FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Punto
Tak uz mam Puntiko ze servisu....cena opravy po bouracce z boku 58.000, hmmm a vzhledem k roku (1996) mi podnikatelska pojistovna odecita 20% z ceny dilu, to si zaplatim sam ...dobry no.... a to mne naboural nekdo jinej... jo jo amortizace, jeste ze mi nenavalili MAreu to bych asi vrazdil.. -
« Re: PUNTO
smula, to uz vypada, ze bude pro pojistovnu lepsi , zaplatit cele ojete auto podle tabulek. Jinak bych prave ted potreboval taky nejakou babu, nejlepe na LP blatnik ( sloupek ), svetlomety ( trosku spinave zevnitr ), kapotu motoru + strechu ( kroupy ). Hlavne, ze se nic nestalo. SKoda, ze bude na silnich o 2 fiaty min .... -
« PUNTO
Ani jsem se nepochlubil minulou stredu mne z boku v 50 km/h dalo babu protijedouci Uno.... vystrelila mi pyropatrona v pasu u Punta airbagy nemam... a aut je na odpis - dvere, blatnik. sloupek, prah, strecha...ale nic se mi nestel...este ze to nebyla Felicie to bych tu s vama nebyl...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
hned jsme vyrazili. Zaprahli jsme auto a kupodivu
jelo vcelku bez problemu. Behem jizdy jsme dokonce prekvapili, kdyz jsme ho predjizdeli ve 130km/h ale nebojte, nejsem blazen hned jsem brzdil, chtel jsem jen na moment skusit, jak to pojede. behem cesty jsme dokonce strhali 3krat lano, ale nastesti bez nejake ujmy. Ale pak to prislo. U Ceskych Budejovic jsem prijizdel ke krizivatce, ktera byla pomerne dost zamrzla a nemohl jsem prudce zabrzdit a proto jsem jel dal,
nacez jsem skoncil mimo silnici a v zapeti jsem s sebou stahl i golfika, ktery do me jeste zezadu narazil. Byli jsme oba mimo silnici a po kolena ve snehu. Nastesti jel kolem kdosi s Fordem Transit a zacal nas vytahovat. Prave kolen projizdeli policiste, ale co myslite? Nezastavili.
Vse dopadlo dobre. dodavka nas vytahla a jeli jsme vesele dal. Ikdyz jsme za cestu spotrebovali asi tak pres tri nadrze, tak moje Natalka tahl na lane golfika 510km a vcelku bez problemu. A na to ze je uz taky babicka(rv.1986) jsem na ni hrdy.