PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto

15.06.02  18:35

« k hdi

Je to 2.0HDI a ma neco kolem 90k.Ja se mrknu TK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.02  09:38

« Re: K HDI

Tak bacha! 2.0 HDI nebo 1.9D? To jsou uplne jiny motory. Mrkni se radej do TP! Kolik to ma kW?
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.02  18:45

« K HDI

No vono je to spíš 1.9HDI jestli ma nekdo o 306zajem volejte.0605207653 r.v.1998
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.02  15:18

« Re: 605

Vzdalenost jak ji uvadi Pives udava *, protoze sedak zadniho sedadla muze byt ruzne dlouhej. Treba Octavia "resi" svuj problem tak, ze ma sedak jen 45 cm dlouhej a pak to "baj woko" vypada, ze s mistem vzadu to neni zas tak hrozny. Treba Astra ma opticky mista stejne, jenze sedak je dlouhy 51 cm. DULEZITEJ UDAJ je vzdalenost mezi zadni casti predniho sedadla a zlomem zadniho sedadla - to udava pribliznou maximalni delku stehna cloveka, ktery tam vzadu chce sedet. Ja merim 197 cm, takze o tom vim svy. A BTW, kdyz uz o nem mluvite, Peugeot 605 je skutecne kara hodne velika. Mel jsem to stesti s ni asi 500 km jet. Jedno z mala aut, kde jsem nemel vzadu problemy bez ohledu na to, kdo sedel predem mnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  14:26

To Paja2 : Změř prosím Tě vzdálenost mezi sedákem zadního sedadla a předním sedadlem, které je naraženo úplně vzad a napiš to sem, díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  11:11

No kamarád chvilku vlastnil nějakou speciální verzi, která není u nás vůbec k vidění. Více chromu z venku. Interier kůže, vše v elektrice, kompletní nálož co se 605 dělal. Prý tam byla 24v V6 3.0 Která byla ještě výkonější, než ty normální V6 3.0. Nicméně namuál. Říkal, že přesně tato konfigurace se používala jako francouzské vládní auto. Jo a dle něho to neskutečně lítalo 250 km/h no problem a šla prý ještě dál. No to nevím, ale každápadně to muselo být dělo maximální.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  10:17

V pátek jsem jednu 605 koupil. Je to super kára. Jezdil jsem ledčíms, ale je fakt dobrá. Prostoru je tam opravdu mnoho, jak vpředu tak vzadu, ohromnej kufr...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  10:15

605 byl vladní vůz ve Francii, tak bych se o místo nebál :o)
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.02  10:08

« 605

Zdravím, chlapi, nemá náhodou někdo z vás Peugeota 605?Zajímalo by mě, jak je to u něj s prostorem vevnitř, kdyžtak to napiště do tématu "Který vůz vyšší střední...".Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  08:55

« Re: prodam

306 se dělala s 2.0 HDi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  08:45

« Re: Nestartuje potvora.

Tak jsem se včera díval na startér, jenže je tak farncouzsky typicky nepřístupný, že nějaké proměření natož demontáž je bez rampy vyloučená.
    Odkložím to na víkend, kdy najedu na rampu. Jinak všem díky za rady. Hafik
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.02  19:41

« prodam

Hele lidi nechcete nekdo PEUGEOTA 306 2.0HDI klima,senzor deště,vše v ele.,modra metalíza.tažné zařízení,jo a rok 1998.Tel:0605207653
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  15:47

Hmm hele ke startéru vedou dva tlustý kabely ne ? Podívej se na ten startér. Základ je abys dal na oba kontakty startéru měřák a někdo ti startoval. Zjisti si kolik tam dáva voltů. Pokud to bude OK tak se s autem pěkně povoz a zahřej ho. Pak ho vypni zase měřák ke startéru a zase měř. Eventuálně nasimuluj různé věci, až ti to nepujde nastartovat. A až se tak stane, tak dej vědět kolik Voltů do žene do stártéru když nechce startovat. Pak se uvidí dál. Zatím máme málo informací k identifikaci problému. Zkus to a dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  15:27

Jestli tomu dobře rozumím, tak asi takto:
    Ke startéru jdou 2 vodiče - 1) tlustý přímo od baterky (+), 2) tenší od spínací skříňky zapalování. Průchodnost tlustého vodiče zjistím snadno. Dále - pokud na startéru spojím oba vodiče, měl by se roztočit, jinak je startér v kytičkách (předpoklad průchozí vodič od baterky). Pokud se neroztočí, pak je chyba v tenším vodiči resp. ve spínací skříňce. Je to tak? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  11:27

No já měl probrém s tím, když bylo auto ohřáté. byl narušen vodič od spínačky. Tedy takovej slabej drátek. Ne ten ohromnej kabel ke startétu. Byl nalomenej, nebo napojenej. Prostě bastl. A když se kabel od motoru ohřál zak se zvedl odpor kabelu a a to stačio k tomu aby nevedl dostečné napětí. Takže vzít si prostě měřák a měři a měřit a měřit. Studený, ohřátý a tak různě. Jinak tě v servisu stáhnou a tučnou částku... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  11:16

Ak startuje normalne a iba obcas ani nebrnkne, tak je problem s tym, co spominal ace. Proste do neho nejde stava, mal som to iste na Renaultovi a nikto nikdy neprisiel na to, kde je ten pes zakopany (ani som sa teda moc nesnazil), kazdopadne mi stacilo trochu pomykat kabelmi a zase sa startovalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  10:13

Ať mi nikdo netvrdí, že při 100 tis se stane něco se startérem, leda výrobní vada už z továrny. Repase je v pohodě, zadej jsi na www.seznam.cz klíčové slovo "startér" a uvidíš kolik firem dělá repase a kolik to stojí... Funglovku bych odhadoval tak na 5-6 tis pokud se nepletu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  10:07

Najeto 100000 km. Nevím jestli zvládnu v mých podmínkách ten startér rozdělat, ale alespoň se pokusím. BTW kolik stojí přibližně nový? Dá se nějak repasovat (výměna uhlíků)? Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  08:51

Hmm, ale to by se asi stalo, až kdyby měl hodně najeto. Kolik má ta 106 najeto ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  08:41

Prispeju taky svou troskou do mlyna.Ja mel velmi,ale velmi podobnej problem u svy 405-ky.Zacalo to pozvolna.Jednou otocim klickem a nic,pak zase tri mesice v pohode,pak se to zacalo stupnovat,az mi to startovalo tak na desatej pokus.Nakonec uz nesel starter vubec.Vis co to delalo? No starter,byly tam uplne vojety uhliky.Nemel sem cas se tim zabejvat a tak jsem koupil celej starter na vrakaci tusim asi za dva litry.A bylo po problemu.Takze doporucuju vyndat starter a podivat se na velikost a stav uhliku.Mela by tam bejt tusim nejaka pruzinka,co ho dotlaci.Podivej se,jestli to tam pekne doliha.Dej vedet,jak si dopad.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…