FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Novinky?
No ono se neni cemu divit. Fiat asi opravdu po Multiple zvaznel a asi je to pro zvyseni prodeje dobre. Vetsina nema rada ulety a ac byla Multipla vevnitr genialne vyresena a na svoji velikost v ni bylo uplne more mista, vnejsi design byl mirne receno extravagantni (me se docela libil, dokonce jsem ji chtel jednu dobu koupit) a na to trochu dojela. Je to skoda, protoze to auto bylo fakt vymakany. Myslim, ze Stilo je povedene, ale spis ten 3dver. Kazdopadne umirnenejsi design by mohl privezt dalsi zakazniky (alespon v to doufaji) a to zejmena s novymi Multijet motory. -
mfilip> S tim designem máš trochu pravdu. Musíme se holt smířit s tim, že svou extravaganci předal Fiat v rámci koncernu Alfě a Lancii. Stilo se mi z počátku taky moc nelíbilo a dneska je tomu naopak. Fiat už asi nechce po Multiple moc riskovat. Ta 169 mi přijde docela dost "fiatovská", teda z boku v tom fiata vidim. Ta 350 je trochu Opel Meriva a ze předu zas Daewoo Kalos(asi dali v GM hlavy dohromady...), ale špatný se mi to taky nezdá. S Ulysee s tebou souhlasim, přijde mi z tý velkoprostorový čtyřky nejhezčí. -
no ja jsem celkem zklameny ze soucasneho trendu. Vysoke, polohranate, ani take ani onake, chybi mi u tech novinek nejaky designovy napad ( ten zadek a zadni dvere jeste ujdou ), ale predek tech fiatu je takovy neosobni, moc uniformni, neni na nem zadny poutajici prvek. Kdyz date na prid misto znaku Fiat znacku Hyundai, je z toho Getz, nebo Matrix, naopak Ulysee se mi na prid hodne libi usporadani svitidel. Neni to o Fiatu, mne se proste takove mensi vyssi auta nelibi. -
"-- skrytý --" 20.12.02 15:13
« Fiat díly - výprodej u Thorn Autotechnic
Firma Thorn má jak se zdá nějaký výprodej na díly Fiat (UNO a podobné modely z těchto let) Slevy dosahují až 60%. Např sada výbrus. pístů UNO 1,3D 3. výbrus stojí z původních 2.400,- jen 870,- Kč.
Za tuhle cenu se dá o výbrusu i přemýšlet, ne? -
« Re: Tempra SW
to Pavel KR5: To zas tak nehori. Jsem na tom s casem hodne podobne:-(.
Jeste by me zajimalo neco ohledne motoru 1.6. V autokatalogu 93 uvadej 1.6-55kw a v 95 1.6-55 a 66kw. Ten 66kw(vicebodove vstrikovani) mi prijde podle tech udaju celkove lepsi. Nevite nekdo jestli uz ho muzou mit i modely 94? -
« Topeni u Cromy 2.0ie
Pratele, zkuste prosim poradit s nasledujici zahadou: Kdyz nastartuji a jedu, tak po zahrati motoru normalne topi, ale pokud napr. popojizdim v kolone a motor se zacina prehrivat a sepne vetrak (tak 95 - 110) na teplomeru, najednou z niceho nic prestane topit a zacne, az kdyz motor trochu schladne. Je to divny, ja to nechapu v servisu to taky nechapou. Ted se menila vodni pumpa. Diky za rady. -
« Re: poradte mi - fiat palio weekend 1.2 16v
naftové Palio Weekend je opravdu z Brazílie, benzín z Polska.Pokud má někdo pochybnosti, stačí zavolat na FIAT čR tel: 224806111 např. na tech. oddělení.
Motor 1.2 16V jsem měl v Bravě a je to jeden z nejlepších motorů, co sem měl možnost používat.Je ale potřeba se smířit s tím, že aby ukázal co umí, tak je potřeba ho točit nad 3500 ot/min, pak to jede jedna báseň. V Puntu, které sem měl kdysi pučené od dealera to byla opravdu trhavina :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!