PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

14.08.00  12:32

« Re: Pro info Hafíkovi - oprava 106-ky

Fakt první 2 dny nadšení za tu cenu. Ale teď se ta závada projevuje zásadně jinak, takže věřím, že to částečně v tom Boschi bylo, jenom to asi nebyla závada jediná.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.00  10:52

« Re: Pro info Hafíkovi - oprava 106-ky

Zdravím Toma (a ostatní peugeoťáky). Jsem teď víc dovolenkován než na i-netu, takže jsem si Tvůj výsledek opravy přečetl až dnes. Zrovna jsem Ti chtěl napsat, že máš super opraváře, výměna vsřikovací jednotky za 500,- to je cenička. Určitě šla i ta velká spotřeba benzínu rapidně dolů. No a v tom Tom napíše že škube dál.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.00  10:01

« Pro info Hafíkovi - oprava 106-ky

Už jsem se radoval, že to škubání zmizelo po výměně Bosche vstřik. jednotky. Teď se to jen posunulo do jiné polohy. Jednak chcípe na volnoběh a jednak při akceleraci z nižších otáček na jakoukoli rychlost jdou otáčky na pár vteřin spíš dolů a pak se to teprve chytne, jako by něco omezovalo přívod paliva nebo prostě normální reakci motoru. Automechanik mi do telefonu povídal, že počítač je proměřenej a je O.K. a že stejně plánoval až mu to dám tento týden na dodělání, že mi vymění svíčky, že 1. a 3. byla sice ještě s O.K. kapacitou, ale nezdály se mu.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.00  09:33

« m

jojo :-))) ale udělat repliku T16 a nechat udelat polep jak original...wuááá :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.00  07:26

« Re: RSD polepy - foliacut.

...ach jo. tricko adisdas od vietnamce ze stanku. nevim, z jakeho materialu (folie) to rezou, jak je folie odolna (mycka, slunicko...), jak se necha v pripade nutnosti sundat, atd. atd, ale co jsem si jist, ze to, co RSD nabizi je napodobenina, pripadne neaktualnost. dnes preci, jak vsiichni vime, ma peugeot nove logo (lev je sedo bily s modrym podkladem a napis peugeot je taky trosku ulatejsi) a typove oznaceni (106, 206, 306 - zde chybi uplne, 406) je jen podobnost ciste nahodna. ten samy font ma porsche 911 o radek vyse. nezrazuji vas od "uzasneho polepu", jen si myslim, ze kdyz delat krasneho peugeota, tak dejte pozor, aby jste si ho nepokazili. myslim, ze peugweoty dnes sjizdejici z vyrobnich pasu jsou sami o sobe dost pekne a polep tohoto typu je nevylepsi. at ziji skvela, krasna, rychla a bezpecna auta. michal
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.00  18:42

« Bez nadpisu

... no a kdyby jste chtěli na ty vaše Peugeoty nějakýho toho lvíčka, či nápisík ( popř. celý rallye polep) , tak se jukněte na [odkaz] jestli chcete:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.00  09:35

« Re: pavels

Docela by mi zajímalo, jak na Inetu najít počet prodaných aut od jednotlivých typů v různých zemích, nejlépe i u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.00  13:17

rad bych se svezl tim, co se prodava na zapad od nas a rikaji tomu bud "306gti", nebo "306rally". se sestirychlostni prevodovkou. ja si nestezuju. pred tim to bylo 2x "306 1.9td" a to "hdi" je proti tomu "zlatej benzin". skvela akcelerace! tichoucko, nezhaveni, ekologie (zadnej smrad) a ta spotreba... je to takove ekonomicke gti :o))). videli jste, kolik se prodava modelu aut od jedne rady v zahranici? anglie, nemecko, rakousko.... min. 3x vice. jsme malej trh, ale v posledni dobe se peugeot asi prodava dost dobre. nejen u nas. je to fajn. radsi se budu divat na silnici na starsi 405ky, nez na astru, jak ji predjizdi golf :o).
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.00  12:29

« m

to je pohoda, to bych taky bral :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  18:12

« Re: www.peugeot.com - concepts

...a videl jsi uz 406 toscana? je to model z ´96 roku a je to dost sileny a zaroven krasny... m.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  18:09

co mam za gti? zadny, mam HDi! smich? no tak jo..., 306 5d htb hdi. model 2000, stari 8 mesicu.
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  15:37

« www.peugeot.com

Concept Cars: občas nevím, co si o tom myslet váhám mezi:
    1. Peugeot designéři si dělají jen legraci "na papíře" pro ukrácení dlouhé chvíle a na vybouření fantazie
    2. Fakt pro tu srandu takové prototypy vyrobili a předvádějí je na vánočních besídkách Peugeotů
    3. Vyrábějí dokonce několik takových aut pro výstřední milionáře, kteří chtějí mít něco zvláštního
    4. Vyrábějí prototypy, testují a opravdu se chtějí do budoucna takovou cestou vydat a rozšířit sériový sortiment.
    Například 806 obojživelník: auto - člun nebo boží kabriolet Asphalte nebo prodloužená 306-ka, která by se mi hodila úplně nejvíc, protože není vzadu tak ošklivá jako kombík - nechává si krásu hatchbacku, ale zároveň člověk nemusí zavírat násilím 5. dveře když jede na dovolenou. Elektromobil Ion - proč tak strašně vošklivej ? Jako by jedna hrůza Fiat Multipla nestačila.
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  14:23

« m

Jojo, o vode mi povidej...ty 195/50 nejsou samozrejme spatny, ale sem zvyklej na 205/50 a 80km/h v zatackach :-))) ale udelam ten kompromis, dopredu 195 a dozadu 205 necham, jenom snizim na 40-45 vysku. btw. co mas ty za GTI?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  14:19

« Re:

...ja mam 195/50 a je to super! krasne to sedi, michelin pilot exalto. akorat je potreba dat bacha na vode...
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  13:56

« Bez nadpisu

m: ale i tak se na tech 195/50 a 205/50 neda jezdit jak je to tvrdy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  13:51

« Re: ps - pavels

m: jojo byly tam naky svinstva navic co Netscape nebral, tak sem je smaznul :-) btw. co se te vzpery tyce - ta moje je konkretne za 1500,- od Bervida, z hliniku, lehka, i kdyz podle me neni nejpevnejsi a jednoduse se nasadi na ty zavity co tam sou a tema matkama utahne...ma to zlepsit jizdni vlastnosti, ja osobne to u sebe nepoznal, protoze bud jedu v klidu nebo jak o zivot a to sotva ridim :-) jinak vzpery maj i jinde, i drazsi, nebo si je kamosi i vyrobily z pevne oceli, ale prida to bohuzel na vaze...jestli chces, aby Ti auto sedelo jak pribity, tak snizit, rozsirit a dat tam 205ky...kdyz sem je mel na celym aute, nehlo se to, ted mam vpredu 195 kvuli akceleraci a spotrebe a uz to neni ono...mozna kdybych tam dal 195/40/15 a do zadu 205/40/15 tak by to slo...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  11:44

« Re: ps - pavels

hura, ja jsem ty stranky videl uz i pred tim v msie5, ale ted je to pro vsechny :o). muzu se zeptat? rozperna tyc, cervena barva, podle fotky jednodilna... od koho je, je to ocel a jak ti tam pasuje a jak se to projevuje v praxi. diky michal.
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  10:34

« m

tak ty moje stranky www.tuning.cz/peugeot205 jsem opravil a mely jit uz i v Netscape...
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  10:06

« Repase

Je to pro kolegu. Ne pro mne. Prisel za mnou s konkretni otazkou a tu jesm vam polozil. Diky za odpovedi.
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  09:05

« mfilip

proboha repasovany desticky? kup radsi nejaky neoriginaly nekde (krome Elitu)!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…