FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« MWD - Motor Warranty Direct
Tato anglicka firma prodava zaruky na starsi auta a kazdy rok vyhodnocuje, jak casto vozy danych znacek potrebuji servis a vysledek oznacuje indexem kvality: 1. Mazda 59 ( index ), 2. !!!!!!! FIAT !!!!!! 63, 3. Honda 75, 4.-5. Ford 78, 4.-5. Mercedes 78, 6.-7. Volvo,Toyota 82,8. BMW 87, 9. VW 93,10. Peugeot 94 ....... 17. Saab 144, 18. Renault 151, 19. Alfa Romeo 219, 20. LandRover 239 ...... Dost dobry ne ? -
JTF 12.02.01 15:05
« Re: FIAT MAREA WEEKEND
Modernizace Marey proběhla v roce 1999 a to zejména zesílením karoserie v předních sloupcích, dále detaily v interiéru, novým označením, např. staré - 1,8 16V ELX a nové - 115 16V ELX, také se standardně začal montovat AirBag pro spolujezdce,nové potahové materiály, zvýšení výkonu motoru 2.0 20V, obohacení nabídky o motory JTD, apod. -
« FIAT MAREA WEEKEND
Budu rád, když mi napíšete Váš názor:
Chtěl bych koupit Mareu Weekend - starší. Nevím
přesně jaký motor je dobrý - snad 1.8 16V. Nebráním se ani dieselu, u staršího auta nevím jestli by to nebylo riziko diesel koupit.
(momentálně jsem měl Felicii 1,9Dcombi v kompletní výbavě - ABS, 2*airbag,okn.v el. atd.)
Od Fiatu si slibuji živější motor a pohodlnější
vůz. Byly u Marey nějaké výrazné inovace např.
mezi rokem 97 a 98?. Díky za radu -
« Re: Spotřeba
:-))) Jak tech 10 l muzete dokazat ? Ja si to moc nedovedu predstavit. Snad jen celych 100 km najezdit stylem studeny motor-brzda-plyn. Ted kdyz je benzin "relativne" levny, tak jezdim mimo mesto 110-130 km/h, do kopecku pekne vytocenou rychlost, ze semaforu prvni a stejne to nemuzu dostat nad 6.5 ( podle pal. ukazatele odhad zatim, presne to bude za tyden ). Rychlost z kopce vyrazuju furt a k semaforu dojizdim tak, abyh jej projel na zelenou nejvyssi moznou rychlosti. Marceli, ty bys dostal nasi 1.8 16 V na 10 l ? -
« Re: Tipo 2.0
to mas 16v nebo 8v? jestli tam ta prevodovka pasuje sice nevim, ale muzes vyzkouset adresy [odkaz] a [odkaz]
Jsou zamerene na 2.0 16v, ale i pokud mas 8v tak ti tam mozna nekdo poradi.
BTW: by mne hodne zajimalo jestli jde do tipa 2.0 16v sestirychlostni prevodovka z coupe. To by pak nemelo chybu (az na tu spotrebu, ted mam ve meste 11 az 13 litru :) -
« Re: Spotřeba
To muze byt mozna normalni, ja mam v zime na plnou nadrz asi 40 studenych startu ( zhruba co 22 km ) a spotreba je 6.3-6.5 l/100 km ( 1.8 ). V lete na stejny prubeh 5.8- 6.2. Zkus nezapinat topeni. Muzes mit nevhodny mineralni olej, ktery v zime je prilis tuhy, ale i tak je tech 10 takovych, no, mozna ne az tak normalnich. Mozna ti tece nadrz. -
« Spotřeba
Ahoj, chtěl bych se zeptat na spotřebu mého Una 1.4 i.e. Najeto 80 tis. km, r.v. 91.
Teď v zimě mám spotřebu po městě (asi 3 až 6-ti km trasy se studeným motorem) 10,5 l/100 km. Zatíženo 2 osobami a nějakým nákladem, normální jízda, žádné závodění. V létě na dlouhé trasy je to 6 l/100 km. Je to normální ? Není to příliš velký rozdíl ?
Jak jste na tom se spotřebou vy ? -
« Re: Tipo 2.0
Jestli chceš tak mám jedno křídlo nad zadní okno. Je ale bohužel bez brzdového světla, proto ho nemám namontované. Sháním s brzdovým světlem. U MS designu ho mají, ale cena kolem 5000 kč. Jestli máš zájem cena je 1000 Kč, tak napiš na můj mail.Taky jsem viděl v Ostravě prahy, ale nevím jaká byla cena, protože už je mám. f.enrico@post.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!