FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
Adyn 21.05.03 07:41
« Nové Punto
Co říkáte na nové Punto? Nejsem si jist jestli mu ty větší oči (světla) sluší. Na první pohled jsem myslel že vidím nějakýho korejce... Začínám mít dojem, že design fiatů se ubírá směrem, který se mi moc nelíbí. Už nepřekvapují, ale spíše kopírují se zpožděním 1 roku. -
Adyn 19.05.03 17:34
Připadá. Teď jsem si vzpoměl na skvělou reklamní akci Fiatu: Když v '94 vyběhla felda a škodovka na ní dělala reklamu s tím, že ji pověsila do vzduchu za dveře (jistě si všichni vzpomínáte) tak to ukazovali nejen v televizi ale jednu takhle přímo pověsili na Staroměstkým náměstí. No a fiat nelenil a o kus dál vystavil svoje auta se sloganem "bezpečně na zemi"... -
« Re: Punťo HGT
V příplatkové výbavě se píše Paket abarth:
přední a zadní nárazník, boční prahové lišty s logem, spoiler, kola 185/55R15 s logem, hliníková rukojeť ruční brzdy a rámeček řadící páky, řadící páka v černé barvě s hliníkovými prvky a logem, hliníkové pedály, prahové lišty, volant v dvoubarevné kůži. Za to 80 nedám. Jo kdyby tam byly i nějaké mechanické věci, tak snad. Ale za pár škorpionů nee. To si je tam nalepím dodatečně za pár korun :) -
« Re: Punťo HGT
Kit Abarth osahuje jiné sedadla jak přední tak zadní, sou v nádherné modré barvě a sou to téměř soutěžácké anatomy.Dále kola, ale nevím jak velké, přední a zadní nárazník,prahy, opravdický hliník v interieru a na prazích, volant, řad. páku, zadní spoiler, výfuk ( koncovku? ) a možná sem na něco zapoměl :-) Nevím kdes bral informace, ale ty sedadla tam fakt sou perfektní -
« Re: Punťo HGT
Abarth kit neobsahuje jiná sedadla, jen obtisky na sedadla. Pokud to není pravda, pak jsou špatné všechny informace, které je možné zjistit. A dávat 80 tisíc za jiná, ale stejně velká kola, jiné spojlery, pár kožených a hliníkových blbinek s obrázkem škorpiona? kdyby to bylo za 20, tak asi jo, ale 80 ani náhodou. Střešní spojler bude z Abartha :) -
« Re: Punťo HGT
jůůůů, on to někdo prohlížel :)
ty jsi měl asi dost času, já jen nakoukl, takže jsem se díval spíš obecně. Gumy neznám - uvidím, jestli to bude taková hrůza. teď mám micheliny Pilot GT a ty jsou vcelku koukej.
Podložky budou, nápis zkontroluju. Ještě na to přijde zadní spojler. Ono od makaronů nejde čekat, že to bude 100%.
Cena je skutečně skvělá. Když jsme cenu dali dohromady, zaklapl jsem hledí a přestal uvažovat jiných možnostech. -
« Re: Punťo HGT
Díval sem se na to tvoje HGT ve středu, ještě než ti hom přivezli a jestli můžu doporučit, tak ty pneu Firestone co tam sou bych hodil do šmelcu a pořádně to obul, neškodily by ani podložky pod kola.Dále bych reklamoval křivě nalepený nápis FIAT na kufru, vzpadá to děsně a na středovém panelu u spínače varovných blinkrů není dostříklý ten hliníkový nástřik.Jinak přeju hodně spokojených km, autíčko je to pěkné a za tu cenu... -
« Servisní manuál na Coupé turbo 20v
Vážení přátelé,kdo mi poradí zda-li existuje český servisní manuál nebo CD na Fiat coupé turbo 20v.Ptal jsem se v zn. servisu a tvrdili,že v češtině nic takového není.Mél jsem možnost prohlédnout v italštině ale není to ono.Díky za odpověd,Jirka -
no to se u nas tak rika, kdyz je nekdo chudy, tak se rika, ze vazi 50,60, 70 kg i s posteli. Ale jinak si myslim, ze problem se spotrebou bude spis tim motorem. U tech 1.6 se vzdy rika, ze dost zerou. I kdyz kolega s 1.6 jel na Mont Blanc ve 4 lidech s prumerem 7.5 l. Co ho znam, tak tam mel porad plny kotel.