PEUGEOT - obecne

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  11:19

« to m

Abychom si rozuměli - myslels tím svym "pcr" peugeot CR nebo policii cr? Nedělám z Tebe *, jen se mi tahle zkratka vztahuje by default k policii, proto to tam zmiňuju ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  11:10

« to m

Ne, tabulkový ceny mi řeknou na zastoupení Peugeot ČR (www.peugeot.cz), je to na Pankráci, zavoláš na reklamace nebo technický dotazy (např. p. Novosad, mám dojem) a běžný opravy (výměna kotoučů brzd, výměna rozvodů atd.) mají tabulkový hodnoty času a peněz. Pak stačí při pohledu na fakturu jen začít slovy: "Ale na zastoupení mi řekli, že to má trvat jen hodinu a vy mi tady fakturujete 3, co je to za blbost?" a hned jde faktura cenově dolů :-). Je to opruz, ale ušetříš. Na zastoupení moc nevolám, spíš jen u větších oprav nebo u toho, kde mi nesedí částka :-). Jinak PCR nemá o tabulkových cenách ani ánung :-).

Peugeot club znám, ale nějak mě to tam netáhne ..
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  10:21

« Re: to erik

...a sakra. to nevypada dobre. kazdej kazdyho nekdy nekde... no, asi se budeme schazet v mimoprazskych servisech. a to spojeni s chalupou je fakt idealni...
    prozrad mi kam volas o tabulkove ceny? na pcr? a komu, nebo to mas soukromej kontakt? obcas by to bylo asi zajimave... domansky ma, jak urcite vis, ted pobocku uz i na praze 5, takze treba by jsi to mel pak bliz nekam.... je to na metru. www.domansky.com, jinak vis o www.peugeot-club.com?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  13:16

« to m

Zdar ... federálové? To si děláš srandu! Tam jsem byl dvakrát a pokaždý se mě snažili obrat a naprosto viditelně. Nebýt toho, že jsem pokaždý volal na zastoupení a zjišťoval "správný" ceny, tak jsem byl za ty dvě návštěvy o 3 tácy lehčí.

V Autospolu to bejvalo dobrý. Auto mám skoro dva roky a jezdím jen tam. Většinou je to v pohodě, jen jednou mi blbě vyměnili hadici od benzínu, takže ten stříkal na teplej motor a opravovali mi to pak ještě jednou v Humpolci. Tohle bylo dost hustý, kdyby to trošku zažhavilo, mohl jsem bejt v televizi ...

Poslední dobou mám pocit, že se cena odvíjí podle technika. V Autospolu jsou tři - Mára, Široký a Pikal. Široký je celkem pohodář, cena většinou akorát. Pikal zapomene provést při zakázce maličkosti, cena taky jde. Mára je ochotnej, chodí, potřese rukou, stará se, provede všechno, ale je to vždycky o něco dražší. Za ty dva roky, a díky tomu, že opravuju každou blbost (snažím se ze 6 let starýho auta udělat auto nový :-), jsem tam byl už aspoň 15x a povětšinou u Máry.

Carvel mě otrávil svým přístupem a k Domanskýmu to mám pekelně daleko. Nevim, asi taky začnu jezdit mimo Prahu, třeba do toho Humpolce, tam vypadali chlapíci sympaticky. A kousek odtud mám chalupu :-).

Občas mám dojem, jak jsi správně poznamenal, že úroveň neustále klesá. A co je nejhorší, všechno je to o lidech ... v BMW servisu se o Tebe starají jak o oko v hlavě, což je daný filozofií značky, cenou za práci (asi 850/hod), ale taky dotazníkem, kterej BMW z Mnichova každej rok rozesílá a ptá se na úroveň služeb v ČR. A mně, pažoutistovi, nezbývá nic jinýho, než neustále volat na zastoupení, zjišťovat tabulkový ceny a pak se hádat v servisu o pomalu každou fakturu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  11:41

« Re: Tak ... erik

cau eriku. jsem taky prazak a vim, ze chces-li znackovej autorizovanej servis tak je to dost slozity. vis kam se vozej auta od peugeot cr na servis? do autospolu. tak to tam preci musi bejt dobry, ne? :-) vim, taky jsem tam kdysi jezdival... ale proc ti musi v klazdem servise po case dat na jevo, ze jsi jejich jistej a ze si muzou dovolit cokoli... nechapu. me se na praci jevi nejlepe federal. ale to kolem... nekonecne cekani... a ochota... u domanskeho pri koupi auta pro tebe udelaji cokoli, ale jed do servisu, je to tezke, prijimaci technik je absolutne neinformovan a praci zahlcen... v karvelu sem nikdy nebyl na servisu a ani bych to neudelal... je to mozna pritrouble, ale jezdim mimo prahu. ceny jsou lepsi a spis jsou radi, ze maji co delat a spis se k tobe chovaji jako k zakaznikovi, kterej jim prinesl penize a neco za ne chce. prazaky nemaji radi nikde, ale nejsme vsichni stejni. nechapu ze konkurence je v praze nejvetsi a uroven nejhorsi. me nezajima, jestli stoji pred salonem dve kupatka 406 a pet 607. ja chci opravit dobre svoje auto. nic vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.02  21:40

« Re: autodiagnostika motoru

Lamda ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.02  21:20

« autodiagnostika motoru

nevite nekdo, co muze u 309 (1,4i) znamenat rozsvicena kontrolka diagnostiky motoru?
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.02  17:55

« Tak ...

mě zase nas*ali v AutoSpolu v Praze ... jel jsem tam na výměnu oleje a rozvodů, což má pokrejt prohlídka typu B - myslim - za nějaký 4 tácy. Chtěl jsem ještě nějaký maličkosti, takže se rozpočet vyšplhal asi na 8 tisíc. Jaký bylo překvapení, když mi druhý den volá technik, že to mám hotový a že to bude stát 15 táců. Skvělý ...

Přijedu tam a prohlídka, která obsahuje olej a výměnu rozvodů, kontrolu brzd a dalších blbostí, stejně jako nemrznoucí kapalinu a brzdovku byla fakturovaná za 4 tisíce a pak tam byla další faktura za sadu rozvodů na auto, za práci, za materiál zvlášť ... tak to nechápu! Tak za co jsem platil ty 4 tisíce, když je všechno zvlášť na druhý faktuře??? Byl jsem tak vytočenej, že jsem se nezeptal - blbec.

A co víc - na faktuře mají napsáno, že u oprav nad 10 tisíc je mytí vozu zdarma ... prdlačku! Prý neměli čas, že prodávali auta .. koho to kruci zajímá? Jsem moc měkká povaha, nedokážu si dupnout, měl jsem toho maníka donutit v kravatě popadnout hadici a pořádně mi to vydrhnout ...

V Praze si člověk asi servis prostě nevybere :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  01:10

« Re: Nestartuje potvora.

Zdravím Oldu po delší době. Zase máme podobný problém. Právě mám auto v servisu - rozbitý startér. Jinak celou zimu jsem jako vždy neškubal, v těchto vedrech škubu o 106, tedy teď neškubu, teď nestartuji vůbec. :-(
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.02  18:13

« Partner

Jaké máte zkušenost s 2.0 HDi? Jde přečipovat a jaké jsou rozteče šroubů na kolech?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  15:13

« Re: 605

22cm
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  16:22

« Re: Peugeot na prodej

Jo jinak ty okna jsou elektrická jen přední. Jinak pro všechny je na mě mail: ace@senior.cz kde jsem k zastižení večer, nebo o weekendech a nebo na zanyz@edcz.cz kde jsem pres den.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  14:55

« Re: Peugeot na prodej

Rekl bych, ze je to zajimava nabidka. Pozeptam se v sirsi rodine. Posli mi cislo na tvuj mobil na via@ctrebova.cz. Ty a to auto jste v Praze?
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  10:01

« Peugeot na prodej

Neměl by někdo zájem o 405 ? 1.9TD rv 1994 najeto 64 tis km. Doložitelné. Vždy garážované, používané jen na dlouhé vzdálenosti mimo město. El. okna, el stř.okno, centrál+alarm+DO, zamykání řadičky, tažné zař. No jinak je to de facto nové auto i když se podíváte na motor tak září novotou. Jinak barva kovově modrá metalíza. Takže je to velmi pěkné auto s nestárnoucím designem. Otec se o to staral, takže nikdy žádný problém. Cena tak 165 tis.

Jinak fakt bylo ježdéné mimo město. V Praze tatík jezdí Saxem a ted si pořídil 607, takže 405 musí z garáže. Další info klidně poskytnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  13:56

« Re: dotaz na Peugeot 605

Najdes je na adrese [odkaz] jsou v praze v butovicich.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  07:53

co přesně mu odešlo nevím, říkal cosi o nějakých kontaktech ve spojitosti s nějakýma motorkama ....
    ale opravdu přesně teď nevím.... nemáš na ten vrakáč , nebo jiné, tel. číslo. ???
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  16:09

Co mu presne odeslo na tech brzdach? Nenaskoci mu cerpadlo? Stejny system maji i 405 s ABS, takze hledani neni omezeny jenom na 605. Chyba je pravdepodobne v cidlech n nadrzce na brzdovou kapalinu, at skusi pomlet s dratama, nebo do tech cidel trochu poklepat (muze i silnejc),me to taky odeslo, tak jsem sel v praze na vrakac a nahodou tam meli vysekany Micko, tak jsem si tu nadrzku i s cidlama za 500 vzal a bylo to, jinak nova stoji 6500 :-(.
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.02  12:47

« dotaz na Peugeot 605

Obracím se na Vás prosbou : známému odešel na autě....(605 SVDT) brzdový systém. Údajně se to jmenuje BENDIX.ABS neví kde to sehnat (kromě originálního dílu :o(. Neví někdo o nějakém vrakovišti kde by to mohli mít. ???? Kolega je z jihu moravy, ale o vzdálenost mu až tak nejde .... díky moc a plechovým miláčkům zdar ....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.02  16:34

Tak se uz konecne podivej na ty uhliky ve starteru,jak sem tady uz pred nedavnem psal.Kdyz do toho klepnes tyckou a pak to startuje,tak uz bych rek,ze je to jasny.Dam za to krk.Vyndat ten starter pujde ale dost blbe,jestli se nepletu,sel jsem na nej nejak spodem.Je k nemu fakt pristup jak k penezum.Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.02  15:25

Tak jsem dal auto na rampu a pokoušel se rozdělat startér (P106), ale můžu jen konstatovat, že bez odmontování poloviny součástek shora za motorem je demontáž nemožná. Každopádně již mám jistotu, že problém je ve startéru, kabely jsou v pořádku, jakmile nešlo startovat, stačilo klepnout něčím na startér a naskočil. Příležitostně se pustím do opravy, zatím vozím delší tyčku, kterou dle potřeby dám startéru facku a jedu.
    Ještě bych se zeptal kdo jste měnili chladící kapalinu na P106, kolik se jí tam vejde? V knížce píšou 6 litrů, mě vytekly jen 4, ty jsem také vyměnil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…