PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  01:56

« Re: m

Hezké obrázky. Když si odmyslím křídlo a sportovní pedály, tak je to přesně moje 306-ka (já ovšem nemám HDI).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  09:42

...semstim. michal@idioma.com
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.00  08:54

« m

tak už mám materiály od Gutmanna, ještě tu haldu nascenoavt :-) btw. kdybys chtel nejaky foto tuning 406,306 - neni na prvni pohled ale poznat zda je to Gutmann, můžu poslat mailem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  14:12

myslim konkretne, jinak je to, tusim, www.gutmann-gruppe.de
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.00  13:28

« m

myslíš na 406 Gutmanna nebo obecně? vydrž, budu to dávat na svoje stránky, jenom má kámoš pučený katalogy apod. co mi od něj přišly ... tak to chvíli bude trvat
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  11:58

« Re: üpgrade form 205 to 406

kde mas link na gutmanna? rad bych se podival.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  08:55

m: no po prodeji 205 nehrozi skok na 406 :-))) ale coupe je úžasné, zvláště od Gutmanna...nebo tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  19:21

uz mas, pavle, vybrano jakou? kupatko? coze?! fakt, a cervena lucifer. hm, tak to bych si nechal taky libit.... kola nejmin 17ky oz racing, motor 3.0, nejake spoilery (ted dela hamann super upravu kupatka. videl jsem to v nemecku v jejich tuningovem casaku)....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  16:23

« Re: noviny

m: pul na pul :-) ale konečně se mi občas někdo ozve, protože uvažuji o prodeji :-) btw. už sem viděl Tvoji html verzi, 306 je fakt fajn, ale zbožňuji 406 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  13:49

« Re: noviny

tak dragrace, jo ? :o) tu fotku odnekud znam.... :o))) tu ti ukradli, nebo se te zeptali mailem, nebo te osobne navstivili?
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.00  10:39

« m

Tak v novinach vyšel článek s fotkou myho auta :-) hned sem to dal na web do sekce "Vyšlo v tisku" na www.tuning.cz/peugeot205 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  06:14

« Re: P405 přední náprava

Diky za rady. Zjistil jsem, ze dokonce prodejce PEUGEOT prodava silenbloky k ramenum a ze se u 405ky daji tyto silenbloky vymenit. Akorat mam strach, aby tam sly ty nove nalisovat ( na kolene). Original rameno 4 000. Slusna palka. Nasel jsem na strance AUTO KELLY to stejne rameno-neorig. - necele 2 000.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.00  14:36

« Re: stranky o me 306ce.

... uf. ted jsem tam uploadnul 3 verze. 1. html. sucha, prehledna a rychla, 2. intro ve flashi, dale html, 3. flash. ... tak se, az budete mit cas a chut, kouknete. michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.00  13:16

« Re: P405 přední náprava

Nevím jak u 405ky ale třeba u mé 106ky mě v servisu Peugeot tvrdili, že taky nejde vyměnit jen silentbloky ramen ale musí se měnit celá ramena. Pak stačí zajít za libovolným prodejcem ND a v pohodě sehnat všechny silentbloky. A to origoše dodávané pro Peugeot. Asi si chtějí v servise vydělat. Můžu potvrdit že po výměně silentbloků a čepů ramen se přední náprava "zklidnila".
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.00  12:14

« P405 přední náprava

to:sou Ty zvuky se zřejmě ozívaj díky vytlučeným silentblokům na ramenech nebo stabilizátoru. U pažoutů s 200000 km a víc je to běžná věc. Mě to dělalo u 205-ky a smůla je že v těch ramenech nejdou ty díly vyměnit a musí se měnit celý ramena. Jezdit se s tim sice dá ale sjížděly se mi gumy.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.00  11:20

... uz delam i na html verzi. precenil jsem moznosti nasich telekomackejch linek... :o)
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.00  09:05

« 306

Jo mam tu pevnou tak sem to videl, dobry! Ja ty svoje na 205 udelal klasiku, prave proto aby se to dlouho neloudovalo pres modem, to je jeste nevyhoda tady u nas :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.00  17:31

jo. je to dost velky. musi se natahnout 1,6 mb. i tak diky za pokus, musim s tim neco udelat :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.00  17:16

Koukal jsem na to, a po čtvrthodině natahování mi to porád nějak nefachalo, ale intro bylo hezké :o))
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.00  12:14

« P 405

Zdravim vsechny PEUGOTAKY. Ma nekdo zkusenost s predni napravou u P 405 D. Obe dve strany klepou, vetsinou pri rozjezdu jsou citit razy. Co na techto peugeotech nejcasteji na predni naprave odchazi? Jak se jednotlive zavady projevuji? Mate nekdo kontakt na levne neorig. dily (pokud mozno na Morave)?. Predem dekuji. Jinak s mou 405 D jsem velice spokojen. R.V. 92, 250 000 Km. Super auto. Spotreba 4,8-6 l/100 Km.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…