PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.01  12:37

« Re: 309 alebo 405?

Koukal bych především na stav a na cenu, o výbavu bych se staral až potom. Jo, ten diesel dost váží, hlavně při parkování je to znát (mám ho taky bez serva...). Ale pokud dostaneš pěkné auto v základu za super cenu, není zas tak těžké to servo dodělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  11:11

Mam moznost kupit jednu 309D s 130000 km ale asi je to len v zakladnej vybave.Nema to ani servo. Nebude to problem? Predsalen ten diesel je asi dost tazky... Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  09:06

Ještě k 1,9D nemá problém, přives jsem si 309D s 350tis. na tachometru a prodával jsem ho se 480000. Co já vím tak bez oprav to jezdí dodnes (2 roky).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  09:02

Pokud nejsou po havárii určitě nebudeš mít u 309 a 405 problémy s korozí. Pokud mají již něco najeto tak u obou typů zlobí poloosy (klapou)a trvanlivostí manžet na nich. Na 405 občas odejdou ložiska v zadní napravě - oprava za 5-6 tis. Občas se také odlepují skla z reflektorů a pak do nich teče. V převodovce moc nevydrží sychrony občas si pak škrtají zuby na 2 a 3. Jinak OK
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.01  11:00

1.9D je uplne super, nasa ma najazdenych 450tis km a keby sme stocili tachac na 250, tak to ani nezbadas :-) 309 ma pozink, ale tazko povedat, kde vsade. Predna kapota pozink ma, zadne piate devere nie, podbehy neviem, lebo uz su opravovane (neboj, diery v nich neboli, ale boli dostrielane od kamienkov, tak maju novy nater). 309 mozem iba podorucit, 405 som nemal moznost vyskusat.
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.01  08:15

« 309 alebo 405?

Zdravim vsetkych Peugeotistov! Rozmyslam nad kupou starsieho Peugeota.Chcel by som sa spytat ci aj 309 mali pozinkovanu karoseriu ako 405-ky? 405-ka sa mi viac paci ale pocul som, ze ma castejsie problemy so zadnou napravou.O 309 som pocul zatial len dobre veci- najme s 1,9D je vraj velmi spolahliva.
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.01  07:26

« PEUGEOT MA TITUL MISTRU SVETA V RALLY

podruhe za sebou. to nemuze byt nahoda! proste je nejlepsi!!! velika radost a velika gratulace.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.01  20:19

« Re: 406 Break (HDI 81kW)

Jezdim tento vuz 8 mesicu (Sport-vybaveni), ted mam 21.000 km. Doposud zadny problem. Spotreba oleje 0,5 na 15.000. Sedi jak ulitej. (revisor266@aol.com)
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.01  13:21

« Kupa 406 2.0 B

Poradte ohladner kupy 2 litrovej 406-ky, naj. 11.200 km full vybava. Mate niekto s tym skusenosti ? Zaujima ma vykon spotreba, jazdne vlastnosti a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  17:12

V Praze. Nejspíš tam, kde jsem auto koupil, ale můžu třeba i do Benešova.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  07:42

podle porsche-praha jsi z prahy... kupujes auto v praze u dealera, nebo mimo prahu a pokud mimo, uz vis, kam budes v praze jezdit do servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  10:58

bob_: To Ti pekne dekuju :o)))
    all: Jestli levnejsi, to vazne netusim, mel jsem sice super nabidku na ALHAMBRU, jenze se mi vice libil ESPACE a tak jsem chvili pockal a pres leto jsem s nim mesic jezdil. Byl to 2.2dCi, sice prima auto, velky, docela i pohodlny, ale jinak hroznej nakladak, to me nejvic zklamalo. No a nejblize k memu srdci bylo nejake kombi. Passat se doma moc neosvedcil, (povestna kvalita TDI-cek dostala hodne na zadek a i kvalita servisu PORSCHE-PRAHA je mirne receno na dve veci...), zkratka, nakonec vyhrala 406, moc se mi libi a hlavne, od doby, co mame doma Lagunu 1.9dTi, tak nechci jiny, nez Francouzsky auto, mekky, pohodlny, ale sedi v zatackach ze i chlapci v Audinach a Bavoracich cumej...he he he:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.11.01  10:14

406 ma hlavne vyhodu, ze sa uz par rockov vyraba, cize muchy budu vychytane...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:58

No ja bych se take za P406 v HDi81kW nestydel.
    Ani motoricky a ani designem. Me se totiz strasne
    libi jak 405, tak i 605 a 406. Jsou to podle mne
    velice krasna auta... No a to HDi neni sice zavodak,
    ale pro caste cestovani je good.

Urcite jsi nedudelal "spatne". Mozna by se dalo
    sehnat levnejsi auto, mozna by se dalo sehnat
    hezci auto (pro nekoho), ale urcite neni P406 auto
    za ktere by ses musel stydet. Maximalne se musis bat, ze ti ho nekdo corne :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:16

Dekuji M! Vazne jsi me potesil. O Passatu i Lagune jsem hodne uvazoval, ale protoze tata ma jedno (jako limuzinu) a mama druhy (jako hatchback), mit doma dalsi stejne auto, ikdyz kombi by se mit nechtelo. Jinak ma to prijit koncem mesice listopadu, vybava je standardni ST (aut. klima, radio s CD, alu. kola... atd) plus tazne zarizeni, to cele v barve modra CHINE a bezovy (zluty) velur uvnitr. To, ze je to "stehovak" mi vubec nevadi, libi se mi americke porekadlo: "bigger means better", navic od jara budeme mit s pritelkyni konecne vlastni byt, a tak se "stehovak" bude hodit. Jo, a taky si nemyslim, ze vypada stare, naopak, jako kombik ma nejlepsi linii na trhu, C5 vypada spis jako MPV, Mondeo se mi nelibi no atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  07:54

ahoj "silnej dieslaku". bud v klidu. ja bych se na tvem miste na auto tesil. moc. 406ka je skvele auto. bezesrandy. prostorne, spolehlive, vyborny podvozek a jestli mas 110ti konove hdicko, neni co resit. jede skvele a malo zere. podle meho je to idealni auto. takove akorat. pro rodinu muze byt 307 mala, pro nekoho tvarove neprijatelna, ale urcite moderni. 406ky jsou, jak jsem rikal akorat ve vsech smerech a 607 je uz velika a draha lod. urcite jsi neudelal chybu. myslim, ze hlavni nevyhodou 406ky je jeji "starsi" vzhled. ale auto jsi urcite pred objednanim videl, tak fajn. urcite ji facelift na jare 99 prospel, ale laguna je inovovana, c5 je funglovka, passat se taky snazi a mondeo je taky nove. do 407 dlouho a proto je blbost nekupovat 406. mam zkusenosti s hdi 90 ps. neni to buhvijakej zavodak, ale je to idealni na delsi cesty. vpredu i vzadu. kombik bude vetsi stehovak, zase mas na to silnejsi motor. kdy to bude? v jake vybave a barve?
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  17:46

« 406 Break (HDI 81kW)

Ehm... při akci "Sedm dní PEUGEOT" jsem si objednal 406 Break (HDI 81kW) a protiúčtem jsem dal své stařičké Toledo 1.9D (1995). Jak tak ale čtu, moc kladných ohlasů na tohle auto tu není, mohl by mi prosím někdo objektivně říci, co mě čeká, až mi to auto za měsíc přijde?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  22:41

« Re:

Problem je,že vetšina stříkaček hlásí při spalování plynu závadu regulace bohatosti směsi a solidní firma to ví.Lambda není určena na spalování plynu a zblbne soft závadou.Navíc 405 je na toto dost citlivá a stříli do sání. Už jsme měnili několik roztžených komor sání(1500,-kč),řeší to zpětná klapka ale není to 100%.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.01  11:16

« Bez nadpisu

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti nebo poznatky s Peugeotem 405 přestavěným na LPG. Ptal jsem se ve dvou firmách co montují plyn do aut a obě dvě mě od tohoto odzrazují a že to vůbec nedoporučují. Ale proč, to mě říct nechtěli. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.01  16:21

« Re: 306

vdaka, poviem mu, ked ho kupi urcite dam vediet co a ako, 1,6 je aj podla mna asi najrozumnejsie riesenie,
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…