FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« PUNTO - pazvuky
Ahoj fiataci, prosim o radu. Mam PUNTO, najeto cca 20 tis. km,vcera se zacalo pri jizde po nerovnosti ozyvat vzdy takove kovove klepnuti(zrejme nic vazneho). Vypada to, ze zvuk jde od LZ dveri, mam podezreni, ze klepou dvere v zamku. Kdyz zkousim dvere v klidu (jestli nejsou volny), nic nikde neklepe. Pred par dny jsem byl na gar. prohlidce, kde mj. zamek i panty promazali ... Docela me to otravuje. Muzete mi nekdo poradit, co by mohlo byt pricinou? Dekuju. -
« Re: 1,9 JTD
Proc by mela byt 4 litry blbost, ja sam s 1.8 benzin mam za 4 roky prumer 6.4, kdyz jedu dalkove, mam i 5.5 litru. Jsou tady lidi, kteri s 1.9 TDI jezdi z Opavy do Olomouce s prumerem 3 litry. Co se ti na tom nezda ? Jet jako hlemejzd to zrovna nemusi znamenat, ze nekdo brzdi provoz, staci jet predvidave a s prehledem. Nerozumim ti, nejdriv tady napises, ze je to kram a pak napises, ze se ti Fiaty libi. Mas v tom vubec jasno ? ALe zajimalo by mne vazne, co jsem predvedl s ladouH, ze to vypovida samo o sobe.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!