FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Punto - tlumiče
S tlumici ani ne, ovsem co jsme museli uz doma na 1.7D (stari ted to budou 3 roky, ujeto 80 tisic) menit jsou silonbloky na zadni naprave. Zadni naprava je uchycena na 4 silonblocich (v autor. servise ve ValMezu mi tvrdili, ze na 2 !), nejsou stejny (2+2). Stacilo vymenit ty 2 predni. Projevovalo se to tak, ze pri vjeti do vetsiho hrbu to mlatilo nekde vzadu, zespodu. Neprijemne. Auto je sice DOST zatezovany, silnice kolem domoviny spatne, ale stejne si myslim, ze to dlouho nevydrzelo...
cus, amper
g95489@vsb.cz
-
« Re: Nové Punto
Nazdar Jarouši, s tou tuhostí karoserie to bude reálné, protože při pohledu z boku je v novém Puntu navíc mohutnější sloupek zadní za zadními dveřmi (u stávajícího je zde sklo PZ blatníku).
Při vyhýbání se s protijedoucím vozidlem jsem byl nucen vjet předním kolem do sníženého kanálu (cca 15cm) a neštěstí na sebe nedalo dlouho čekat. Příští den jsem si povšimnul, jak mě praská čelní sklo. Asi budeš myslet na odlétnutý kámen, ale zcela jistě to bylo tím nárazem a pnutím karoserie, které zapůsobilo na lepené sklo, které začnulo z boku skla praskat. Snad bude tento neduh na novém Puntu odstraněn. -
« Fiat Bravo/Brava - Vaše zkušenosti
Ahoj Fiat-nadšenci,
chtěl bych v příštím roce pořídit Bravo 1.2 16V nebo 1.6 16 V. Když při zkušební jízdě zjistím, že to auto 1.2 motor uveze, tak radši 1.2 (jezdím převážně po městě). Myslím, že v současné době nabízí Fiat na českém trhu nejlepší poměr "cena - výkon - výbava - hodnota", ale nemám zatím s Fiatem (kromě 125P před asi 100 lety) žádné zkušenosti. Bravo se mi opravdu líbí a nejen cenou.
Napište prosím někdo jaké jsou Vaše osobní zkušenosti s tímto autíčkem - závady, kvalita servisu ... Máte někdo zkušenosti s nabízeným protiúčtem? Jak vychází sleva dnešních 30 000 Kč a příští rok 20 000 Kč (podle dealera) v reálu? Jsou smluvní barazy Fiatu solidní nebo Vás jen pumpnou o slevu, kterou Fiat nabízí?
Díky, uvítám jakoukoli informaci popř. i na mail: monipress@telecom.cz
Martin -
JTF 23.12.98 10:55
Ahoj Mário, zajímalo by mě jestli je to finální podoba!? Ze předu se mi líbí víc a ten zadek mi připadá robustnější, dočetl jsem se že by karoserie měla být daleko tužší, už se těším na červen kdy by mělo být uvedeno na trh. Přece jen pohled "in natura" bude asi o něčem jiném. Jinak se měj a hezké svátky všem. -
Díky za postřeh, hned jsem tam zabrousil, ale popravdě řečeno, čekal jsem, že bude pěknější.
Můj skromný názor je, že zepředu je ladnější, ale zezadu na mě působí hrubým dojmem (starší se mi líbí více), jinak vcelku jde.
PŘEJI VÁM VŠEM HEZKÉ SVÁTKY A JEŠTĚ LEPŠí NOVÝ ROK ! -
« Punto 55S
Ahoj lidi, s velkým zájmem jsem se začetl do příspěvků a nedá mi to podělit se s vámi o mé zkušenosti. Za necelé dva roky jsem najezdil s Puntem 55S 5dv. okolo 50tis. km bez větších problémů. Ve své třídě je skutečně na špici, i když už není nejmladší (příští rok má prý být nový model). Dostal jsem ho do ruky jako úplně nové auto a s čerstvým řidičákem vyrazil. První příjemné překvapení bylo chování na sněhu. Tam kde se felicie trápily i na zimních pneu, Punto frčelo na standardních letních Firestone 155/70 R13 bez větších problémů. Velice příjemná je i spotřeba - ve čtyřech a plným kufrem do Itálie při průměru 110km/h 5 litrů. Maximální rychlost jsem zkusil až někdy po 25tis. a výsledek = 175km/h dle ručičky tachometru (chce to rovinku a trpělivost). Jsou tu však i zápory - špatně chytá s lehce zahřátým motorem, "fórově" působící plasty v jinak velice podařeném a hlavně prostorném interiéru a vetší naklánění v zatáčkách. Jinak super poměr užitek/cena. -
« Re: Fiat 500/600
Kolego, Fiat 600D je opravdu úžasné vozítko, sám jsem s ním najel okolo 10.000 km (1 rok). Bylo to mé první auto a dodnes na něj vzpomínám nostalgicky. Lituji, že jsem ho tenkrát prodal. V okresech Zlín, Vsetín, Uherské Hradiště a Kroměříž vychází regionální inzertní noviny INFOSERVIS, kde skoro pokaždé je inzerát prodávající FIAT 600/500. Fandím Ti, abys ho brzy sehnal za dobrou cenu v dobrém stavu, měj se.
-
« Re: Fiat 128 Sport
Myslis Technicke muzeum v Praze? V Brne mame totiz taky Technicke muzeum. Jinak Vam velice fandim. F128 Sport je jedno z nejkrasnejsich aut co znam. Ja mam teda jenom F127 Sport, ale na fiaty nedam dopustit. Nechci se vnucovat, ale na adrese "www.mrdesign.cz/mark" mam stranky o F127. Jestli vite o odkazech na F128 Sport dejte mi prosim vedet. Diky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!