PEUGEOT - obecne
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Plastový kryt motoru u 307SW 1,6
Prosím Vás, mohli byste mi ti z vás, kdo má 307SW 1.6 benzín (možná i break a krátká verze) zjistit, zda máte pod motorem plastový kryt motoru. Já jsem na 95% přesvědčenej o tom, že tam u SW 1.6 je a že mi ho při opravě motoru nevrátili zpátky a zašantročili ho někam. Prosím o odpověď :(. Nerad bych se hádal neoprávněně. Díky. -
« 806 - dekodovani VIN
Chystam se koupit jete Evasion, Ulysse nebo 806 a potrebuji popis dekodujici VIN, nebo jina identifikacni cisla, abych mohl overit aspon nasledujici udaje:
datum vyroby karoserie(auta), datum vyroby motoru, typ motoru (potrebuji mit jistotu, ze motor je 2.0i 97kW a vice, nebo CT (ne 89 kW) ), pripadne vsechny mozne dalsi udaje.
Poradite mi nekdo, kde to lze ziskat?
-
« Re: Ceny za opravu P106
Vracím se po delší době k tomuto Webu, nějak jsem měl málo času. :-) Díky za informaci, to nebyly ceny autorizovaného servisu, to byly ceny obyčejného malého servisu, který mi tvrdí, že je podstatně levnější, než autorizovaný, používá neoriginál díly a prý já jako stálý zákazník mám výjjimečně levné ceny. Pokud máte pravdu, tak potřebují na držku. Díky oddie a zdravím Hafíka, jo, furt to jezdí denně v městském provozu, škube to při rozjezdu pořád, ale pouze v létě za horka. V zimě úplně bez problémů. Poté, co mi takhle zkasírovali, říkali, že se ještě do půl roku budou muset vyměnit vepředu nějaké ty čepy a silenbloky či co, moc tomu nerozumím, to je jim asi jasné. Jenže tady v Plzni jsem už zažil asi 4 malé servisy ještě mnohem katastrofálnější, protože těm se nepovedlo vůbec nic, úplně všechno zvorali. Tihle pouze neumí vyměnit brzdy tak, aby vydržely déle, než rok. Ještě kdysi na staré Škodovce 105 mi tvrdili, že jsem totálně spálil úplně nové spojkové lamely po ujetí 30 km a tvrdili mi, že musím jezdit se zmáčknutou spojkou a že si to asi neuvědomuju, za což jsem neměl daleko k fyzickému napadení. :-) Tak jsem na ně zanevřel a pak se zase po 2 letech vrátil. -
« Peugeot 106 1.5D
Zdravim, mam na vas jednu otazocku. Priatelka si kupila Peugeot 106 1.5D rv. 2000, najazdene 125kkm, servisna knizka. A touto cestou sa vas chcem opytat, ci niesu nejake problemy s tymto motorom a ci este nejakych par tisic km urobi v pohode. Proste kto mate nejake poznatky o tomto aute aj ked s inym motorom, tak prosim o nejaku tu spravicku. Dakujem. -
« Nepotřebujete převodovku do Peugeot 206?
Před rokem mi ukradli dvěstěšestku. Teď mi policajti oznámili, že si mám přijet pro převodovku, protože to jediné našli. Kdybyste jí někdo potřeboval, zavolejte mi. Byl to benzín a najeto měl ani ne 22 tisíc. Bylo to skvělý auto. Teď jezdím 13 let starým favoritem. Můj telefon je 605 234 306. Mějte se a ať vás nic na ten způsob nepotká. Mirka. -
"-- skrytý --" 11.04.03 08:31
« Re: díky oddie
To má myslím hodně motorů, ty předepsané vůle 0.15/0.30, nejen ten pažout... Já je neřeším, pokud to neklepe, nastavit se to dá akorát výměnou těch podložek, a to je na mě moc práce :))))
Jinak 309-ka, to je jen taková 205-ka s kufrem (skoro :)))) - většina věcí je stejných. Se stažením toho manuálu ti neporadím, leda pokud jsi z Prahy, můžu ti to vypálit na CD. A nebo, pokud jsi odjinud, se na ten klub přihlaš, a ozvi se někomu, koho máš blíž... -
"-- skrytý --" 10.04.03 14:10
« Re: Ceny za opravu P106
Tak jen tak na rychlý pohled do katalogu:
destičky 610,- až 1240,-, záleží na systému brzd a značce destiček, na 205-ku beru destičky ještě jinde, značka ABS, cena 440,- pro syst. Bendix.
Prasátka (válečky) 780,-/ks, taky je tam víc variant, neznám přesně typ, ale cena +- podobná.
Zadní ložisko jsem našel jen SNR za 1200,-, to asi levnější moc nebude.
Na náhon tacho jsem zapomněl, ostuda, svíčky nevím (já mám diesel). STK + emise za 1500,- jsou drahé, to je cena spíš na diesela, tam bývají emise okolo 800,-. U benzína musí bát za míň, podle mě.