřil emise a prý je to v pohodě, tn. že se olej nedostal do katu. Ventilátor topení mu dovezli repasovaný omylem trochu jiný typ, tak budu ještě týden čekat - prý je do 106-ek celkem 7 druhů. Palivoměr už díky elektrice ukazuje, není mrtvej, ale ještě ukazuje blbě, musí mi ještě vyměnit reostat, který taky momentálně neměl. Spravil mi i z repasovaných dílů selhávající tachometr a rozbité denní počítadlo km - prý byla přístrojovka popraskaná vzadu, jak jí tam někdo neuměl vrátit. Zatím jsem zaplatil 2000,- a prý ještě 500,- - 700,- to bude do kompletní opravy. Říkal mi, že by to v bazaru nereklamoval, že sice ta elektrika řvala o pomstu, ale že to auto nakonec nevypadá nejhůř a není jisté, že by bylo slepené z více aut, nicméně zústává záhadou, proč někdo sundaval tu kastli a takhle zprasil tu elektriku. Tam prý to jiskřilo permanentně a taky všechno postupně odcházelo - viz opravy teď před 2 měsíci: směrovky, vstřikovací jednotka, ventilátor, palivoměr, 12V zásuvka, ... Mám takový subjektivní pocit, že to teď i jezdí nějak líp, je i živější, projel jsem to na kousíčku neplaceného úseku dálnice a na 4-ku je tam 135 km/h hned. Nicméně jízda krokem na jedničku stále není ideální, ale to asi je tím jednobodovým vstřikem - je tam taková poloha plynu nad kterou je to úplně zavřený přívod a nepatrné přidání už se živě rozjíždí, nicméně klasický rozjezd už vůbec neškube a před tou opravou už škubal úplně pokaždé a prvních 300 metrů fest. -
« tuning
neznate, zejmena plzenaci, rokycanskou firmu jk tuning? nabizi spoustu veci na peugeoty. zvlast maji peknej predni spoiler na 106ku. nabizi mj. kit na 206 a pak je z toho wrc. za, tusim, 35 000,- no nekup to. to by ani delecour s gronholmem a panizzim nepohrdnul. nemate s nimi nejake zkusenosti? www.jk-design.cz (pozor, galerie - produkty, napsano v asp a chodi jen pod msie 4 a vyse...). michal -
« Re: info
ad web: cau cau jooo o tom Netscape to vim, musim s tim neco urcite udelat :-((( zatr. MS :-)
ad T16: jinak tu repliku bych udelal hned, ale kdyz uz jsem mel auto s perf. lakem a ted ospoilerovany, tak by to nemelo vyznam...leda kdyby se to stavelo od zacatku
ad T16: jinak sem videl asi za 5.000 moznost polepeni 205 jako mela zavodni T16 :-) -
« Re: info
videl jsi nekdy svoje stranky v netscapeu? moc to nefunguje... stranky jsi delal ve fronpagi a zobrazovani html kodu je pouze pro ms internet explorer. pro lidi, co pohrdaji microsoftem a maji konkurencni browser jsou tvoje stranky, bohuzel, neprohlednutelne. jinak na tve fotce je dobra slecna... :o) to je z reklamky, nebo z expandie? 205 gti je super. nenapadlo te udelat repliku 205 t16, to by bylo neco... zdar michal. -
« Re: Tomasovi z Plzne
Tome díky za mail a snímky. Fascinovala mě doslova 206ka break, to je kus, asi si na ni počkám. Stejně budu muset napřesrok něco pořídit. Jinak se mi ještě líbila 407 4d ve stříbrné met. a 307 cabrio. Bohužel se mi ale styling který nastoupila 206ka u větších modelů moc nelíbí, zdá se mi to pro velká auta takové příliš futuristické. Hlavně ta 807ka, fuj. 806 je nádherná. Možná si zvyknu, možná to nebyly konečné verze. Škoda, že se všechna auta stávají tak trochu uniformní i v rámci koncernů. Jak si dopadl se 106kou? Píšu Ti ještě mail. -
« Peugeot 406 TAXI - film, hra, pokracovani...
videli jste film taxi? a libilo? co daniel :o) ? urcite take vite, ze je natocen, a ve francii uz bezi od dubna, druhy dil s nazvem taxi2. (www.taxi2.com) ... ale co asi nevite je to, ze je hra TAXI2! jezdite po francii, honite se s poldama, s 306 maxi... uz jsou i screenshoty a dokonce i 11mb demo. prave ho lovim. ... to jen tak pro informaci... :o). asi to nebude nic moc hra, ale taxi je dost monstrozni auto. tak lepsi, nez hrat nfsx, tak radsi prozenu 406ku po parizi... :o) michal. -
« Tomasovi z Plzne
Pošli prosím na hafik@sendme.cz. Diky. Jinak ta Tvoje 106ka to je síla. Já bych neváhal a zkusil to reklamovat a žádat vrácení peněz. Mám zato, že zatajené vážné závady jsou důvodem pro odstoupení od smlouvy a autoslepenec je vážná závada, bez ohledu nato, jestli to předchozí majitel věděl nebo ne. No já snad takovou smůlu před 2,5 rokem neměl, na podobné věci jsem nepřišel. Asi s tím souvisí i ta Tvoje šílená spotřeba. Já jezdím trvale za 5,5l/100km. A kdo to auto do ČR dovezl? Zkus napsat v mailu, pomůže i první SPZ v ČR, ale hlavně toho dovozce. Rád bych zkontroloval, jestli to není ten sám co u mého auta. Nechci ho tady jmenovat. Díky a měj se. -
« koupe ojeteho auta - doporucene (montovane) dealerem.
jak jse cetl, ma tomas nedobrou zkusenost s koupi auta, ktere mu doporucil autorizovany dealer :o(. ja jsem zazil neco podobneho. auto na inzerat, servisovane u koncesionare. nez koupim auto, necham ho zkouknout. ne automechanikem - kamaradem, ale nezavislym, proskolenym a praxe znalym, peugeotim technikem. auto skvele, geometrie ok, motor vypada, ze ma najeto mene.... cena -jeho odhad- dobra. muj pocit dobry, vybava uchazejici, pocit z jizdy v pohode. pred tim jsem jezdil tim samym. koupeno. vse ok. prijedu do prahy k dealerovi na prohlidku zdarma. 20 ukonu za 0,- kc. zdesili se. bylo priserne bourane! opraveno. cca 30 000,- kc. jezdil jsem s nim asi 2,5 roku. jiny koncesionar mi nabidl, ze ode me auto koupi protiuctem a ja si odvezu od nich nove. cena dohodnuta. stare auto zvednute do vyse oci. barva je original peugeot, avsak nepuvodni. byla cervena a pod ni na opryskanych mistech koukala bila. nejadnalo se o plnic, ale o originalni barvu. cisla neprerazena. volant s airbagem je evidentne starsi, nez ujete kilometry... atd, atd. slepenina dvou aut. zrejme bouraneho a kradeneho. pouzili kradene casti, ktere nezbyly z bouraneho auta s papirama. pry existuje v cechach jista skupina, ktera se podobnou cinnosti zabyva. nemam je rad! auto, ktere jsem koupil za xxx xxx,- ma, pro toho, kdo to pozna, 1/2 hodnotu. to je sila. nebylo mi z toho prijemne. dejte si bacha, kde kupujete auto. neverte kazdemu. a at vam to jezdi! m.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!