PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Prevodovka
Znalci vozu Peugeot obracim se na vas se zadosti o radu.Pri vyklizeni jednoho byvaleho autoservisu jsem pod ponkem nalezl prevodovku,kterou je mi lito vyhodit,protoze vypada velmi zachovale.Pri zkoumani po puvodu jsme dospeli k zaveru ,ze muze jit o prevodovku do vozu 205 jedina odlisnost je v upevneni rozvodovky a diferencialu.kde delici rovina je rovnobezna s osou hnacich hridelu.Jedine co je na skrini napsano je SIMI 9431202021 a pod tim 328460331.Predem vam mockrat dekuji za radu -
« Re: servis - praha
Ja chodim do Carvelu na Praze 6 pod Stresovickou nemocnici. Jsem tam spokojeny, vetsinou je cena nizsi nez bylo domluveno, kvalita prace taky dobra, zaplatis to, co ti udelali, ne jako v Autospolu, kde jsem bal domluveny na vymenu vyfuku za asi 2500 Kc, kdyz jsem tam prijel, tak rekli, ze vyfuk neni, leda za 8000 Kc a musel bych jim tam nechat zalohu asi 5000 Kc, tak jsem rikal, ze ne, tak mi navrhli, ze mi ho zavari, tak jsem souhlasil. Za zavareni si napocitali 800 Kc a na vyfuk ani nesahli. Od te doby jsem tam nepachl a jezdim do Carvelu, kde se mnou zatim nevybehli. -
« servis - praha
mohl by mi nekdo rict, kam v praze chodite do servisu a zda jste tam spokojeni? pripadne mohl by nekdo mimoprazsky se znalosti podminek v hl. meste nekoho doporucit? pouze autorizovane. me to pripada, ze at vlezete kam vlezete, vsude je to stejne, na prd. v tom zavidim lidem z mensich mest, kde to je skoro VZDY (odzkouseno na vice mistech v cr) v pohode, v klidu a hlavne tak jak se dohodnete (termin, rozsah i cena). ochota, znalosti a ZAJEM. myslite, ze jsem sam, kdo je nespokojeny? diky za reakce. -
« 307
Dnes som videl na Autosalone v BA P-307.Možem smelo povefat,že fotografie sú absolutne o ničom.V skutočnosti je to krásne a pozor robustné auto.Konštruktéry dokázali sklbit robustnost akú ludia vidia na Golfe s eleganciou a vlačnostou blízke francúzskemu dizajnu.Golf je neosobný približovač.307 je velmi pekná.Interiér má štylistické prvky zo 607.Skutočne sa im podaril.Myslím,že terajší Golf sa nechýta ani v najmenšom. -
« Rozteč šroubů P-106
Zajímalo by mně jaká je rozteč šroubů na kola u Peugeotu 106. Kolega si koupil Alu disky 3 děrové které mají rozteč 100mm ale na svém autě má rozteč 90mm (r.v 1994). Nevíte někdo od kterého roku se používá rozteč 100mm (3 díry)? Dík všem. Jinak asi budou naprodej za dobrou cenu.