PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
pallas 02.03.01 13:11
« Re: Peugeot 307
to m: tu pristrojovku v Peugeote asi naozaj navrhovali na poslednu chvilu... v Zeneve bola jedna 307 s interierom v cierno modrej kombinacii, a vyzeralo dost strasne - hranata, velke rovne plochy modreho plastu na pristrojovke a na vyplniach dveri. Nechapem, ved napriklad novy Citroen C5 z toho isteho koncernu bol oproti predchadzajucej Xantii, co sa tyka interieru, priam Rolls Royce - abolutne ziadny ovladaci prvok alebo detail v interieri nebol prevzaty z predchadzajucich modelov, vsade prijemne materialy ... a 307ku pritom takto odflakli. -
« Re: 406 break
Barvu mám červenou LUCIFER.Nemohl jsem si moc vybírat.Cose týče té tvé modré, tak to je dle mého
názoru nejhorší barva.Je sice pravda, že tmavěmodrá je vysoce elegantní,ale auto je pořád
špinavé. Ručně ho ani neumeješ, protože jak ti zasychá tak dělá šmouhy. Máme ve firmě tmavě modrou VECTRU a je to hrůza. 406 ka je super v bílé nebo stříbrné barvě.Nasadíš pořádně široký
kola na ALU a je to bomba.Tmavá perlet nebo metalíza mi už nesmí do domu. Diesel mam rad protoze ma i v nizkých otáckách dobrej tah.Upřednostňuji klidnou jízdu s nižšíma otáčkama
To mi diesel perfektně poskytne.Interier mám nic moc, protože jde o model koupeny v akci 7 dni
Peugeot. A tam se šetří jak jen se dá.Aby zbyly
peníze na rádio, klima a mlhovky.Zkoušel jsem sundat tu kouli na řadící pace a drží jako přibitá. Ale za pomocí většího násilí by to snad šlo. Napiš odkud si. Jestli chceš nechám tě sklouznout. Čau.
-
« Re: Peugeot 307
...me na tom designu trosku vadi ty ostre hrany na jinak pekne karoserii. chapu, je to moderni, ale... ne, fakt je pekna, ale s vyhradami. u 206ky je to jasne, 100%, 607ma dobre, treba 90, ale 307, chce to videt v realu. pristrojovka je jak z fabie, bohuzel. -
Ahoj Jaké maš čalounění to světlé se prý dobře špiní.Barvu auta ? mne se nejvíce líbí tmavě modrá a ctěl bych tak 2,0l ale ne nové,podle mne to auto pak ztrácí peníze po silnici.Rád bych sehnal tak 2-3roky staré v dobré výbavě .Nevím jak ty ale ja jsem zapřisáhly diesl nechápu proč to v čechách tak frčí 90% lidí najede max.10tis.km a myslí si jak jsou chytří diesl se vyplatí 30tis. za rok. -
Motor mám 9o HP HDI. Co se týče tichosti je to až neuvěřitelně tichý na to že je to diesel. Lidi
co se vezou vůbec nepoznají,že je to diesel. Právě
proto, že je to tak tichý uvnitř, tak mě rozčiluje
to křoupání řadící páky.110 końovej model už má
převod od řazení lanovodem. já mám tyčí. Ten
lanovod je už OK. Kufr je též super. Porovnával jsem s Oktávkou a je delší a nemá schůdek na začátku.Pokud jsi normální člověk a jezdíš rozumně
a ne jako ti ...... v rubrice ""přes 200"" tak
jsou jízdní vlastnosti velmi dobré. Kam namíříš
tam jedeš. Překvapila mě naprostá necitlivost na
boční vítr.Ovšem to musíš vyměnit ty sračky od výrobce za MICHELIN. Jestli jde vyměnit ta koule na řazení tak to ti vyzkouším,jestli ji ovšem vzteky dřív neurvu až na mě křoustne.Vcelku to určitě není špatný auto, ale 10 let stará 605 ka
byla lepší. -
Lagunu ani Toyotu neznam,ale mam 406 Break.
Nedoporučuji !!!! Mam ji půl roku a jsem vrcholně
nespokojen. Auto za 700 000 Kč a nemá ani palubní
počítač. Za každou sebemenší výbavu si Peugeot
nechá nehorázně zaplatit. Už mi 3 x vypadla
rychlospojka vysokotlakého systému a vozidlo se zastavilo jako přibité. Přivolaná asistenční služba se jenom smála. Hadici nasadila, zamávala
s tím, že se určitě uvidíme a zmizela. Taky jsme se viděli ještě 2 x . Převodovka při deceleraci
na 2. a 3. rychlostní stupeń kňourá jako u Moskviče. Mám najeto 12000km. Já bych si už 406
nikdy. nekoupil. Za 700 000 si koupim radeji
starsi A6. Nemecka kvalita. Je pravda ze francouzská alegance je u některých modelů OK ale
ten zbytek je *.
-
« 106 už neškube ....
Haló škubaři (TomaszPlzně apod.). Před 2 měsíci jsem byl nucen nechat vyměnit těsnění pod hlavou (začal trochu téct olej), vyměnili samozřejmě i těsnění výfukového svodu a... musím zaklepat, od té doby jaksi neškube. Třeba vám to pomůže, možná je to jen náhoda. -
« Topení Peugeot 605 SVDT
Mam problémy s přepínačem teploty topení ( otočný přepínač ), občas se dá volit teplota vzduchu, ale většinou jen topí při přepnutí na maximum. Zřejmě jsou na přepínači přechoďáky, už někdo rozdělával tuto jednotku a když ano, tak jak?
Díky za odpověď.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!