PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.03.01  14:30

« Re: Peugeot 307

Na autosalone v zeneve.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.01  14:08

Kde ste videli interier 307cky, je to niekde na webe? BTW: Na Peugeotoch sa mi vacsinou nepaci prave interier :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.03.01  13:11

to m: tu pristrojovku v Peugeote asi naozaj navrhovali na poslednu chvilu... v Zeneve bola jedna 307 s interierom v cierno modrej kombinacii, a vyzeralo dost strasne - hranata, velke rovne plochy modreho plastu na pristrojovke a na vyplniach dveri. Nechapem, ved napriklad novy Citroen C5 z toho isteho koncernu bol oproti predchadzajucej Xantii, co sa tyka interieru, priam Rolls Royce - abolutne ziadny ovladaci prvok alebo detail v interieri nebol prevzaty z predchadzajucich modelov, vsade prijemne materialy ... a 307ku pritom takto odflakli.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.01  12:45

« Re: 406 break

Barvu mám červenou LUCIFER.Nemohl jsem si moc vybírat.Cose týče té tvé modré, tak to je dle mého
    názoru nejhorší barva.Je sice pravda, že tmavěmodrá je vysoce elegantní,ale auto je pořád
    špinavé. Ručně ho ani neumeješ, protože jak ti zasychá tak dělá šmouhy. Máme ve firmě tmavě modrou VECTRU a je to hrůza. 406 ka je super v bílé nebo stříbrné barvě.Nasadíš pořádně široký
    kola na ALU a je to bomba.Tmavá perlet nebo metalíza mi už nesmí do domu. Diesel mam rad protoze ma i v nizkých otáckách dobrej tah.Upřednostňuji klidnou jízdu s nižšíma otáčkama
    To mi diesel perfektně poskytne.Interier mám nic moc, protože jde o model koupeny v akci 7 dni
    Peugeot. A tam se šetří jak jen se dá.Aby zbyly
    peníze na rádio, klima a mlhovky.Zkoušel jsem sundat tu kouli na řadící pace a drží jako přibitá. Ale za pomocí většího násilí by to snad šlo. Napiš odkud si. Jestli chceš nechám tě sklouznout. Čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.01  06:50

...me na tom designu trosku vadi ty ostre hrany na jinak pekne karoserii. chapu, je to moderni, ale... ne, fakt je pekna, ale s vyhradami. u 206ky je to jasne, 100%, 607ma dobre, treba 90, ale 307, chce to videt v realu. pristrojovka je jak z fabie, bohuzel.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.03.01  22:49

307 je velmi pekna, len skoda ze ten interier je prilis hranaty a plastovy.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.01  23:40

Ahoj Jaké maš čalounění to světlé se prý dobře špiní.Barvu auta ? mne se nejvíce líbí tmavě modrá a ctěl bych tak 2,0l ale ne nové,podle mne to auto pak ztrácí peníze po silnici.Rád bych sehnal tak 2-3roky staré v dobré výbavě .Nevím jak ty ale ja jsem zapřisáhly diesl nechápu proč to v čechách tak frčí 90% lidí najede max.10tis.km a myslí si jak jsou chytří diesl se vyplatí 30tis. za rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.01  22:21

Motor mám 9o HP HDI. Co se týče tichosti je to až neuvěřitelně tichý na to že je to diesel. Lidi
    co se vezou vůbec nepoznají,že je to diesel. Právě
    proto, že je to tak tichý uvnitř, tak mě rozčiluje
    to křoupání řadící páky.110 końovej model už má
    převod od řazení lanovodem. já mám tyčí. Ten
    lanovod je už OK. Kufr je též super. Porovnával jsem s Oktávkou a je delší a nemá schůdek na začátku.Pokud jsi normální člověk a jezdíš rozumně
    a ne jako ti ...... v rubrice ""přes 200"" tak
    jsou jízdní vlastnosti velmi dobré. Kam namíříš
    tam jedeš. Překvapila mě naprostá necitlivost na
    boční vítr.Ovšem to musíš vyměnit ty sračky od výrobce za MICHELIN. Jestli jde vyměnit ta koule na řazení tak to ti vyzkouším,jestli ji ovšem vzteky dřív neurvu až na mě křoustne.Vcelku to určitě není špatný auto, ale 10 let stará 605 ka
    byla lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.01  00:00

Ahoj jaký máš motor,jak se auto řídí,sedí dobře jaký je hluk uvnitř při jízdě máš autom.klim. je tichá?,kufr dobrý ne . Napiš neco pozitivního to auto má supr desing,co ta koule na řazení jde to vymněnit za klasiku?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.01  20:25

Lagunu ani Toyotu neznam,ale mam 406 Break.
    Nedoporučuji !!!! Mam ji půl roku a jsem vrcholně
    nespokojen. Auto za 700 000 Kč a nemá ani palubní
    počítač. Za každou sebemenší výbavu si Peugeot
    nechá nehorázně zaplatit. Už mi 3 x vypadla
    rychlospojka vysokotlakého systému a vozidlo se zastavilo jako přibité. Přivolaná asistenční služba se jenom smála. Hadici nasadila, zamávala
    s tím, že se určitě uvidíme a zmizela. Taky jsme se viděli ještě 2 x . Převodovka při deceleraci
    na 2. a 3. rychlostní stupeń kňourá jako u Moskviče. Mám najeto 12000km. Já bych si už 406
    nikdy. nekoupil. Za 700 000 si koupim radeji
    starsi A6. Nemecka kvalita. Je pravda ze francouzská alegance je u některých modelů OK ale
    ten zbytek je *.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  23:45

« 406 break

Rád bych si pořídil toto vozidlo mužete dát vaše zkušenosti.Dělal jsem výběr kombíků a rozhoduji se mezi 406-Laguna-Avensis.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  07:31

neni nekde vice fotek? i jinych variant.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  21:34

Vypadá to pěkně, budou v ní i docela zajímavý motory a výbava, jak základní tak příplatková (xenony, počítač, FAP, AFU, nav. system, variabilní servo)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.01  21:25

jo jo, dobry stouralove... :o)
    takova 206ko-607micka hezke, akorat ten interier... takova lepsi fabie, skoda. uz se na nej tesim. az zase bude na co koukat na nasich silnicich...
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.01  13:53

« 106 už neškube ....

Haló škubaři (TomaszPlzně apod.). Před 2 měsíci jsem byl nucen nechat vyměnit těsnění pod hlavou (začal trochu téct olej), vyměnili samozřejmě i těsnění výfukového svodu a... musím zaklepat, od té doby jaksi neškube. Třeba vám to pomůže, možná je to jen náhoda.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.01  13:11

« Peugeot 307

Mrknete se na www.auto-motor-a-sport.cz, nekde se jim podarilo vystourat prvni fotky novyho Peugeotu 307. Je to docela designerskej skvostik
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  06:39

« Re: help

chcipl pes, to jo, ale tohle ti reknou v kazdem servisu. i po telefonu. ja bych ti to rad rekl, ale nemam 106ku :o( michal.
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.01  12:43

« help

tak to vypada ze kdyz ma nekdo nejakej dotaz tak tu chcipl pes:)(( no tak lidi napiste nam
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.01  18:33

« otáčkoměr u 405

Neví někdo, jak je zapojený otáčkoměr u 405 GLI? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.01  06:45

« Topení Peugeot 605 SVDT

Mam problémy s přepínačem teploty topení ( otočný přepínač ), občas se dá volit teplota vzduchu, ale většinou jen topí při přepnutí na maximum. Zřejmě jsou na přepínači přechoďáky, už někdo rozdělával tuto jednotku a když ano, tak jak?
    Díky za odpověď.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…