PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: üpgrade form 205 to 406
uz mas, pavle, vybrano jakou? kupatko? coze?! fakt, a cervena lucifer. hm, tak to bych si nechal taky libit.... kola nejmin 17ky oz racing, motor 3.0, nejake spoilery (ted dela hamann super upravu kupatka. videl jsem to v nemecku v jejich tuningovem casaku).... -
« Re: P405 přední náprava
Diky za rady. Zjistil jsem, ze dokonce prodejce PEUGEOT prodava silenbloky k ramenum a ze se u 405ky daji tyto silenbloky vymenit. Akorat mam strach, aby tam sly ty nove nalisovat ( na kolene). Original rameno 4 000. Slusna palka. Nasel jsem na strance AUTO KELLY to stejne rameno-neorig. - necele 2 000. -
« Re: P405 přední náprava
Nevím jak u 405ky ale třeba u mé 106ky mě v servisu Peugeot tvrdili, že taky nejde vyměnit jen silentbloky ramen ale musí se měnit celá ramena. Pak stačí zajít za libovolným prodejcem ND a v pohodě sehnat všechny silentbloky. A to origoše dodávané pro Peugeot. Asi si chtějí v servise vydělat. Můžu potvrdit že po výměně silentbloků a čepů ramen se přední náprava "zklidnila".
-
« P405 přední náprava
to:sou Ty zvuky se zřejmě ozívaj díky vytlučeným silentblokům na ramenech nebo stabilizátoru. U pažoutů s 200000 km a víc je to běžná věc. Mě to dělalo u 205-ky a smůla je že v těch ramenech nejdou ty díly vyměnit a musí se měnit celý ramena. Jezdit se s tim sice dá ale sjížděly se mi gumy. -
« P 405
Zdravim vsechny PEUGOTAKY. Ma nekdo zkusenost s predni napravou u P 405 D. Obe dve strany klepou, vetsinou pri rozjezdu jsou citit razy. Co na techto peugeotech nejcasteji na predni naprave odchazi? Jak se jednotlive zavady projevuji? Mate nekdo kontakt na levne neorig. dily (pokud mozno na Morave)?. Predem dekuji. Jinak s mou 405 D jsem velice spokojen. R.V. 92, 250 000 Km. Super auto. Spotreba 4,8-6 l/100 Km.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!