FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Nové Punto
Přesně tak jak píšeš, už sem ho taky viděl naživo a první dojem je velice kladný, přestože se mi na obrázcích nelíbil.Ze předu hodně zmohutnělo a není to na škodu, nový motor 1.3 MultiJet bude bomba tak snad se to projeví na prodejích, i když současné Punta teď přibývají jako houby po dešti, zřejmě kvůli těm slevám... -
« Tipo 1.6ie - chcípe mrcha
Zdravím všechny. Mám problém. Mohl byste mi někdo poradit?
Jsou tu dva příznaky, který začaly úplně současně.
1) dokud je motor studený(cca 3-5 min) neudrží otáčky a chcípne.Na prvních 2-3 křižovatkách se musí držet otáčky plynem.
2) analogový budíkový ukazatel okamžité spotřeby(žroutmetr) ukazuje dost velkou spotřebu. Pohybuje se neustále v horní polovině a pohybuje se jen nepatrně. A to pořád i po zahřátí.
Opravář u kterého auto je, dělá spíš starší auta, takže neumí s počítačem. Měl tam nějakého známeho co má měřící počítač a když ho zapojili, tak ukazoval že je počítač v autě pořádku.
To by bylo dobré, ale kde tedy může být ta chyba?
Můžete mi prosím někdo nějak poradit?
[odkaz]
Díky -
nove punto: Hodne automobilek meni svuj vyraz.
Tedy alespon u nas v evrope. Hovorim hlavne o
Toyote, Honde... A proc to delaji? Ponevadz chteji
prodavat auta. Stejne tak i Fiat musi prodavat
auta ne zbankrotovat. Holt meli nekolik komercne
neuspesnych modelu, tak ted musi udelat neco, co
poleti. Muzou bud zkusit nejakou bombu, super prevratny design,
nebo neco, co jim zaruci uspech, protoze je to podobne
ostatni masove produkci. Na nejake prekvapeni
a zkouseni jiz asi nemaji penize a akcionari naladu,
tak holt apadnou do sedi :-\ Holt asi priste presedlam
na Alfu (156 se mi fakt libi ;-)) -
Adyn 21.05.03 10:36
Samozřejmě se mi taky stává, že se mi model napřed nelíbí a pak zjistím, že je nejhezčí a nebo že udal směr všem ostatním (např. TIPO). Ale tohle není ten případ. Nové punto není něco co tady ještě nebylo a musím si na to zvyknout, ale nakopak něco obyčejného co mají všichni ostatní a už je to poněkud okoukané. Staré Punto byl malý sympatický dravec s přimhouřenýma očima, nové má výraz, když to trochu přeženu, rozšafného poloimbecila. Nemám rád usmívající se auta...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!